Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ma neka je najbolji na svetu - đoan sastre, neki peti lik u timu valensije, jebemliga ja ne bih.
Ja sam ozbiljno hteo da zategnem pobedu himkija i plus, sad zbog ove budale ne smem u pičku materinu, tačno će dobiti posle produžetka, a ja trenutno u mocartu.
Ne znam Coa, nisam znao da je povredjen bio. Ali kad sam video granicu 6.5 obradovao sam se. Jebiga, ipak cu ga preskociti.
I evo zvezde, evo psetovih zimskih carolija
Zalgiris- Zvezda 1-2 i vise poena
Kvota prava sitnica
Ma ovo je tiket iz zajebancije
Ovako ozbiljno Rocesti i Ertel plus, uz naravno Aleksija Svedju
Panata h2 cini mi se dost dobro. Ali kao i uvek...
Barselona nakrcala bruka dobru ekipu po imenima, al' još nisam video kako igraju, bukvalno su doveli po jednog top igrača na svakoj poziciji, ertel, hanga, sanders, moerman i serafan. I plus neke oriole i tako ti likovi. E sad, jbg, koliko su uigrani već to ne znam, može se probati h2 svakako.
Jao jao petak 13. je danas pa ovo je naš dan mora sad da se udari jako:
Himki 1 i 154.5 +
Brt 6,5 mu stoji od prosle sezone, hvatali smo ga minus redovno. Na pocetki grmeo posle ciglario redovno. Osim ono jednom za 50k kad me bacio kad su ga poslali na bacanja faulom posle skoka ispod efesovog kosa 10 sekundi do kraja ako se neko seca hahaha Doduse treba da ima vecu ulogu u novom klubu ali ali ALI
Pao sam svih 10 tiketa ukurac. I od ovog Coe malera prepisem jedan al ne onaj dobitni.
Pa jebiga jesu, ali nekako mi Panata deluje dosta mocno sa standardnim camugama od prosle sezone. Videcemo. Svakako ne ide nesto jak ulog.
Ja sam ga neretko hvatao u 1/4 kad izgrmi ludak. Ali nisam objektivan jer ga nesto gotivim. Ostaje zal sto nije dosao u ZV
Имаш да играш победник меча Килограме, где су урачунати и продужеци, квота мања за 0.5 или тако нешто али се исплати.
химки 1.42
Ma znam to, laki, al' u mocartu ako vežem 1i+ ne važi se produžetak, u sokeru se važi, al' jbg soker mi je bio daleko
Dženkins je u dobroj formi bio u prvenstvu i na pripremama, a granica 7.5
Ima li igde jankunasa, vidim u mocartu ga nisu dali, smrde
Redovno nas natrpa, ali je sad baš u kurcu, tu bih opleo minus na svakoj granici iznad 10 pa kako bude
Pa to mi nije jasno zasto ljudi ne igraju upisi samo ki1 umesto 1 a ako je onlajn onda imas pobednik meca sto kaze laki
Tavambaaa tavambaa tavambaaa ti znas da volim te jaa
Imas u pinu na 10.5
Šta misliš o Serafanu, Coa? Panatinaikos primio skoro 40 poena od Milutinova i Meklina koji nisu baš najnezaustavljiviji igrači ikad
Ko serafina nije opalio na 9,5 pa taj jeluud:D
E do kurca :)
Šalim te, Armine, odigraću osim ako me baš neko ne obeshrabri u narednih 15 min
Ne znam lečki, evo dva tiketa sam odigrao i nijednog igrača sa te utakmice, ništa. Džabe jbg kad još nisam pogledao utakmicu ni jednih ni drugih u novoj sezoni, mogu da treskam samo. Kalatesa sam gledao na 10.5, pljusnuo bih plus na kamenka iako je visoka granica ali jbg on protiv olimpijakosa ubio, nema više džejmsa da mu smeta, igrao bih to, i to je to, bukvalno više nemam predstavu, ali tomić valjda neće igrati koliko sam ja upućen, što ide u prilog serafanu, ali mu ne ide u prilog što će verovatno moerman igrati na 5 solidan broj minuta ako singltona krene šut izdaleka.