Кладионица

1. Šta mislite za Lajovića sutra?

2. Odigrasmo sad ja i ortak 2 zmije, pa kud puklo da puklo. Šta mislite za Lil, da li će da prodaju jer je prilično velika kvota na njih a i mrtvi je kup?

3. Ljudi gledajte ovu tugu od PSGa. Zbog njih sam puko. IDIOTI GLUPAVI

4. Prodaja, burazeru, teška prodaja. Meni bilo mnogo sumnjivo kad su poveli 2-0. Nikad ne igrati te kupove, to je smrt. Ili eventualno za neku siću fazon duplu šansu protiv favorita jer obično jebe kvota.

5. U pravu je onaj što je rekao: kupove ne treba igrati na fikseve, ili, ako baš moraš, igraj suprotno od onoga što si naumio.

6. ma igro sam obicnu 2 racunajuci da ove glupane mogu lagano da dobiju

7. Njemcima npr. je jako bitan kup isto kao i Englezima FA.
    Moze se tu fino pogoditi, ali i fino promasit.

Ja cekam Milan na jedan tiket nocas. Ostalo sam pao na neke smijesne kvote.

8. Bojane, Legija je prošla. Želim ti sreću sa Napolijem :)

9. 40% timova koji su se našli u mom odabiru primilo je gol u prvih 10 minuta. Nije moguće šta se dešava.... :D

10. Bravo ljakse u kurac te ljubim, samo još Napoli da dodže :)

11. Imam još goru situaciju. Jedina utakmica u kupu njemačke koja je završila 0-0 ja sam igrao gg3+.

12. Ništa, Bojane, ništa. Samo mi namesti svoju najbolju drugaricu ako i Napoli - Judineze dođe od dva do tri gola :)

13. Čuj drugaricu, razrađenu medicinsku sestricu ti nameštam, ajmooooo Napoli :)

14. као што рекох јуче

избегавајте купове

15. Spletom čudnih okolnosti tiket mi je ostao u životu. Ostala 4 su spletom još čudnijih okolnosti završila na dnu.

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-2269410-924

16. A kladionica zatvorena, ne dadoše mi da se ograđujem....

17. Real dominira, sunce ti, uništili su Viljareal u ovih 15 minuta :D
    Strašna tekma, gledajte!

18. Da l' si igrao 1 na Valjekano? Ti si moj idol! :D Ja i ortak bili ubeđeni da dolazi 2 na Malagu, još se čudili što je tolika kvota na njih. Sreća pa sam uplatio siću jer sam znao da će biti 500 prodaja. Ali Anderleht kobjasnijo! Izgubiše ljudi kod kuće 1-2 a kvota na njih bila 1.05! :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.