Кладионица

1. Na koliko su kalates i lodzeski? Jebe ih papas ovo monstruoznom partijom covek u 10min objasnio

2. Kalates na 10.5, moglo se očekivati da mi i ovaj tiket padne ovako, plače mi se sad

Ostali predaleko od granice, kalatesu jebem mater ćelavu baš sa onim flouterima

3. Kalates ne voli da ga da iz kontre sam?

4. Hahah asistiraj majku li ti jebem asistiraj i pravi 4. faul grči mi se vilica od nervoze

5. Pa nije napravio cetvrti faul brt

6. Mislio sam da je ono odmah posle asistencije njegov faul jer se bunio, nisam ni video, oči su mi pune suza jbg

7. Sad ce kalates samo da udju u bonus

8. Kako bre nije, jeste, eno 4 faula ima

9. Ma jebe mi se tačno, staće na 10 i omašiće oba bacanja, ili će posle toga ući hanga i vezati dve trojke, takav je ovaj dan, ponad običan

10. Evo vidi sad ovaj ponad, prilika za 2+1...

11. Jebo mater glupu

Lodzeski na granici?

12. Evo ga batke na 10, i gledaj sad i smej se, ova muka nema kraja haha

Bukvalno se ne nerviram više i gledam koji je novi scenario koji mi ovaj usran život sprema. 12 ima, evo.

13. Jel i kalates na granici sada? :D

14. Jel nece doci usta te jebem??

15. Ajde ne daj lodzeski jos taj jedan jebeni poen pa da se vadim sa kurcem u dupetu vcrs

16. Kalates je to batke, znas kolko me postovao prosle sezone. On kurbanov i plamli. E posle nove godine slobodno minus rokaj sve do 5,5 xd

17. Hanga ili gist, ko će da me jebe sad sa dva koša u tri minuta, neka krene tipovanje

A i čemu se ja nadam jebemti da mi dođe tiket koji me jedva na nulu vraća

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.