Кладионица

1. Kolko smaraju sa ovom sudijskom kamerom ok majmuni shvatili smo da ste ugradili to nemoj ste tilmo

2. I hanga i gist su na parketu, ja očekujem da me obojica izjebu, ne može drugačije

3. A kukas siso a sve dolazi gledaj meni na granici ostade jebeno jebe do kraja sroljao sam sve od juce plus dodatno opet sam retard jebeni

4. Joj menee ne sme da daju 10 poena za minut ajde bezi majmune

5. Pa lodzeski je na klupi kako da da kos

6. Ajmo anketa: Jeste kenjali nekada u kladionici?

7. Joj menee ne sme da daju 10 poena za minut ajde bezi majmune

Hahahaha istina jbt

8. https://image.prntscr.com/image/HdsvkXetT2CBCViB2XA5vw.png

јебем ли му ја матер ћопаву, и њему и фелдину што прави преглуп фаул, сад бих поигравао баш баш овако нула и можда 300 динара преко

9. Jebo te bas pangos u dupe sta ga kacis sad koje picke materine

10. Ide vadjenje za koji minut

11. Ajmo anketa: Jeste kenjali nekada u kladionici?

Jasta
    Prolivcinu

12. Armine držim ti palčeve ju izvini kud spomenuh prste

13. а одакле бре копаш ово јебемти

преписао бих да уопште знам шта је, хокеј неки претпостављам и фудбал, шта ти је тешко да сачекаш сутра дан као човек па онда челзи сити бајерн псж ајакс и к'о господин а не да се циганишеш с овим

14. Arm sastavljam ja sutra fudbal, tu sam dotore. Dotore kao doktor samo italijanski tako su stari rimljani jos pricali eto roma ovo se samo sastavlja ili latinski moze i lacio sta

15. Nemam pare za sutra subota jebate treba milion

Prva dva hokej, klivlend, argentina fudbal i paragvaj fudbal, nema bolje vcrs jbg

Bracki mrave fala brat

16. Za 200 kinti ti pravim tiket da uzmes par soma eto

17. A posle sa tih par soma uletis u psetov biznis

18. Ps moze meni jedan tiket kao onomad kad si mi spravio onu Srbiju kad sam uzeo pare najsladje u zadnjih par meseci

Pa da uletimo u tu ponzi semu svi na gomili

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.