Кладионица

1. Paragvajci zbog vas ce teci suze mojoj majci ajde pls

2. Uzo sam još 5 soma na ler i to je to. Ako sutra/danas ne uleti nešto prestajem da se kockam do prvog. Biće to najdužih 16 dana u mom životu.

3. Utd x2
    Aberdin x2
    Lids 1x

oko 2.6

4. Zadar - Partizan 1 al ne mogu to da igram

5. Ps moze meni jedan tiket kao onomad kad si mi spravio onu Srbiju kad sam uzeo pare najsladje u zadnjih par meseci

Ne secam se toga ali sad ce jedan fudbalski kvota 8-10 otprilike

6. pseto moze li kurca za mene

7. jebem li ti majku tronozac u picku

8. kome ti jebes majkuj jebem ti i oca kaze i majku

9. izijem kurac xaxax

radjard kurac i izijem kurac dva brata

10. Bas prelagano duplanje danas u vidu poklon kvoti 1,5 na celzi i juventus. Istripovali su se nesto. Kome je malo nek doda i olimpijakos isto je 1,5 to je vec 3,5 za uskoka dusu dalo i ne bi smeo na vise da ide.

Ja cu dodati i viner na man utd jer su bas jaki pozadi a liverpul je tim koji ima najgori procenat iskoriscenih sansi tako da mislim da manc i ako ne pobedi bice iks a 1,92 mora se iskoristi. I barselonu X2&2+ na 1,72 jer je mesi u formi jbg dao je 3 komada za argentinu mislim da grmi trenutno a kad je takav nema odbrane jbg

Potvrdjujem i lakijev predlog za zadar, moze i bozic plus jer igra lik 40min okruglo ili nouls jer i on isto igra 38-40min. Partizan vrv bez cakarevica i milera, moze i gos plus

Daklen:
    Celzi 2
    Juventus 1
    Olimpijakos 2
    Man utd winner 2
    Barselona X2&2+
    Kvota 11,51

11. kako ce taj celzi da ga popusi znaci ili juventus videcete

12. Popusices ti kurac mareku jankulovskom jesi me cuo

13. Bravo Pseto. Bas gledah kvote na Juve i Celzi i ne znam koji kurac. Al do jaja. Samo da zavrsim sa poslom pa da zagrimo jako.

14. Za Olimpijakos te necu poslusati jer sam skeptican i ne volim da igram dvojke sem kad nisu bas ono sig sig kao Celzi. Postavicu uskoro neke Eng 2 Eng 3 i dalje redom lige neke golove. Volim tako da se izglupiram a neretko padnem za po jedan gol xD

15. Чука - Јавор 1 је исто у рангу 1.5 квоте а требало би, мада, наши су то, све може

16. Иначе, јуче када сам гледао понуду за данас нисам узео у шири избор Олимпијакос, мислим да играју против Платаниса који је у форми, добар домаћин, друго су место, Олимпијакос бедна форма, а Грци генерално јаки домаћини.
    Мада за неки кежуал тикет свакако добра опција имајући у виду квоту.
    Челзију не игра Мората, главни голгетер, Палас иначе није дао гол до сад у првенству лоло, па можда и прозукну против Челзија, ГГ шта знам.

17. Teorija "jednom mora" je odnela najvise para od svih teorija ikada

18. I roleks je fals i maska je sve

19. Ne igra celziju ni Kante.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.