Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Paragvajci zbog vas ce teci suze mojoj majci ajde pls
Uzo sam još 5 soma na ler i to je to. Ako sutra/danas ne uleti nešto prestajem da se kockam do prvog. Biće to najdužih 16 dana u mom životu.
Utd x2
Aberdin x2
Lids 1x
oko 2.6
Zadar - Partizan 1 al ne mogu to da igram
Ne secam se toga ali sad ce jedan fudbalski kvota 8-10 otprilike
pseto moze li kurca za mene
dudlaj ga izijem
jebem li ti majku tronozac u picku
kome ti jebes majkuj jebem ti i oca kaze i majku
izijem kurac xaxax
radjard kurac i izijem kurac dva brata
Bas prelagano duplanje danas u vidu poklon kvoti 1,5 na celzi i juventus. Istripovali su se nesto. Kome je malo nek doda i olimpijakos isto je 1,5 to je vec 3,5 za uskoka dusu dalo i ne bi smeo na vise da ide.
Ja cu dodati i viner na man utd jer su bas jaki pozadi a liverpul je tim koji ima najgori procenat iskoriscenih sansi tako da mislim da manc i ako ne pobedi bice iks a 1,92 mora se iskoristi. I barselonu X2&2+ na 1,72 jer je mesi u formi jbg dao je 3 komada za argentinu mislim da grmi trenutno a kad je takav nema odbrane jbg
Potvrdjujem i lakijev predlog za zadar, moze i bozic plus jer igra lik 40min okruglo ili nouls jer i on isto igra 38-40min. Partizan vrv bez cakarevica i milera, moze i gos plus
Daklen:
Celzi 2
Juventus 1
Olimpijakos 2
Man utd winner 2
Barselona X2&2+
Kvota 11,51
kako ce taj celzi da ga popusi znaci ili juventus videcete
Popusices ti kurac mareku jankulovskom jesi me cuo
Bravo Pseto. Bas gledah kvote na Juve i Celzi i ne znam koji kurac. Al do jaja. Samo da zavrsim sa poslom pa da zagrimo jako.
Za Olimpijakos te necu poslusati jer sam skeptican i ne volim da igram dvojke sem kad nisu bas ono sig sig kao Celzi. Postavicu uskoro neke Eng 2 Eng 3 i dalje redom lige neke golove. Volim tako da se izglupiram a neretko padnem za po jedan gol xD
Чука - Јавор 1 је исто у рангу 1.5 квоте а требало би, мада, наши су то, све може
Иначе, јуче када сам гледао понуду за данас нисам узео у шири избор Олимпијакос, мислим да играју против Платаниса који је у форми, добар домаћин, друго су место, Олимпијакос бедна форма, а Грци генерално јаки домаћини.
Мада за неки кежуал тикет свакако добра опција имајући у виду квоту.
Челзију не игра Мората, главни голгетер, Палас иначе није дао гол до сад у првенству лоло, па можда и прозукну против Челзија, ГГ шта знам.
Teorija "jednom mora" je odnela najvise para od svih teorija ikada
I roleks je fals i maska je sve
Ne igra celziju ni Kante.