Кладионица

1. Da sam znao da ces tako brzo ustedeo bih sebi 6 minuta kopanja po tviteru jebom i turcima i njihovom jeziku

2. Ma turci govna nemaju boxscore za svoju ligu jebo im pas majku mora da se kopa po tviteru. Ali zato soccer jebe kevu

3. Koliki je hendikep na Zvezdu?

4. Gordic jebeni lazi jebene

5. i naravno jos jedan dan se blizi kraju pustam ovo
    https://www.youtube.com/watch?v=xXr3jpCn_HU
    sedim u mraku gledam u zid zasto opet tako kako je doslo do toga mada jebem mu mater i kad si dobijao isto si ovako sedeo i gledao u zid sa gorcinom u ustima nije ni taj dobitak ni sve materijalne prelepote kupljene dobitkom ti naleti adrenalina vatanje boga za muda na 5min biti dzek na 5min je samo na tih lazno slatkih 5 minuta nece to popuniti tu prazninu tu besmisao postojanja ovoga jurenje za cime cemu sve prokleto ovo patnja ova bolna

pa opet ujutru se budis sa tom bolescu koja svrbi nada jebena ajmo bre cepamo danas bice bolje bice lakse samo ajde danas je taj dan

i onda opet...

6. Eh, uzdah sam pustio bratic maleni

7. Koliko sam jadan da nisam pogodio tiket od evropskog. Svi imaju neku seriju, al valjda treba nešto i da se vrati. Da li bataljivati ili do koske pa dok ne prokine?

Bugari STOP!

8. Ili 5 ili 2, kolko izdrzis

9. Može li 1 brt pošto je ipak LŠ u utorak?

10. Utorak ls i englezi nizeligasi, prelaz na sredu krece nba boston-klivlend gsw-hjuston, pa onda sreda ls i eurokup i pun kurac nba, cetvrtak liga evrope milion utakmica plus evroliga plus nba, petak ponesto iz liga petica holandjani2 francuzi 2 i naravno evroliga i nba PA TEK onda vikend ludilo

budi bog s nama

11. Hahaha ne. Propusti ls u utorak i ide dobitak u sredu, to svi znaju

12. Armine, potpuno te razumem. Ponekad kad pogledam koliko opcija ima, mislim da mi ni soma evra ne bi bilo dovoljno da razigram. Preskočiće se utorak mrtvi, ali odigraću jedan virtuelni tiket i okačiću ga ovde. Ukoliko prođe prestajem skroz sa kockom ostr

13. Prošle god sam izvuko evro u česnici i odem u kladionicu nemam sitno i dam evro prođem tiket i tako cele godine sam jebao majku što na tiketima što na aparatima onim buk of ra. Ove godine sam dobio dren a oću da umrem od kiseline plus ništa od kladionice neće tri knjige da mi da aparat mrtvi

14. Pa ne bi moglo nista lepse da ti se desi nego da prodje pa da se ne kockas vise ali druze to je jedna obicna velika laz

15. To i jeste problem. Ja ujutru kad ustanem zapalim cigar i ulazim na mozz i rezultati.com sastavljam 3 tiketa za dobro jutro. Ne mogu da dočekam da počnu utakmice. Nez da li da smanjim uplate ili tikete ili da se obesim jbt. Jedino zbog čega ću vrlo verovatno skroz da prestanem je riba koja me sve jače steže a neću da ostanem bez privilegije da me bole kurac gde bacam čarape, ima li šta da se jede itd

16. Uh brt ne oslanjaj se na to ne pomaže makar te se u novinama odrekla

17. Teška je ovo bolest i leči se kao i svaki porok, kad zagovnaš maksimalno ili se obesiš ili se povadiš nekako i ostaviš definitivno. E kad se vratiš posle toga onda nema leka, konopac samo.

18. Pa ne znam šta podrazumevaš pod tim maksimalno ali bilo je teških situacija. Jedino se od zelenaša nisam zajmio nikad. Sad imam dobru platu pa me generalno boli kurac, al opet kad dođe prvi pola ode na dugove a pola se razigra do pola meseca i jbg opet sve u krug

19. Suština je u umerenosti, u svemu bukvalno, jelu, piću, kocki, pušenju, drogi, jebanju, samo smo mi imbecili pa ne znamo kad je granica i onda kad se zagovnaš jebajga.

Dakle nema bataljivanja ako se nisi nepovratno zagovnao, nego samo najlaganije moguće, kad 'oće ono će da uleti i na 100 dinara neki tiket s kvotom 700. Kad neće onda ne možeš pogoditi keca na francusku protiv luksemburga jbg.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.