Кладионица

1. https://image.prntscr.com/image/1rAujeuCTVilEe80CmFMhw.png

srbi nubare :D

ma 130 kila sirovina ima da ojebe lesora majmuna al sad ste me pokolebali :@

2. а за мекалума ваљда не морам да причам ништа, довољно сам синоћ, плушчина као врата док је на граници испод 20

а у зеробету је на 18.5, они имају у понуди и лида, хахах, то може у неки систем да се диже број добитних комбинација.

3. е и моцарт има рикија лида у понуди, армине трпај га на системске тикете да ти донесе више пара, то ти је поклон јбг

4. sta lida minus ? skinuli su ga jos jutros samo stoji tu

5. па било шта јбг, отишао човек у америку.

6. klasicna ljubomora i zavist...

7. хаха папрат па стави раније ево ја бих испратио остр

8. pa stavio sam ovaj al sam to od vas prepisao xd

Ne pratim EL uopste

9. A NBA ko heroin ono nije normalno, ustajem u 8, a gledam to sranje do 4. Podrhtavam itd. Jos se kornjaca uzjogunio pred kraj uzeo da trpa pa nisam smeo da legnem dok se ne zavrsi xd

10. ја ево не знам, мекалум, симон, недовић, моерман, принтезис, томпсон, пангос, сви су ми плушчине шта да радим који курац

едит: али ја бих ипак бежао од принтезиса, симона, недовића и моермана, а и пангос може да улети у проблем с фауловима к'о што сам рекао негде тако да су вам мекалум и томпсон баш онако зицери сиг (сиг)

едит2: нарочито бих од принтезиса бежао, ето само кажем, а ви како хоћете сад, ено послушајте псета рецимо на следећој страни где каже да ће разнети уникаху.

11. a ovaj serafin sto sam ga od armina prepisao?

12. treba li kome dobrih NBA tipova

13. е па боље да си изијема преписао :DDDD

не знам јбг, требало би да нас упропасти, али сам га прескочио.

14. veceras dobar paket tipova 2+1 grat, 7 tipova +, dva na jedan cena za jednog, dva plusa na tip sedam minus. Paket tipova. 2evra dve utakmice ++

15. jel moze na administrativnu zabranu?

16. Ovo sto coa kaze. Trebalo bi da nas upropasti i sva je prilika da hoce ali ako trener resi da danas vraca tomica...a i moerman je odigrao vrh prvu, oriola im je repstativac EVO NE ZNAM BOGUMI

17. Mislim da je tu ertel najsigurniji da ce nas izunistavati kao majmune posle lose odbrane pika a ko lose brani pik zvezda lose brani pik

18. Takodje mislim da ce sved izvesti 18 slobodnih bacanja kad litvanci krenu sa njihovom mesarskom odbranom

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.