Prijava

moze papi, slusaj kako sam mislio. Dva plus paket, tri tipa paket 3+3, 5 utakmica broj igraca, sedam plus, dva, sedam plus igrac.

и ја се баш чешем око ертела и шведа.

пангос ми је отпао јер уме да оде у курац са фауловима, али ако не буде имао два фаула у првој четвртини, завршиће са 16+ поена убеђен сам.

Printezis bi morao da raznese unikahu a danston sad gleda snimke i misli se na koji tacno nacin da jebe dubljevica, plajsa i latavijusa vilijamsa

a ja hteo danstona na jace sve al veli kg mccollum da ce da prca pa dal mogu obojica da prcaju toliko jbt

hahaha aleksandar to nema vrednost sto ti pricas
https://i.imgur.com/4oxxJMY.jpg

овако тренутно разматрам:
моерман 10.5 +
милутинов 8.5 - (па нема спанулиса, манцарис упитан, стрелниекс ваљда игра ал' и он је имао неких проблема с повредом, а за брајана робертса не знам колико форсира пикенрол и какав је с милутиновим, радије бих минус ту клепио)
недовић 11.5 + (па не може опет да шутира 0/6 за три, а много шутева узима, још овамо нема ко да га чува, симон и мекалум, ма да бре хахах 'ајде бежи плушчина је)
и чешем се да ли на овом тикету симона + на 9.5 или опет мекалума па у пичку материну

Pa pre ce danston ja mislim, valensija je dosta defanzivna ekipa(a i efes je jbg) pa ce biti dosta guranja pod kos mozda i dosta bacanja ALI TO JE OPET MOJE MISLJENJE

imas simona 8,5 i nedovica 10,5 u mozz

Imaju oni coa pun kurac tih turaka sa slicnim imenima svi peglaju odbranu uzece ga neko vec. Ne kazem da nece u plus nego eto pomazem u razmatranju

Coa znaci cenis da mekalum naspe 22p a efes izgubi? Daj da zatezemo sve ostale iz efesa minus onda xd

3 turaka u paket po 3 faula

pseto ne kladis se vise ili?

Ne kladim se ima nekih 12 sati vec

E aj se ne kladimo vise

брт мекалум реалу дао 26, ок реал је то шишти њима јаје за одбрану разумем. онда је фенеру (!) сасуо чини ми се 28-29.

и све то са рикијем лидом на паркету. па јбг на 19.5 ја морам да га испоштујем сад кад нема лида.

и ево сад док ово пишем сконтам да ми је криво што га нисам ставио и на овај тикет него сам се ипак одлучио за симона мртвог:
https://image.prntscr.com/image/rfp2Al49QmWGoxb9pHM_Ww.png

nikolas igrao simona minus

александаркг
недовић 11.5 + (па не може опет да шутира 0/6 за три, а много шутева узима, још овамо нема ко да га чува, симон и мекалум, ма да бре хахах 'ајде бежи плушчина је)

Pobrkao si nesto, Nedovic odavno nije vise u Valensiji