Кладионица

1. haha, kakav si ti doktor predragu

Iii idemo drugi tiket ove sezone

Prepisao sam Sacramento 2, Voker manje, Konli vise, tronozac sricno druze

2. Ma bre ove godine svako veče kad ima dosta utakmica igram po jednog igrača iz svake ekipe za milionski dobitak sa uplatama od 50 do 100 dinara. Zato sam uplatio neke pare na najjadniji mozzart jer oni imaju najveću maksimalu, 50 miliona :) Uzmem tih 400k evra i da idem negde na drugi kraj planete da živim lol

3. Daleko od brodova koji mogu da ubiju XD

4. Ovaj put pre u dzunglu nego na brod :)

5. Inče da, Pele je doktor ove ígre a ja sam debil što sam prestao da uplaćujem identične tikete kao on što sam radio nedeljama

6. Ценим да, ако би прошао тикет, да би сигурно било неких проблема са кладионицама за исплату, нешли би нешто да једу курац.

7. Pazi, Scouser, uzeću u obzir da je lik zarad veće čitanosti i doze duhovitosti malo iskarikirano opisao kako to izgleda, ali ja bih ovako na prvu potpisao nekih 80 posto njegovog teksta.

Mnogo faktora tu igra ulogu, od tvoje pozicije na brodu, potencijalnog bakšiša ako ti je takva pozicija, departmenta u kom radiš, destinacije i gostiju koji su na brodu... ali definitivno postoji mogućnost da se uštede pare koje ovde možeš da sanjaš ako ti se neke od ovih stavri poklope.

Što se jebanja tiče, opet je sve tu do tebe... ako si jebao ovde jebaćeš i tamo, ako nisi nećeš ni tamo... kurvu možeš da platiš i ispod Plavog mosta.

Gde sam ja bio za gudru su ekstremno netoleranti, letiš kući sutra ujutru za bilo šta nadjeno u urinu. Ja sam se bio bukvalno zadnjih par dana pre nego da dam otkaz opustio pa sam vario na palubi jer me boleo kurac i da me nahvataju... dan kad sam dao otkaz sam se toliko unakazio od neke meksičke buksne da nisam znao dal ću moći da se vratim na brod :)

Sve u svemu tekst je preblizu istini.

Boh, sećam se kad sam pao 2-3 igrača od 20 za 20 miliona na mozzartu, a Radj došao na Vuku u 3 ujutru fazon, prepisao to što je ostalo sa tiketa, tih 8 igrača što je ostalo i uzeo 6-7 hiljada :)

8. Laki, ja lično nikad ne bih isplatio ovoliki keš odjednom, nego malo po malo. Mada ko zna šta bi tu moglo da bude, neko hakovanje naloga kao, i te fore... probudim se ujutru a ono krompirić u stavci balans :)

9. To samo Rađ i može

10. https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4245#post_3812877

pitao sam jer svi likovi koje znam a koji su bili na brodu spominju samo one pozitivne stvari, bukvalno izbegavaju da spominju ove stvari iz teksta. Secam se da je samo jedan lik spominjao kako je npr frka kad negde pristanete, pa imas x sati za bleju, i sad ako je receno da brod isplovljava u 17:08 ti ako nisi na brodu u 17:09 cao poz, nikog ne cekaju, eto to jedino nezgodno, ostalo sve ruzicasto, para i riba na sve strane

e da, i jedan lik je rekao da je imao zelju da zaplace posle metar dana, tipa bukvalno hteo da skoci u more i da krene da pliva ka obali (bilo kojoj) kaze ne mogu ti objasnim, to moras da iskusis, te tripove..kaze bilo i smrtnih slucajeva, neki filipinac pao sa broda bio valjda pijan sta li..

11. Pazi moj utisak posle godinu dana tamo je da svako ko je dugačko na brodu (više godina) mora da ima neki ozbiljniji poremećaj, jer ono tamo nikako nije zdravo, ni psihički ni fizički... tako da mi je nekako tvoj drugi pasus daleko bliži istini od prvog.

12. jebi se konli baš, 4 poena na poluvremenu pa jebate

kakav je ovaj antetukumpo brat, svaki meč u plus ide, pa da mu stave granicu 35 opet bi prebacio

13. jokić u 1/4 već 12 poena, bez promašaja

prati li još iko ovo, armine gde si sad xdd

haha koliko su glupi ovi ameri, kaže komentator, ako u prvoj ima 12, znači na kraju će imati 64 lol

14. jebeni nba.. sakramento gubi 25 - 10 i ovaj trener ne menja ništa boli ga kurac

brate kao da postoji pravilo da prva postavka mora da igra 8 minuta

ubaci bogdana malo da pokaže ovom divljaku Hieldu kako se igra

15. bogdan odličan zasad, pametno igra, izbaciće Hielda iz startne uskoro

12 na poluvremenu, bravo bogdane

16. Nekadašnji igrač Partizana i Fenerbahčea meč je završio sa 12 poena (5/15 iz igre, 1/4 za tri, 1/1 slobodna bacanja)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.