Кладионица

1. Pa na protivnike sam i mislio kada sam rekao "ovi" :D

2. Bravo arming sad cemo da zategnemo. I dodji na desi skolski trebas mi hitno

3. Ne moze sad na poslu je :D

4. According to Arizona Sports Radio Host John Gambadoro, Eric Bledsoe met with the Suns about wanting to be traded before the season started.
    Bledsoe tweeted on Sunday afternoon, "I don't wanna be here," and it sure seems like his days on the Suns are numbered. He hasn't been linked to any other team since the trade talks with Cleveland fizzled over the Summer, but he is an odd fit on a team that's likely going to finish at the bottom of the standings out West. With Bledsoe's name in the rumor mill, fantasy owners should be watching the position battle between Mike James and Tyler Ulis closely.

Bledso oce napolje dal ga tuci minus do daljnjeg

5. Armine, stručnjače, Lamb ili Howard plus ako im je ista granica

6. Armine zatego sam hen na majami i belinelija ubicu te ako ne dodje

7. Hahahha opet smo na tome neka neka izgleda pod pritiskom najbolje radim xd

8. Nmp lecki govno im je tim

9. Za sredera nije nista zvanicno ovo je n intuiciju :D

10. Ma igrace kurac skrsio se fino bas

11. Zato ti i nabijam pritisak hahaha

12. Ma video sam sinoc u prenosu kako se skrsio znao sam da nema boga da igra nego nisam ni znao da igraju veceras opet. Zato si ti tu. Cudno da ga ima u ponudi uopste na 24,5 hahah U koliko igraju bledso i sakramento hocu stici posle basketa da odigram?

13. Meni nisu dali u Sokeru Bledsoa da igram, ne znam sto, al kad mi kazu ne moze minus meni malo i drago

14. Ne moze minus a moze plus?

15. Ne znam mozda sam ja omasio kad sam mu dao sifre, al sam uvek u tripu ko zna zasto jecto dobro

16. Pa ne igra Bledso večeras, poslali ga kući

17. K. Walker 24 -
    Belineli 14 +
    Conley 21 +
    Pho Sac 2

ubacio sam i
    Dragić 21+
    Randolf Zibo 13+
    E. Gordon 17 +
    malo su mi nesigurniji od ovih iznad

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.