A prebacio odma brat tauns ispostuje uvek bilo plus bilo minus al ova glavica malena sad prangija pre dva kola kad me je zaklao samo tako boleo ga kurac
Taman hteo da napisem ocemo li zaplesati braco kad vidim izbacili ste predloge vec bravo bravo ajmo neke minuseve surove zgovno sam se na teksasu sinoc
E to za Štimca jeste, dvaput mi olovka staje kad sam hteo njega da napišem, ma ni slovo da napiše, a sve ostale igrače bez problema, kao da me upozorava
Tauns 17 poluvreme ali oladipo oce da jebe ima koliko i tauns
A prebacio odma brat tauns ispostuje uvek bilo plus bilo minus al ova glavica malena sad prangija pre dva kola kad me je zaklao samo tako boleo ga kurac
Ko mene jokic, kad ga cekam plus za 82k on nula a sutradan ga cekam minus on ubaci 29 mrs picko neces mi vise na tiket
Kaži joj da skloni ruke
sa tvojih ramena
V. Štimac 8.5 -
R. Beaubois 11.5 +
E. Green 17.5 +
R. McCollum 9.5 +
W. Clyburn 13.5 +
B. Wanamaker 13.5 +
Baskonia - Valencia -3.5 H2
J. Brooks 8.5 +
Hapoel H1 10.5
Mitrović 7.5 -
Dornekamp 8.5 -
Džanan 12.5 -
Fenerbahče H1 6.5
Meli 7.5+
Valensija doh2 (6.5)
Ma koji stimac minus lecki nikad vise jebeno
Igra li gist zna li se sta
Taman hteo da napisem ocemo li zaplesati braco kad vidim izbacili ste predloge vec bravo bravo ajmo neke minuseve surove zgovno sam se na teksasu sinoc
E to za Štimca jeste, dvaput mi olovka staje kad sam hteo njega da napišem, ma ni slovo da napiše, a sve ostale igrače bez problema, kao da me upozorava
Nikolase jel ti ovaj dzanan dzanan musa?
https://youtu.be/tY2tmeUrbmE
ramba ramba
кажи јој да склони руке
LJ U B A V N I
F
A
Š
I
S
T
A
Ja ne dišem