Кладионица

1. Somi jos par kola max i ja cekam da krenu da dizu. On je i prosle sezone jebao jako u pocetku posle malo smanjio tempo jer jebiga ne moze.

Lesor npr. je klasicna domacica, al kurac na Tajusa i Parakurca

2. in the midnight hour i can feel your power

3. sto si rekao pseto to arminu da moj brate MALI napaceni kakav je u real lifeu armin???

Duvaj ga pederko sto nisi dosao hteli smo i.taksi da ti platimo kad sam mogao za kljuceve da platim mogao sam i za tebe jebali radnice balkana mazali im slag po sisama i lizali

4. ps, sutra zvezda iz keca u kec i minus, dobre stvari ne treba menjati

Uzdam se jos u armina veceras ako ne dodje sutra sve pare koje bi do kraja meseca potrosio na to pa.kako.bog da ladjenje ili grmljavina

5. ahahah do kraja meseca...biće to solidno ladjenje od 5 dana xd

6. узда се у арминга, а овај већ (као) убо тикет данас, па шта ти мислиш хахах

7. Odlican dio, a bgm i tronozac zna znanje

8. Pa.ovaj je odigrao pre tog sto je prosao, oko 5 sati sam ga ispratio jos

9. https://image.prntscr.com/image/8z-6g50VT__u4o0-BxNF7Q.png

ево узми ово, једног избаци, а остале све пиши контру од овога и стави систем 4/5 и ето сигурних пара.

10. Ma ne bi se ja somi ladio boli me kurac nego ostadoh bez para

11. ето њега избаци а остале контру само и ла-га-но

12. Jaoooj predraze

Nemam bre coa nemam jesi corav

13. hahah predrag mu ga daje baš u fulu

ja jokića na dva tiketa i aukurac, prebaciće tih 17 valjda

14. па шта се бринеш, пробија то прелагано, и уз њега ме јебу још тројица без по муке ту нема фрке

како бих волео да их предраг ошури једном оваквим тикетом и како ћу муда своја да поједем кад га не будем испратио

15. Nasao sam tiket u dzepu, trazio sam ovaj nba da ga gledam malo. Na tiketu valensija smanjeni hendikep i meli plus na 6,5 jebem ti bre sve gore je nego sto sam mislio

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.