Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo ovde ionako je jedina ziva tema
https://www.youtube.com/watch?v=z0gir78USzE
26:34 pa na dalje oko ove mini hidroelektrane sto se bune, hahaha kakve glave sta je ovo :D
EDIT: Selo kod trgovista, ovi su sirotinja najveca :'(
maja zezelj kao deca igrali smo se
црна птица злосутница
maja žeželj više nego jelena žeželj, a manje nego marija žeželj
Jelena Zezelj > Marija Zezelj > Maja Zezelj
ovo kao da si ih rangirao samo po tome koju bi prvo jebo...
Ove dve znam, ali ko je marija žeželj? Kad guglam izlaze slike deteta nekog verovatno je to ali pošto radjard pominje neko jebanje jako mi je neugodno jer izgleda k'o da ima 15 godina
U jebote, 18 za nepunih mesec dana, ništa, zanemarite moj post iznad xd
Anđela Rasel ne igra, kreb ili kerol +? Uz to ide lebron - i h2 jer ide BO tu glat
Edit: Stavio prvog
Krabe
Presao bi i proslu samo da nije masio previse, uzimao je suteva i pored Dandjela, al ga nije htelo.
Kako kretencina Embiid napravi 3 faula jebena za 6 minuta. O degena, a dao 9p za tih 6 min.
Krabe 5p u 1/4, al nece ga trojke evo ni danas 0/3..
Drmaju koseve
Pozdravite se sa arminom ko zeli
pozdrav, armin, bilo je lepo dok je trajalo...
Ostavio sam dobitni tiket i niko me nije ispratio, niti makar pohvalio. Zar ste se toliko razočarali u mene prijatelji?
Hapoel H1 10.5
Mitrović 7.5 -
Dornekamp 8.5 -
Džanan 12.5 -
Fenerbahče H1 6.5
pre 13 sati
Dio el nam došao tiket?
Preljepa serija A
Poduvasmo kurac Boh
Sve sve al nerealno jebeno u denveru 4 igraca sa ukupno 0/25 iz igre, i Utah isto prodala haha presmesno
Klivlend izgubi od sakatog bruklina koji je bez rasela bio pa nerealne stvari se dešavaju...
Evo, od ranog jutra dok ne počnu da seru s granicama, bio je mysha u pravu sa bjelicom, digli ga bezobrazno pa sam preskočio i uzeo tajusa.
Tajus 7.5 +
Jankunas 12.5 +
Ajon 12.5 +
Šved 19.5 -