Кладионица

1. meni 5k u mozzarta ako nije frka vracam za 14 dana max sig (sig)

2. Da nije možda kurčina?

3. Probio slepac pa dobro

4. Taman sam bio spreman da s enajebem majke somiju ili acikg kad vidim nsu stavljali norisa kola jebenog gde sam ja njega pokupio goapode boze

5. pa ne bih ga igrao minus ni na 35,5 jebeno ko moze u bostonu da ga cuva
    a djubre kolo preskocite vcrs

6. Sad gledam, šta bre nema igra kazns protiv sakramenta a ja bez dinara na računu pu jebemti jesu li stavili jedno 42.5? PLUS I NA TO

7. 31.5 u sokeru i dejvis verovatno ne igra? Hahah jebemti desu mi pare sad zaleteo bih se na to pa makar nogu polomio u drugom minutu utakmice

8. opaljeno odma jutros na 29,5 eee moj aleksandre

9. A ovde lažeš ljude da nema, eto kakav si ti čovek...

Ali pošto nam se opet poklopio tip, sad makar znaš šta te čeka, bacaj to u kantu xd

10. Kilogram pojurio da uplati kazinsa pao razbio kolena

11. a roknuo sam u sistem jebeni i zbog norisa kola mrtvog treba mi 5/5 nba za profit neki bice fin al jbg tesko, posebno sad xd

12. Nećeš dugo Armine

13. sto je ovo braco moja totalno je ludnica ovde kod nas u sakramentu u nasem stanu kupili smo malo cipsa da pojedemo nismo jeli dva dana ja se evo vozim u helikopteru iznad grada izvestavam novinar sam totalni je haos!!

14. Zdravljabože još koliko večeras je pokojan

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.