Кладионица

1. Ja ne smem da udjem na nalog i da izracunam. Ali znam da ima 6 cifara ulaz 5 izlaz. Razlika nekih 70k bez preterivanja jebem ti boga

2. Markanen
    Holiday
    Banzemore

Na tri razlicita

Dokle gospode?

3. mekalom + lilard - bogdan + grifin + kazins +

4. Ovaj nba je kao loto jebeni

5. e moj kolfilde, sve knjige koje si procitao u zivotu ti nece pomoci brate moj u ovom sto radimo mi ovde. Ih, mi smo ajkule ovde znamo sta radimo a ti ne mozes, malo se koprcas, procitao se 1000 knjiga ali ne moze ovo ovde je wall street klanica brate moj takvi kao ti ovde ne opstaju fini u kosuljama i mirislajvi svi mi odavde smo odrasli tesko jurimo taj dinar niko nam nista nije dao nismo imali vremea za citanje

6. Ameno, blagosiljam te Izieme, da uzmes novce I potrosis ih na svoju porodicu, kupis malo putera napravis masnii kolaca.

7. hvala laki, a sad da se nadovezem na ovo gore kolfilde. Kolfilde, druze nemoj, nemoj molim te. Ovo ovde je dzunngla u kojoj ces se pogubiti, unisitces sebe takvi kao kao ti ovde ne opstaju, ovo je ovde trka zivotna. Svi smo mi ovde pitovi grizemo anakonde jebene gutamo svoj plen kad nam se ukaze prilika. Nema mesta ovde za tebe i slicne tebi fine momke kojima ja uvek sve bilo na tacni servirano, takve kao ti obrlatimo za sekunde ostanete bez manzetni na rukavaima a kamoli, znaci skolni se drugarski ti kazem. Ide ako umes radi to sto umes citaj knjige, sedi u biblioteci, uci, citaj kolko mze.

8. sto si izbriso ove postove kolfilde gde jebes majku u picku printovo sam sve saljem m oderaciji

9. датоме 11.5 -
    (изгорео му стан јуче, није смешно хах, озбиљна прича, али јбг свакако треба узети у обзир за типовање, плус је то утакмица на мало поена вероватно)

недовић 12.5 -
    (валенсија јебе кеве како затвара споља колико ја разазнајем, а и не може он да понови оно из прошлог кола, и не игра се у малаги, опет мало поена и овде капирам, ја бих радије минус, не знам што га у сокеру нема, у моцарту да)

шенгелија 14.5 +
    (нема ко није натрпао бросе под кошем, па јбг кад имају митровића и радошевића, дефанзивне велесиле које ће завршити са по 4 пенала, одучиће их токо од кошарке... токо џд)

деколо 18.5 +
    (ја мислим да једном мора јбг, а кад ако не против ефеса са симоном и мекалумом, важи што ће да бране било шта и деколоа који је ван форме мало... и још је искључен у прошлој, капирам да ће сад да се наметне без проблема са 20+ лаганих)

поред овога што ми је стварно фино за око, ово је остатак:
    мели 7.5 +, томпсон 7.5 -, слукас 10.5 + (сокер, у моцарту је на 11.5), мекалум у моцарту је на 17.5, у сокеру на 18.5, ако опет нема лида вреди пробати, срозали су га доста

и једна интересантна ствар, круно симон је у моцарту на 10.5, а у сокеру на 8.5, то се може чак и у маказе појурити, стане на 9 или 10 што је и реално и милина.

10. idi mi kupi cigare kolfilde

11. i sendvic svrati uzmi

12. Kolifilde hteo si u igru sa velikim momcima mislio si da si spreman e sad ces videti kako se rola ovde nema te enciklopedije koja bi te spremila za ovo trazio si sada gledaj

13. две хиљаде на круноа симона у моцарту 10.5 -
    две хиљаде на круноа симона у сокеру 8.5 +

максимални губитак 300 динара
    добитак ако улети у маказе 3400 динара

дакле 11 је квота да буде на 9 или 10 поена. вреди пробати јбг.

14. Неће играти Недовић данас.

15. Pao 1
    Bamberg - Baskonia 154.5 +
    Tima 7.5 +
    Vonamejker 14.5 -

16. Pozdrav drugari, ima li ko kakvu dojavu?

17. čuj izgoreo mu stan i zato ide minus, ko sve tipuje danas...

18. Datome iz on fajr tunajt

19. александаркг

две хиљаде на круноа симона у моцарту 10.5 -
    две хиљаде на круноа симона у сокеру 8.5 +

максимални губитак 300 динара
    добитак ако улети у маказе 3400 динара

дакле 11 је квота да буде на 9 или 10 поена. вреди пробати јбг.

Haha čega se mali lignjoslav setio.

Što je najgore, ovo je vrh fora ako postoje tolike razlike u granicama. A realno igrač uvek bude na poen-dva od granice.

Ne znam kvote, al što ne uplatiti po 10k. Gubitak je oko 1500din, što nije mnogo. A dobitak 110k minus uplata, ako nisam nešto zajebo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.