Кладионица

1. https://i.imgur.com/j4Ca9K3.jpg

Gadi mi se više život ovakav... Koliko prelagani minusi, jeb'o me plus u usta majmunska

2. Jebo mi pas mater usta govnjiva glupa vise

3. Jbg Coa, krivo mi što pade samo na njega. Lik izbaci sebe iz igre onim majmunskim faulovima

4. Hahahah coa sa ovim poslednjim postom si potvrdio da sad psujes na glas mlatonija tipa jebo me mlatoni jebeni koji bre crni majmun sa faulovima plus a i ja sam debilcina ne slusma sebe, krivis ga bar jedno 40%

5. Hahahah ovaj smajli lazni smesak skrguce zubima nervozno hehe jbg desava se

6. Hahahah Šomi, šteta i za tog Grejndžera, baš ga sralo inače si mogao neki rekord da oboriš :)

7. šteta coa za tiket, da si igrao robinsona minus sad bi prošao :)

8. haha arming, ma jok, nije mi on kriv uopšte, ja sam gluperda i šta sad, ne mogu da kažem da bih ga primetio uopšte, ali verovatno bih stavio neku drugu budaletinu, ajona npr. + a onda bih tek ispizdeo jer je degenerik i on

daj ti neke nba predloge na izostancima zasnovane, šta je sa porzingisom, igra li?

9. A ja uzeo grajndzera jebenog od somija za sistem u kom sam imai u fiksu rijeku ahhaha i lacio koji ga dade u 92. a sistem wright + plajs - roll+ ostade na granici i dodje samo somijev ovaj majmun pa sta se desava gospode boze

10. jedno hvala bi bilo dovoljno ;)

11. Ma 2 utakmice nba vcrs nema kurca bolje idite ubijte se spasite se bede na vreme ionako zivot nema smisla i neke svrhe uzivaj u svakom trenutku jer to jedino ima smisla zadovoljenje cula mene je kladza zadoovljavala sada mi je jos veca patnja i bolje mi je da se ubijem kad tad nas smrt ceka isti kurac

12. Tako ti naglaska Prijedorskog?

13. Jos mi bridi cmaric od Kelna.
    Sad radim na vadjenju

14. Mazim je, stavljam ruku pod bluzu

15. Nedelju dana bez ikakve kocke hm hm da li sam izlecen zanima me

16. нуркић 13.5 +
    олдриџ 23.5 -
    гасол 11.5 +
    амину који и не игра 9.5 +
    3+4/4

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.