Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Oklahoma H1 5.5
Portland H1 3.5
Sparsi - Baksi 204.5 -
Oladipo 20.5 +
Lilard 26.5 +
Gasol 11.5 -
Prins 14.5 -
Brown 1-11 sut
Grifin 0 u timu bez beverlija tea galinarija protiv okc bez adams
Boze gospode jebi jebi
Pozdrav od aleksandrakg i mene evo ga dosao sa devojkom kod mene za vikend sad smo ustali pravim przenice pa cemo engleze da sastavljamo cisto da vam se javimo
Da doruckujemo pa cemo malo na kalemegdan
tačno je ovo, a večeras na koncert zvonka bogdana u sava centar ju ju ju ima da pršti ČETIR KONJA DEBELA
nemoj da zaboravite da nam javite šta će te jesti za večeru
Za veceru ne znamo jos ali rezervisali smo rucak kod dva jelena pa cemo videti odatle evo nas sad seli smo u knezu pijemo kafu i djus moja i aleksandrova zena piju smoothie bas se lepo slazu
Rusija - Argentina >>> 2+ ukupno golova
ukupna kvota: 2.19
Uplata: 10.000 RSD
zhajk jebo otrovnog mesara zivot mu je u opasnosti!!! a joj moja majko a joj moja majko
nije znao da je otrovan
ja sam kurac obican obicno govno
Ne izgleda dobro, Zajkaro
po statistici su ih argentinci pregazili.
kako došli ,tako ošli
ošli nemci, došli sremci :(
NEMA PREDAJE
sad sve pare na Partizan košarka
i na Dansku 1 ko kuća
20.000 uplata da vratimo izgubljeno
Lažeš više od dekija ciganina!
Jokic 19.5 -
Kazins 27.5 -
Grin 12.5 -
Bogdanovic 10.5 +
Ante 29.5 +
Lav 18.5 +
Saric u planetwinu 13,5 KUCU I OKUCNICU NA UNDER BRE
u mocartu je 9,5 za makaze ne moze bolje 4 poena razlike za sarica jednog, pa tacno ima na 10 da dodje ko ima kinte po 100k nek pokrije jebes 15k ako se pukne vredi rizika
AJAOOOO GORI SVE VECERAS BREEEE