Pa majku vam jebem sa ovolikim mudom kakva,je kina gledaju oninto loze se uvek su nas voleli boga pitaj sto i dosao narod da gleda jebeno pa pustite taj jedan gol za publiku majmuni glupi a mogao je ibsudija namaci jedan penal ili neki kurac pa kakav vam je to rezon picke jebene, a i oni kurci omasise 3 stopostotne sanse ma ajde ih
Ps i ja baš komentarisali da je papas minuščina, omašili smo milutinova debelo jbg jer je krenuo sa 0/5 slepac, a ja bacio i hikmena i melija jer su igrali protiv bivših timova i podućkao sve uglavnom
Santa marija dela salute
Kina Srbija 12 i 30
7+ sinoc bila 50 a sad je 38 majke im ga namestaju dolazi odigrao sam
Vonamejker 14.5 +
Veseli 12.5 +
Feldin 10.5 +
Tima 7.5 +
Papas 9.5 +
Kalatis 11.5 +
Nedovic 12.5 +
Kakve sanse za kineze aaaa ajde picke umuvajte ga
Pa majku vam jebem sa ovolikim mudom kakva,je kina gledaju oninto loze se uvek su nas voleli boga pitaj sto i dosao narod da gleda jebeno pa pustite taj jedan gol za publiku majmuni glupi a mogao je ibsudija namaci jedan penal ili neki kurac pa kakav vam je to rezon picke jebene, a i oni kurci omasise 3 stopostotne sanse ma ajde ih
Dajte bre neke igrace momci
Ibrahimovic
XD
Moze i basket
Himki h1 (-6.5)
Fener 2
Bobua 13.5 -
Meli 8.5 +
Singlton 11.5 -
Milutinov 8.5 +
Robinson 13.5 +
Tima sugavac prokleti
Hahaha tako je zuti momce ide odmah trojka cim sam ga prozvao xd
Milutinov 8.5 +
Papas 9.5 -
Bjelica 14.5 + (digli nisam ni video)
Hikmen 11.5 +
Radošević 9.5 -
Meli 8.5 +
Meli ne izlazi iz igre, a Rajt precenjeni govnar ne moze nista da pogodi
Au kakav tiket sam složio joj joj
To siledzijooo samo prangijaj
Vec neko vreme kurcina prevara ova evroliga jebena
Rip redom
Papas
Slukas
Bjelica
Sermadini
evroliga je baš postala kurac takmičenje od tamo negde 2013. 2014. xD
Ps i ja baš komentarisali da je papas minuščina, omašili smo milutinova debelo jbg jer je krenuo sa 0/5 slepac, a ja bacio i hikmena i melija jer su igrali protiv bivših timova i podućkao sve uglavnom
Enbea?