KA TA STRO FA LNO vece, videcemo sutra kuda vodi ovo ako prezivim psetov gnev xd
Prvo vol i porter mi ostanu na granici pa lav i porzi popuse, pa gasol mrtvak nikad vise na tiket, evans oprangija 15 poena za 4min, holiday na granici, favors kurcina itd itd
Od 6 koji su ti bili sig(sig) si pogodio jednog. Imao sam ih u glavu i sistem ukupno 50e, od sledecih 7 si pogodio takodje jednog tu jos 30e i jedan kombinovani u sistemu za 40e si pogodio dva od 7.
Pravna pouka: budem li te video da samo bacis predloge usi cu da ti iscupam
мени је пре плус на вачинског из уникахе вечерас него на мекалума. граница 6.5.
кад није играо недовић - 15 је дао.
играо четири утакмице укупно од шест до сад, само на једној није пребацио границу, и та једна је била прошла са звездом која нешто боље брани бекове стандардно јер су ту лазић и фелдин. и само у тој није убо ниједну тројку и остао је на 4 поена. и уз то, натрпали су нас недовић и милосављевић јбг па није много ни играо, неких 13 минута. кад није било недовића играо је 18. опет мало, ал' ја капирам да је довољно да претера ових 6.5.
до сад је у просеку узимао неких 7 шутева по утакмици, 40% за три и 50% за два, сасвим довољно да претера, а просек до сад му је 8.5 на те 4 текме.
е сад, жалгирис јбг како гледам не прима превише са дистанце, против њих су границу пребацили до сад деколо, дончић, кампацо и ханга мислим, али сад играју у гостима, уникаха у оваквим утакмицама мора да иде на победу, мени је то плус па да му јебем матер ако не дође.
сад ћу за остале да гледам овако детаљније мало, да наклепам петорицу и у курац.
Imam malog govnara - i tompsona +, odlicno, jos samo ovih 5 igraca da dodju i to je to :>
Porzingis odma 2 licne gg
Odlicni Klivlend xd
Kolko me,je puta zaklao love mrtvi boze gospode
KA TA STRO FA LNO vece, videcemo sutra kuda vodi ovo ako prezivim psetov gnev xd
Prvo vol i porter mi ostanu na granici pa lav i porzi popuse, pa gasol mrtvak nikad vise na tiket, evans oprangija 15 poena za 4min, holiday na granici, favors kurcina itd itd
Od 6 koji su ti bili sig(sig) si pogodio jednog. Imao sam ih u glavu i sistem ukupno 50e, od sledecih 7 si pogodio takodje jednog tu jos 30e i jedan kombinovani u sistemu za 40e si pogodio dva od 7.
Pravna pouka: budem li te video da samo bacis predloge usi cu da ti iscupam
Mozda si dobio 109k ali ces posle prstiju ostati i bez usiju xdd
Pa ja čekam i bez kurca da ostane, da vidimo te komade zbog furnijea
I to je drugi put u godinu-dve da ostaje bez kurca ako smem da primetim...
Alo bre misevi mnogo sam ja vas pustio ahahah:D
Mccallum iz unikahe trpajteeee nema nedovicaaaa
Armine, kolac ti je spremljen.
U utorak mi je slava ps nemoj pre toga i do tad mi daj sansu daj mi bar nadu za bolje sutra
E jer ima jos neko da ne igra za unikahu osim nedovica?
Vi sto pretite znate gde da me nadjete
Ja sam covek koji nema sta da izgubi
Pa ne igram ja za unikaju a znam bar jos 3 osobe koje ne igraju :D:d:d:D
Koje tri osobe? A sto ti ne igras, jel ti trener dao slobodno da pripremis slavu? :d
мени је пре плус на вачинског из уникахе вечерас него на мекалума. граница 6.5.
кад није играо недовић - 15 је дао.
играо четири утакмице укупно од шест до сад, само на једној није пребацио границу, и та једна је била прошла са звездом која нешто боље брани бекове стандардно јер су ту лазић и фелдин. и само у тој није убо ниједну тројку и остао је на 4 поена. и уз то, натрпали су нас недовић и милосављевић јбг па није много ни играо, неких 13 минута. кад није било недовића играо је 18. опет мало, ал' ја капирам да је довољно да претера ових 6.5.
до сад је у просеку узимао неких 7 шутева по утакмици, 40% за три и 50% за два, сасвим довољно да претера, а просек до сад му је 8.5 на те 4 текме.
е сад, жалгирис јбг како гледам не прима превише са дистанце, против њих су границу пребацили до сад деколо, дончић, кампацо и ханга мислим, али сад играју у гостима, уникаха у оваквим утакмицама мора да иде на победу, мени је то плус па да му јебем матер ако не дође.
сад ћу за остале да гледам овако детаљније мало, да наклепам петорицу и у курац.
Kec na unikahu 1.8 mi izgledalo kao da mora jos neko sem nedovica da im fali, ali ako je samo nedovic sajdlajnd keca cu da zategnem tu
Odlicna analiza acakg najozb to se trazi al sve imam osecaj ovaj nesrecnik tvoj ce da ciglari danas haahah