Кладионица

1. па и ја исто јбг ал' драже ми је тако да паднем него кад налупетам на осећај. умем и ту да намиришем нешто ал' ово ми делује поузданије, разматрао до сад ту утакмицу и дејвис из жалгириса ми је исто за плус али није ми оно сиг сиг сиг, па га остављам са стране док не размотрим остале.

2. ево следећи, рендолф 12.5 +

реал ослабљен и даље под кошем, тавареш тек дошао, неће он много да игра ни сад, а зверка је иначе, но капирам да мора тек да се ухода. дакле практично рендолф, рејес и тавареш морају да поделе минуте у рекету, евентуално и томпкинс.

рендолф је играо 4 до сад, на две је прешао, на две није, с тим што је на једној од те две заиграо мало (11 минута) јер је тек изашао из повреде, а на овој где се повредио, са цска, за 20 минута набио 16 и није играо последњу четвртину уопште.
    прошлу у првенству са барселоном је баш очајно шутирао, ја капирам да не може две толико да засере.

е сад, откад је басконија променила тренера одиграли су две текме на гомилу поена, са химкијем и панатинаикосом, до тад су нешто мрцварили на испод 150 поена, од тад једна од 170 и једна од 180, више дају али и примају јбг.

гист им је на прошлој спаковао 16 уз шут из игре 7/8, синглтон 15. гил им је набио 20, пре тога рабит и радошевић пребацили границу, па плајс и дубљевић, дешон томас, принтезис и аграванис, буквално су их сви натрпали са четворке а ни на петици не бране најбоље, а рендолф ће играти и четири и пет вечерас.

и још рендолф не улеће у неке проблеме с фауловима, па иако има мечап с шенгелијом неће вероватно да засере с те стране, а овамо шенгелију некако боли курац да се превише јурца с рендолфом у одбрани, ако га крене шут споља то је то нема фрке.

3. робинсон слепац 10.5 +

нема гила, он и томас под кошем.

опаметиће се једном да не прави прекретенске фаулове.

панатинаикос под кошем: меклин им дао 10 - претерао границу (милутинов засрао јбг), поирје 8, весели и мели 15 и 14, хајнс 21 уз шут 9/10, леон радошевић 19 уз шут 8/10, серафан 24 уз шут 9/12.

робинсон је дебил иначе јер избаци сам себе тим мајмунским фауловима, али мораће да се сачува сад јер су скраћени под кошем, химки игра брзо а панатинаикос је једино олимпијакос и фенер зауставио на испод 70 поена што се и очекивало јбг јер и они играју споро, остали им трпали по 85+.

робинсон мислим да је на 3 од 6 прешао, али практично не прави испод 3 фаула по утакмици, па је с те стране јебен, али две је већ засрао и остао на 5 и 6 поена, ако не натрпа панатинаикос који је баш јадан ове сезоне под кошем неће на мој тикет никад више.

4. смор ми је даље да серем, тајус 8.5 +, прошле сезоне с галатасарајем их је натрпао, два пута по 15-ак им је дао а тад су били звери под кошем са брауном и данстоном, игра против бившег тима, у форми је баш, у последње две по 25 минута и 12 и 14 поена, утакмица с ефесом на 180+ поена, против ефеса претерали ајон, серафан, огастин и шермадини, хантер, весели, подбацили само ови из валенсије.

солидан плус ту.

кад смислим петог и шестог написаћу.

5. Pa kako ovo da ne ispratim jbg

6. Vacinski rendolf tajus i roninson plusevi ako nisam glup

7. дабоме, мислим да ћу и ја само то писати, сад бунарим још једног макар али ништа ми не делује примамљиво, видећу још 10-15 минута ако не нађем нешто да ваља остајем с овом четворицом.

а јбг све то делује лепо овако кад се напише и промисли али курац ће бити фазон 2/4

8. е пс само да знаш ово су у моцарту границе, у пинбету сад гледам, на вачинског 8.5, на тајуса иста и на ову двојицу виша за по поен.

9. Ja sam uzeo Rendolfa i Sikmu 10.5+ protiv Partizana

10. Prepisan Coa, na jednom sam uzeo Unikahinog Mekoluma, Kola i Himki dvojku i sad ću da vidim da uklopim nešto sa Mlatonijevim Sikmom, možda Makabi kec ili više poena i Špance fudbal

11. Baskonia - Real 165.5 +
    Singlton 11.5 +
    Lido 13.5 +
    Pangos 12.5 -
    Danston 10.5 -
    Tima 7.5 -

12. Odigrao sam po visim granicama ovu dvojicu, vascinski je 7,5 ili si se zajebao ili su ga spustili u medjuvremenu

13. Otisao sam iz kladze, ispratio bih i nikolasa i mlatonija. Ja lupio minuseve:

Sved, papas, tima i ogastin

14. https://image.prntscr.com/image/pq6G8c6SR1SW3Gjtfmfrhg.png

јебем ли га ја видео ово код њих на сајту

15. stavio sam zivot svoj u ruke aleksandrakg o boze do cega je doslo
    https://image.prntscr.com/image/Le4cfgyjSYKbL3ODsMMO9Q.png

a ima u balkanbetu skokovi i asist ko oce, opalio sam i tu sistem jedan

16. prva pala idemo dalje jebeno jebem ti degenerika uzmem sa 1x2 infotip kao o ovom oliveru jebenom, samo da sam otvorio komentar da vidim da nema pojma ovaj lik al kurac, a ostao mi u glavi tip i trebao mi jedan za sistem i aj pici a burazer za poluvreme sut nije uzeo boze boze

17. 20min igrao na utakmici sa 170,poena nije uzeo sut jebeni jedan,jebeni kakav sam ja degenerik pa to nema nigde

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.