Кладионица

1. па и ја исто јбг ал' драже ми је тако да паднем него кад налупетам на осећај. умем и ту да намиришем нешто ал' ово ми делује поузданије, разматрао до сад ту утакмицу и дејвис из жалгириса ми је исто за плус али није ми оно сиг сиг сиг, па га остављам са стране док не размотрим остале.

2. ево следећи, рендолф 12.5 +

реал ослабљен и даље под кошем, тавареш тек дошао, неће он много да игра ни сад, а зверка је иначе, но капирам да мора тек да се ухода. дакле практично рендолф, рејес и тавареш морају да поделе минуте у рекету, евентуално и томпкинс.

рендолф је играо 4 до сад, на две је прешао, на две није, с тим што је на једној од те две заиграо мало (11 минута) јер је тек изашао из повреде, а на овој где се повредио, са цска, за 20 минута набио 16 и није играо последњу четвртину уопште.
    прошлу у првенству са барселоном је баш очајно шутирао, ја капирам да не може две толико да засере.

е сад, откад је басконија променила тренера одиграли су две текме на гомилу поена, са химкијем и панатинаикосом, до тад су нешто мрцварили на испод 150 поена, од тад једна од 170 и једна од 180, више дају али и примају јбг.

гист им је на прошлој спаковао 16 уз шут из игре 7/8, синглтон 15. гил им је набио 20, пре тога рабит и радошевић пребацили границу, па плајс и дубљевић, дешон томас, принтезис и аграванис, буквално су их сви натрпали са четворке а ни на петици не бране најбоље, а рендолф ће играти и четири и пет вечерас.

и још рендолф не улеће у неке проблеме с фауловима, па иако има мечап с шенгелијом неће вероватно да засере с те стране, а овамо шенгелију некако боли курац да се превише јурца с рендолфом у одбрани, ако га крене шут споља то је то нема фрке.

3. робинсон слепац 10.5 +

нема гила, он и томас под кошем.

опаметиће се једном да не прави прекретенске фаулове.

панатинаикос под кошем: меклин им дао 10 - претерао границу (милутинов засрао јбг), поирје 8, весели и мели 15 и 14, хајнс 21 уз шут 9/10, леон радошевић 19 уз шут 8/10, серафан 24 уз шут 9/12.

робинсон је дебил иначе јер избаци сам себе тим мајмунским фауловима, али мораће да се сачува сад јер су скраћени под кошем, химки игра брзо а панатинаикос је једино олимпијакос и фенер зауставио на испод 70 поена што се и очекивало јбг јер и они играју споро, остали им трпали по 85+.

робинсон мислим да је на 3 од 6 прешао, али практично не прави испод 3 фаула по утакмици, па је с те стране јебен, али две је већ засрао и остао на 5 и 6 поена, ако не натрпа панатинаикос који је баш јадан ове сезоне под кошем неће на мој тикет никад више.

4. смор ми је даље да серем, тајус 8.5 +, прошле сезоне с галатасарајем их је натрпао, два пута по 15-ак им је дао а тад су били звери под кошем са брауном и данстоном, игра против бившег тима, у форми је баш, у последње две по 25 минута и 12 и 14 поена, утакмица с ефесом на 180+ поена, против ефеса претерали ајон, серафан, огастин и шермадини, хантер, весели, подбацили само ови из валенсије.

солидан плус ту.

кад смислим петог и шестог написаћу.

5. Pa kako ovo da ne ispratim jbg

6. Vacinski rendolf tajus i roninson plusevi ako nisam glup

7. дабоме, мислим да ћу и ја само то писати, сад бунарим још једног макар али ништа ми не делује примамљиво, видећу још 10-15 минута ако не нађем нешто да ваља остајем с овом четворицом.

а јбг све то делује лепо овако кад се напише и промисли али курац ће бити фазон 2/4

8. е пс само да знаш ово су у моцарту границе, у пинбету сад гледам, на вачинског 8.5, на тајуса иста и на ову двојицу виша за по поен.

9. Ja sam uzeo Rendolfa i Sikmu 10.5+ protiv Partizana

10. Prepisan Coa, na jednom sam uzeo Unikahinog Mekoluma, Kola i Himki dvojku i sad ću da vidim da uklopim nešto sa Mlatonijevim Sikmom, možda Makabi kec ili više poena i Špance fudbal

11. Baskonia - Real 165.5 +
    Singlton 11.5 +
    Lido 13.5 +
    Pangos 12.5 -
    Danston 10.5 -
    Tima 7.5 -

12. Odigrao sam po visim granicama ovu dvojicu, vascinski je 7,5 ili si se zajebao ili su ga spustili u medjuvremenu

13. Otisao sam iz kladze, ispratio bih i nikolasa i mlatonija. Ja lupio minuseve:

Sved, papas, tima i ogastin

14. https://image.prntscr.com/image/pq6G8c6SR1SW3Gjtfmfrhg.png

јебем ли га ја видео ово код њих на сајту

15. stavio sam zivot svoj u ruke aleksandrakg o boze do cega je doslo
    https://image.prntscr.com/image/Le4cfgyjSYKbL3ODsMMO9Q.png

a ima u balkanbetu skokovi i asist ko oce, opalio sam i tu sistem jedan

16. prva pala idemo dalje jebeno jebem ti degenerika uzmem sa 1x2 infotip kao o ovom oliveru jebenom, samo da sam otvorio komentar da vidim da nema pojma ovaj lik al kurac, a ostao mi u glavi tip i trebao mi jedan za sistem i aj pici a burazer za poluvreme sut nije uzeo boze boze

17. 20min igrao na utakmici sa 170,poena nije uzeo sut jebeni jedan,jebeni kakav sam ja degenerik pa to nema nigde

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.