Кладионица

1. Coin: 2/4 jbg robinson je najveca budala veca cak i od proslogodisnjeg vase micica pa vi vidite koji je to stepen budalnosti osam suteva iz igre i osam slobodnjaka brate...promasuje iz ofanzivnog skoka idiot a o faulovima ne bih stvarno. Rendolf se raspao to smo se istripovali bio je nacrtan minus

Moj: isprco me janis mvp tima idiot sad je nasao da otvara sa 2/2 za tri jebem li mu mleko i poreklo i sve mu jebem usrano zalizano. Za 35k padoh na njega samo

I umesto da odjebem vise jebeno i ne pridjem kladzi jer sam ocigledno ili glup ko kurac ili nemam srece jer sam na boga drvlje i kamenje bacao ja zatezem nba ajmo idemo jos uvek imam kucu i auto

2. sad kad pogledam sta sam uradio solidno glupa stvar al koga boli kurac drkamo seee zezamooo se, predstavljam vam svoj opus magnum

26 dublova svi po 300din da izbiju kao oko soma svaki, mesano jedno 7-8 parova, gordon ako poprca ode sve u picku materinu xd
    idemo

1. harden + lauri +
    2. harden + derozan +
    3. gordon + derozan +
    4. gordon + lauri +
    5. harden + valanciunas +
    6. harden + crabbe +
    7. gordon + crabbe +
    8. lauri + crabbe +
    9. kapela + bruklin manje od 101,5
    10. derozan + bruklin manje od 101,5
    11. harden + bruklin manje od 101,5
    12. derozan + lauri +
    13. harden + gordon +
    14. harden + horford +
    15. gordon + caroll +
    16. derozan + carroll +
    17. aldrigde - bruklin manje od 100,5
    18. alridge - nowitzki -
    19. boston h2 sas h2
    20. sas h2 bruklin manje od 100,5
    21. sas h2 hjuston-toronto +
    22. boston h2 hjuston-toronto +
    23. bruklin manje od 100,5 hjuston-toronto +
    24. aldridge - boston h2
    25. nowitzki - gordon +
    26. aldridge - gordon +

i ovo za 500
    gordon +
    derozan +
    metjuz -
    aldridge -
    bruklin manje od 100,5

i u sistem
    https://image.prntscr.com/image/MZNLY61ETNuNytCpwxUfTA.png

3. Sad nam još samo reci kad se prijavljuješ na lečenje od bolesti zavisnosti xd

4. cim nabodem tiket neki da platim tretman xd

5. Хахаха, армин је бог

6. ja nisam stavljao gordona večeras, ali zato sam stavio takođe horforda + derozana + i aldridza -

sa 3 igrača na tiketu najbolje prolazim u odnosu prolaznost tiketa/novcani dobitak to sam primetio, kvotica 6.33 odlicna a opet i dodje cesto
    zategao na ovu trojicu veceras pa cemo videti

7. Vide li ko kako me probi bruklin

8. Sad videh, poslednji šut na utakmici i trojka samo da stignu do 102 jer si ih imao na 101.5? Pa lol

Ide li ti makar šta drugo vidim da je harden izašao (valjda), i lauri, derozan je blizu, ne znam ovi ostali kako ti stoje

9. Padne li trojka za dalas poslednji napad opet skacem na glavu

10. MRS BREEEEE VISEEEE DOKLEEEEEEE

11. KO DA SU BACANJA JEBENA PICKE MALE

12. DA MI TREBA CIGLARILI BI PICKE GOVNJIVE

13. I zavrsi na 6 na granici ahahahhaahha LAZ PROKLETA LAZ

14. 8 mrtvih dublova ni uloge da vratim mrtve, trojka bruklina direktno skinula 3 dubla tj. 3K, trojka dalasa 2, a zajedno su bili na jos jednom znaci 6 sto bi bio ok plus s obzirom da je gordon prodao ali ne mozes od lazi jebenih ne mozes

15. Šta ti, dečko, radiš u danu sa samo tri nba utakmice :)

16. Ulazim u igru bez aduta

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.