Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ХАХАХАХАХАХ ОДОХ ДА ТРАЖИМ ПИЛЕЋЕ ГЛАВЕ ПО ДВОРИШТУ И ДА НАЂЕМ НЕКЕ БАБЕ ДА МИ СКИДАЈУ ОВЕ МАЂИЈЕ АХАХАХАХ ПА НЕРЕАЛНЕ СУ ОВО СТВАРИ
Jebem ti sunce
Hahahah uzeo je kurac brat moj napaceni e boze gospode
са мном нешто није у реду дефинитивно, сад се сећам и оног коша дурента који нису признали и од тад отприлике је све ово и кренуло... страхота јебена. но добро, нисам се ни понадао, морало је овако нешто да се деси, да се омаши полагање неко у последње две секунде, да се прими кош с пола терена, да дају кош као голден стејт у последњој секунди па да им се поништи, тако некако, ок, лаку ноћ.
трагичар сам јебени нема ми равног, ал' не одустајем.
Nadrealno jebeno
Ma prelep je zivot ovaj jebeni ahahha kakva je ovo igra pa najlepsa voznja je zivot ovaj zamislite da imate sifre ko u gta da ne umres i beskonacno novca itd pa izdrkali bi se za god dana max ali ovo ovoooo jaoo boze ili ti majmune sto si pokrenuo simulaciju mamicu ti hihi bravoo bravooo jebeno ti je ovo zatvor pakao ali opet sa najvecim zadovoljstvima ma strasna enigma samo moramo je shvatiti na vreme i samo se drkati uhvatiti za muda i zavrtati zato idemooo prijatelji braco kumovi danas a i do kraja zivota bilo da je kocka ili ne samo rokanje da jebemo bre ajdeeeeeee
Sta se to desilo, coa?
I mene zanima, nisam pratio nista sinoc
Сјебо га Шарлот мешчини, имали солидну предност и прокоцкали је у задњој четвртини.
Иначе, прву јутарњу кафу зачиним читајући ову тему. Није да ми је драго што отресате, него уживам у кукњави хд
Tast ga izbacio golog na ulicu sad mi rece Izijem
Saznao tast da je spiskao radmilo pare za registraciju juga jebo mu je majku majcinu sinoc sto kaze bohor u carapama samo izbacio ga sinoc
Ma šta se desilo, prvi glavni tiket - pao za koš, drugi sprdnja tiket - povraćaj, i od povraćaja sklepam nba u pola minuta dok sam po gradu bio 4 igrača i toronto i šarlot i čeka se šarlot u 4 ujutru za crkavicu bednu i vode 10 razlike pred poslednju četvrtinu protiv jedne od najbednijih ekipa i šta se desi, pa očekivan scenario, čikago prvi put od džordana fazon daje 120 poena, nabijaju im 40 u poslednjoj haha, pa lol, i 'ajde sve jbg valentajn i dan šta su bacili ušlo je, i pored svega toga poslednji napad za šarlot i kemba voker koji je sve ubacio do tad ide na ulaz, ne na trojku, i dođe do polaganja na dve sekunde do kraja i omaši brat iz jako fine situacije i izgube, kvota 1.3 otprilike haha samo sam se nasmešio, poklopio laptop i otišao da spavam. Nekako mi je takav dan za kocku bio da mi je očekivano bilo da zviznem tako.
Nema predaje, dajte fudbala, fudbal nisam igrao 15 dana skoro, kačim crven konac oko ruke i nameštam dupe i za danas
Ma za tasta te pitaju, sa tastom šta je bilo
Aha za tasta, nisam skontao, e pa ne mogu sad o tome ali imali smo nekih nesuglasica sinoć, tačno je, može tast da sere koliko hoće i dalje ja njemu jebem ćerku a ne on meni ha-ha-ha.
Tucite na ovaj totenhem 4+, totenhem daje sledeći gol, baš su krenuli da pršte, samo dok prvi padne, onda ide grmljavina.
(nakon ovog posta biće 0:0)
coa mislim da si ti brate razlog sto svi pusimo kurac mesecima, molim te prestani da pises o kladionici ovde, preklinjem te brate, dodji tako s vremena na vreme, pisi bilo sta osim o kladionici, jbg drag si nam, ali nemoj vise o kladionici pls
Hal gg3+
Oldham gg3+
Noc Kaunti gg3+
Port Vejl gg
Jeovil gg
31 kvota, ovo morate odigrati go go go
Pa ja kad sam ovo pricao ljutili ste se na mene
jebem li ti majku u picku ja hahaha
Sucut druze moj