Кладионица

1. Brijes li picku coa HAAHHAHAHAHA

2. izijem se javlja sa one strane kroz moj profil i ove reči:

JEBEMIVAS USTA SVE

edit: izijem je

3. Nadam se da je neko danas jebao kladionice kroz utakmicu Srbija Gruzija. 90% igraca +. Stavili Radulju 13.5 i onog Dixona 15.5, prvog nema ko da cuva drugi sutira u proseku 30 suteva. Uduplali obojica granice, plus Simon, Peno, Todorovic, Markosvili i oni ostali kurci Shvili. Jebeno svi u plus. I naravno ja se uhvatim za Paunica koji sutira 0/7 za 3 i 2/6 bacanja. Srecom pa sam ga imao u sistemu i na kraju dobar nesto sitno, a mogao sam boga da im uzmem. Baci me i bosna +71.5 na drugom jebem im seme mrtvo. Evo sad se ceka NBA. Vi kako ste? Kako ima?

4. A brate muka živa ti je ovde...

5. Ja pao svoj pa cekam psetov tiket xd ceka se grifin ta 1600din :D

6. Ma idemo isplata bre 1773,52 dinara dodji grifine macko xd

Detroit-boston poeni sam bas omasio i nerezonski odigrao minus poene poluvreme na bednu 101,5 granicu ok pojeo sam govno ali gordon mrtvak slinavi je mogao doneti solidan kes kes da je pogodio bilo sta imbecil glupi je sutirao 1-10 za pa dobro bre druze dal te je makar malo sramota samo to me zanima. Pritom imao drugu najvecu minutazu u ekipi time sam se i vodio pa reko aj necu hardena a pola tek necu idemo jedan od gordon-anderson-kapela: i anderson i kapela ulegli lagano u plus...

Edit: harden igra i kad je bo to sam skroz zab jebem ti debila glupavog i ne zasluzujem pare

7. Bravo, Ps, 773.52 dinara u plusu, a svaki tiket u plusu je dobar :)

Ali ljudi moji, kakva završnica Golden Stejt - Sakramento, na 106-106 na 40-ak sekundi do kraja Bogdan odigrao solidnu odbranu na Tompsonu i ovaj promašio, pa na desetak sekundi do kraja Bogdan pogodio koš preko Grina
    https://www.youtube.com/watch?v=M2zJawbPS-M

Pa Tompson opet promašio, Bogdan skočio, faulirali ga, on lagano pogodio oba za pobedu, opšta ludnica bila posle, Izijem bio na meču, dobacivao nešto Kariju i Durentu koji nisu igrali - Warriors, come out to play-ay; sve uz zveketanje pivskih flaša (napila se stoka), kad nagrnuše navijači Golden Stejta na njega, nastrada čovek o jebem ti i utakmicu i život ovakav :'(
    https://twitter.com/sactownroyalty/status/935388328257400832

8. Kapiram da mu je bas ovako nesto trebalo da olabavi muda i da se zapali, voleo bih da krene da prangija sada ne znam ni sta ga je sprecavalo u ovoj odron ekipi

9. i ja bih voleo da ga krene, ali se već unapred ježim srpskih komentara na hajlajtsima i na nba stranici na fejsu GREAT SERBIAN LEGEND AND BASKETBALL SHOOTING KING ARE YOU SLEEPING CALM STEPHEN CURRY

više se ježim toga nego sebe dok prepričavam dukki nešto vezano za njega i oslovim ga sa "Boca", blam...

10. A sto citate komentare uopste ja ni ne zalazim tamo

Hahaha cekaj sta kakav boca?

11. Pa to mu je nadimak od osnovne škole i tako ga zove dobar deo ljudi privatno, al kad ga osloviš tako pred nekim kome to nije poznato, onda ispadneš jedan od onih što slušaju ĐOLETA ili što žale što je umro bard srpskog glumišta GAGA ili što navijaju da MELO ne ubaci trojku reprezentaciji srbije

a duka gleda onako sažaljivo i kaže "boca, a, tako ga zovete" a mene sramotaa

12. Kakav transfer sam doživeo. Kao kad bi mene neko nazvao Dejo.

13. Ovde bi te zvali Deni, dok pravis sedamnaestu turu ovog meseca na liniji Chicago-Houston

14. Techo pišete po temi vidim...

15. Космајац
    Techo pišete po temi vidim...

https://m.youtube.com/watch?v=d1m6mhdjznk

16. 1.85 na Real na lajvu !

go go go

17. Jedino ako Bejl uđe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.