Кладионица

1. au oblizivao sam se razmisljajuci od holandija2 i francuska2 kad nema jebeno da zab auu sta sad evroliga mrtva morace se ojhhohooj

2. HImki 1
    Hanikat 6.5+
    Džerels 9.5-

3. Ooo Mlatoni nešto okačio, moraću do kladionice da ispoštujem i tebe i Nikolasa. I već vidim šta će Džerels svima da radi haha

4. Bože kakvi debili ovi iz Himkija strašno

Ne igra, Arm

5. 4 igrača se upisala u Himkiju za poluvreme, od toga Dženkins ima 3, voimje oca

6. Sutra 2 na dulwich hamlet. Igraju 3 za 3. Na reduje dulwich hamlet da uzme 3 boda. Kvota je u zavisnosti od kladionice do kladioncie od 4.6 do 5.10. Pratim ovaj par vec 2 godine i uvek sam naplatio. Moja uplata je 25000 din. Slika tiketa ce da bude u komentaru kad dodjem kuci sa posla

7. pratim ovaj par vec 2 godine sav sam krvav

8. Je l proradila caka Papete?

9. Ko ima milion evra nek stavi na oklahomu uzivo. Sad gube 10 razlike i kvota je 2. Znaci dva miljona evra.

10. Dvajes razlike igubili prvu. Kvota 3, znaci tri miljona

11. Šalio sam se. Zovite Žajka da vam vrati pare.

12. svim mojim drugovima a osecam vas kao porodicu a ne kao drugove sa ove teme zelim dobru godinu u kladionici. NE u smislu dobitka nego da sto bolje stoicki podnosimo kad nas jebe a jebace nas dok smo zivi

13. И ми теби исто бем те у уста баксуска

14. ja sam se pomolio da bude tako, inače ne bi bilo

15. Pao sam samo junajted 2-2 za 9k. Racunao sam na prokletstvo teme jbg

16. jebeno zatvorili mocart u 9 nisam stigao planirao sam da zveknem sledece

crabbe 10.5+
    markkanen 13.5-
    gordon 18.5+
    taj gibson 12.5+
    ovo jebeno dolazi sto posto ubicu se ujutru kad dodje ovo, a odigrah u balkanbetu rade gospoda naravno da rade svaka cast nesto sam izmenio nemaju mec cikago uopste, pa nemaju gibsona u ponudi pa boze gospode necu da kazem sta sam odigrao al cucete uskoro sig

17. Падаш на Маркканена

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.