Кладионица

1. ја сам везао све ове фаворите за вечерас што су до 1.45, од хјустона до оклахоме, 6 квота. увек прода неко ал' ето да пробам јбг

по оном са млатонијевог линка денвер ће да одвали финикс вечерас дебело преко хендикепа, не знам вреди ли играти денверове играче

нешто се мислим, у сокеру
    батлер 24.5, ирвинг 26.5, лбј 28.5, дерозан 26.5, јокић је на 18.5, све бих ја то потрпао на један тикет и у пичку материну

едит: да и порзингис исто, 23.5

на крају ћу то и да урадим, све на исти, све плусеви, можда је вечерас та ноћ кад све иде, а свакако немам појма, нисам пратио нба добрих 20 дана

2. vcrs ako ne prodjem nista bacam se pod prvi jutarnji

3. inace dve noci zaredom sam uzeo po 100e i opet mi je stani pani ne moze da se zivi danas sam gadjao jos jace i jos vece dobitke pa sta bude il sirotinja ili mudo nmg vise ovako

4. Haha boban moćni počeo kao starter, i to nije sve, čekaj čekaj, u prvih 7 minuta ima 9 poena, 2/2 iz igre, 5/5 sa penala, i ne znam, jedno 5 skokova

UNLEASH THE BEAST

5. davno sam negde procitao nesto i s vremena na vreme mi se to vraca u glavu i evo razmisljam i sad o tome pa aj da napisem da vidim sta mislite dakle radi se o "kockarima" znaci ta neprestajna jurnjava nikad nije dosta i to dakle da li je ta neprestajna borba kockanje kao jedno religiozno iskustvo, jurenje tog jebenog osecaja kad npr. na ruletu pogodis dva ili cak i vise puta zaredom broj ili pogodis nzm u sportskom dogadjaju nesto nerealno totalno nesto sa preogromnom kvotom, pa taj osecaj je kao najbolji osecaj na svetu, znaci hocemo da nam bog pokaze da postoji i ne samo to nego da je vodio nasu ruku da smo posebni u tom momentu, hocemo da budemo miljenici boga u tom momentu makar na tih par minuta da izdvoji nas i vodi nasu ruku protiv svih zakona prirode statistike sansi itd.

6. otudjili smo se nesto a stize nam najvazniji praznik bozic pa cu napraviti prvi korak i pruziti ruku i reci sledece acakg i shomz23 dajte evroligu z adanas ispraticu vas sa 200din za stara dobra vremena ako sam neka bio nagao nisam to mislio cenim vas trud dajete koliko mozete jbg

7. Ha ha ha

Ja baš gledam koje je sranje dan i ne znam šta bih pisao

Šengelija minus ako ga stave na 14.5 ili više
    Znam da noris kol ne igra pa to ide u prilog džeksonu, nije mi jasna kvota na himki od 2.3 protiv brosea, baskoniju bih juče pisao h2 međutim sad vidim nešto su mnogo svalili kvotu na fener a ne znam razlog pa ću kasnije da izbacim šta da ne igrate

8. samo za mog velikog prijatelja armina:

zvezda 1
    fener (+8.5) h2
    bamberg 155.5+
    oly (-9.5) h1
    real (-9.5) h1
    -------------------------------------------

anderson 8.5+
    kerol 8.5+
    rol 7.5+
    šengelia 14.5-
    pangos 11.5-

9. Zatalasaj lako bedrima

10. Kao svila, nežno, mekano

11. Zvezda puca 11 razlike.

12. Evo ovo sam probrao:

Baskonija H2 (12.5)
    Himki H2 (4.5)
    Bjelica 10.5 -
    Olimpijakos 1

13. Sengelija 7 u prvoj nabijem vas kao u stara dobra vremena

14. Pengos 8 za 7min pa treba vas tuci smao

15. gledaj bre mrtvi real šta radi

16. Odmaraju Dončića, eto šta rade. Alo Laso majmune, smeš da izvršiš izmenu, dozvoljeno je

17. kakve su ovo lazi jebene

18. Je l' zna neko sto se Honeycut ne vraca u igru? :S

Edit: Vratio se xD

19. ma bravo olimpijakose jebem vam majku mrtvu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.