мајмуне што ћутиш сад предложи неке играче ајде да те видим баш ево ја сам рекао својих 5 парова да видимо ко носи поводац а ко лиже своја муда :D
Pa ako kaze ovde kurac ce doci haha
ja sam po svome bez ikakvih informacija i analiza po nba knights i ta sranja uzeo ove 3 utakmice u 1 i opalio 6+7+8/8 i ispratim lepo do 3 i na spavanje i da me boli kurac dosta sam zivaca pokida i ovo sam odigrao jer sam prosao evroligu samo i evo i da kazem boli me kurac pazi parove haha
klivlend prva cetvrtina 56.5-
sarlot prva cetvrtina 49.5+
wash dobija prvu sa 3 razlike
gordon 19.5+
oladipo 24.5+
oubre 11.5+
lamb 12.5+
i spanac mali plej iz jute jebeno ne mogu da se setim imena haha 10,5+
hahaha ps napisao sam prvo u postu da me boli kurac da pisem sta sam igrao pa nisam lud haha al reko toliko me boli kurac bre maximalno opusteno i sutra na engleze somica na kvotu 10 na golove i to je to da ga ispusim i bataljujem
e reći ću ti ja riki rubio je to nije niko drugi a pošto ti ne verujem ništa i mislim da hoćeš nekoga da namagarčiš reći ću ti ovako
taj mali španac kojeg ne možeš da se setiš je rubio u kurac si me poljubio ha ha ha xddd
aahahahah beži bre
bataljujem=gadjam sa 200din kvotu 40 dok ne ubodem pa sa time pokusam da se povadim ovo sam objasnio vise puta nzm sta nije jasno xd
evo vam nesto ajde, wade i tomas ne igraju a korver na 8,5 to je 3 trojke u utakmici sa 220+ poena lagano
Ante 27.5 +
Barton 14.5 +
Gordon 18.5 +
Pol 22.5 +
Al cle nabija indijanu ju ju ju
jebeno ga primi wash aaaa jbg moglo je lepo da krene sve
I na kraju izgubi Klivlend.
A veceras od 21:30 klipersi sa kingsima, SK prenosi. Mi li na!
Samo da se onaj čupavi mutavi ne povredi opet.
hajde malo da osvezimo
WBA-Brighton X
Augsburg-HSV X
E.Frankfurt-Freiburg X
Newcastle - Swansea X
gde si brate moj kada ce biti gotov taj faks konacno medicina nesto se mnogo odugovlacilo
:)
Paceri indijanski
zar je vazno ko je kriv dok me pitas gde si zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi ???!!