Кладионица

1. zar je vazno ko je kriv dok me pitas gde si zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi ???!!

2. мајмуне што ћутиш сад предложи неке играче ајде да те видим баш ево ја сам рекао својих 5 парова да видимо ко носи поводац а ко лиже своја муда :D

3. Pa ako kaze ovde kurac ce doci haha

4. ja sam po svome bez ikakvih informacija i analiza po nba knights i ta sranja uzeo ove 3 utakmice u 1 i opalio 6+7+8/8 i ispratim lepo do 3 i na spavanje i da me boli kurac dosta sam zivaca pokida i ovo sam odigrao jer sam prosao evroligu samo i evo i da kazem boli me kurac pazi parove haha
    klivlend prva cetvrtina 56.5-
    sarlot prva cetvrtina 49.5+
    wash dobija prvu sa 3 razlike
    gordon 19.5+
    oladipo 24.5+
    oubre 11.5+
    lamb 12.5+
    i spanac mali plej iz jute jebeno ne mogu da se setim imena haha 10,5+

5. hahaha ps napisao sam prvo u postu da me boli kurac da pisem sta sam igrao pa nisam lud haha al reko toliko me boli kurac bre maximalno opusteno i sutra na engleze somica na kvotu 10 na golove i to je to da ga ispusim i bataljujem

6. e reći ću ti ja riki rubio je to nije niko drugi a pošto ti ne verujem ništa i mislim da hoćeš nekoga da namagarčiš reći ću ti ovako

taj mali španac kojeg ne možeš da se setiš je rubio u kurac si me poljubio ha ha ha xddd

7. ArminVanBuuren

to je to da ga ispusim i bataljujem

ArminVanBuuren

bataljujem

aahahahah beži bre

8. bataljujem=gadjam sa 200din kvotu 40 dok ne ubodem pa sa time pokusam da se povadim ovo sam objasnio vise puta nzm sta nije jasno xd

9. evo vam nesto ajde, wade i tomas ne igraju a korver na 8,5 to je 3 trojke u utakmici sa 220+ poena lagano

10. Ante 27.5 +
    Barton 14.5 +
    Gordon 18.5 +
    Pol 22.5 +

11. Al cle nabija indijanu ju ju ju

12. jebeno ga primi wash aaaa jbg moglo je lepo da krene sve

13. I na kraju izgubi Klivlend.

14. A veceras od 21:30 klipersi sa kingsima, SK prenosi. Mi li na!

Samo da se onaj čupavi mutavi ne povredi opet.

15. WBA-Brighton X
    Augsburg-HSV X
    E.Frankfurt-Freiburg X
    Newcastle - Swansea X

16. gde si brate moj kada ce biti gotov taj faks konacno medicina nesto se mnogo odugovlacilo

17. Paceri indijanski

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.