U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
kao da je malo zamrla temo pa da osvezimo evo jednog tiketa od sinoc
https://i.imgur.com/1YVWihV.jpg
Idemo u nove pobede
Tompkins 9.5 +
Jankunas 11.5 +
Dejvis 7.5 -
Buboa 10.5 +
Meklin 8.5 -
Braun 9.5 +
Pero 6.5 +
Maxbet
Real 2
Tavares 6.5+
Brown skokovi 2.5+
Maxbet
Igram u planetvinu pa su sve granice drugacije. Zahvaljujem lordu teme za juce, danas cu samo nabacati peses igraca.
жалгирис 1
круно симон 11.5 +
фелдин 13.5 +
вачински 8.5 -
шенгелија 15.5 -
без неке претеране анализе, набацао онако да пратим, жалгирис је појам ове сезоне за уникаху распалу и очекујем да их одвале са 10+, круно симон је прешао чини ми се у три од последње четири утакмице, нема лида сад, требало би да игра више иако звезда добро брани бекове, опет мислим да је више за плус, фелдин стрпао 30 ефесу у прошлој утакмици, последњу кикснуо, али јбг ако им да 30 а граница 13.5 па ја морам, вачински у последње 3 остао на по 5-6 поена откад је недовић почео да јебе, шенгелија једном мора у минус мајке му га а кад ће ако не сад с олимпијакосом још су му подигли границу на 15.5
Sta radi simon jebeni sa licnim, 3 asist je imao u prvoj ako ne namakne jos jednu da ga jebem bas
Mister Aleksandar, dobar ste tipster, nema šta
Opet sam nabo jebeno haha
Reyes -
Tavares +
Simon asis+
Suarez -
Micic-
I antic nije igrao pa jebeno sam se preporodio otkad ne pratim odredjene STRUCNJAKE
Armine, vidim da si u nekoj blazenoj seriji, pa mi deder reci koliki ce ucinak biti Mijajla Marsenica na danasnjem rukometnom susretu?
Marsenic 1 gol, ja cekam domagoja duvnjaka 0 je dao jebeno
K.R. TONNESEN je najlakse uhvacen plus u bilo kom sportu... Ja cekam Marsenica, on decko nije primio loptu, a 2,5 mu je granica..Bice prteno xD
ја баш дошао да напишем "браво млатони, хтео сам да препишем али у сокеру није било брауна са скоковима и тавареш био на 7.5" и уђем да видим брауна јер знам да је на полувремену имао 2 скока и реко' препишао лагано, кад он слепац остао на 2...
ма нема ова тема је проклета бре, ево и арминг не окачи своје и прође, ја чукнем жалгирис на полувремену и вежем с овом двојицом (нисам ни знао да може то у сокеру) и дође прелагано иако је спанулис имао 6 поена у првих пет минута и остао на тих 6 до краја
https://image.prntscr.com/image/zfZhhiIjSACNIlJNlsmMwA.png
иначе, како их је почистила басконија у трећој четвртини, нисам оно видео одавно
Samo me je prokleti Tompkins srušio
Klivlend 2 1.75
Ha-ha
Da pogadjam- zato sto moraju sad dobiti :D
Ja nemam muda na cle da igram
Srusio me samo braun jebeni za 28 na pilicarski od 300 kinti
ја их ставио на неки спрдња тикет уз малени хендикеп на минесоту и плусеве на лава, антетокумбпа и гасола