Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Evo ni večeras neću da rizikujem da igram bilo šta da se ne prejebem slučajno i uzmem istog igrača
Dabogda me brod pregazio ako ikad uzmem arminov par odavde
Juče pljuje lion, ja uzeo i zgužvao tiket odma' bez gledanja retultata, glavu dajem ako nije imao čelzi keca prekjuče
Zatrpo si mi post kragujevcanine trpali te zemljom !!!
Hahaha, ooo Armine vatro moja, ne daj da te ugase zlotvori
https://ak0.picdn.net/shutterstock/videos/32574100/thumb/1.jpg
https://ak0.picdn.net/shutterstock/videos/32574100/thumb/1.jpg
Ubicu se neizdrzivo je ovo prcanje keve moje
jebo te bledso u dupe majmune
našao sam od koga da prepisujem, treba me jebati stvarno, ne znam šta sam očekivao drugo, da prodjem možda ma HA
od ovih 70 igrača što si okačio pogodićeš trojicu maks prokletniče
Bledsa si sam igrao posto tvoja KLADIONICA radi do 5 samo tako da nemoj meni da prodajes te price..
Razumem te skroz, mene Škoti neki dan za zbir golova u kolu, na drugom pak falio gol na prijateljskoj, jebeni moroni kao da igraju finale Lige šampiona, raspucajte se, vežbajte finte, trpajte golove koji vam je kurac, fudbaleri ubedljivo najgluplja sorta ljudi, jebeni degenerici
Ubicu se resio sam ocu nema sta
Prvo bredli ostane na 15 tu kad se nisam ubio necu nikad pa Redik 15 u drugom minutu fazon ceka se trojka i povredi se majmun jebeni, valanca 6 u prvoj i onda je sahranjen, kanter 4min odigrao i izbaci ga nije ga vracao vise, ricardson 2 celu prvu odigrao ajde na klupu a a ne ne gospodine igram i drugu BAM 2 trojke i kos ohohoho, lenard ne igra i kao da to nije dovoljno za jebanje olridza minus povredi se i djinobili matori, pa ilijasova dao sve sto je sutnuo, pa midlton 10 poluvreme pa posle masi i oba bacanja umire po terenu, a bledso fazon 4 poluvreme i onda je sad vezao jedno 15 poena u cetvrtoj, gortat 4 u prvoj vise se nije ni vracao, holiday umire po terenu 11minuta u prvoj i onda 2 trojke za minut
Ko je rekao da ima boga neka dodje da mu oprcam mamu a mozda i ima i uziva trenutno jako bog majmuncina sta oces bre od mene da me drkas ko svog sina isusa oces i mene da razapnu je li kako je krenulo sam cu sebe razapeti
Dajte mi jedan dobar razlog da ne okoncam sve sada ajde
Pred tobom je blistava muzicka karijera odsek flauta eto
Mada dace mi betis kako je krenulo imao sam vadilicu i cekam junajted 1i2-5 zadar i betis 1xi2+ bilo je 2:0 ubijali ih i sad 2:2 ajde boze da te vidim koliki si mudonja
To je to, što smo padali, padali smo, od večeras kreće preokret
Ili za 180 ili za 360 stepeni
Klarkson, Bogdan, Fejvors i Lu Vilijams više poena, Golden Stejt dvojka
Tako je, jer kako mi sa ove teme kažemo- lopta je okrugla
TECO VERUJES LI U MENE TECO!?!?