U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I ja sad vidim pu jebem ti
Mada sad ce vrv lebron prebaciti a i tristan ce na centra sto bi trebalo da znaci da ce i hauard. Maka svakako nisam mislio da ce ga lav sacuvati haha ali ono sta znam mozda je to i dobro tesim se
LONZO BALL PLUS
JEFF TEAGUE PLUS
BATUM PLUS
IHHHHHHHHHHH MAJKUUU TI JEBEEEEEMMM!!
KEMBA MAJKU TI AJDE IGRAJ NAPRIJED SAMO
Poigrajmo braco mila ovu pesmu svi
https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4473#post_3859528
Hoćemo li u Beč na saher HO ĆE MO
Vučević 24 ✔
Mccollum 42 ✔
Towns 56 ✔
Kuzma 18 ✔
Nurkića nisam odigrao, ali i on bi došao
Haha bravo lecki a ne ko oni arminovi kurcevi znalci sa nbaknights 10 ppstova Kuzma minus sam video.
Bravo lecki, ajmo ti i ja na saher pusti ove neznalice
Edit: inace prosao sam sa hauardovim 2+1 na samom kraju trece cetvrtine i to za pola kosa. U cetvrtoj ni poen jebate da je promasio to dodatno i ostao ispod jer u cetvrtoj nije dao nista mislim da bih bas izgoreo solidno
Evo braco jedna tuzna prica
Gasol-
Bjelica+
KaTowns+
Vucevic+
Hauard+
Gober-
Mekalum+
I jebeni kuzma otkuca mi ga minus znaci sto posto sam ga odigrao plus a ova mentolka pogresila jaooooo breee isli bi konvojem u bec jebem ti mocart da ti jebem ako udjem vise dal me neko zajebava ovo
https://youtu.be/CQ1T8Fz-mwM
Znaci POLUDEO SAM
I nije me sram
@Radoje Cincar
Ja uplacujem tiket kaze da li prihvatate promenu gledam Hauard na 19.5 ja kazem prihvatam jbg i naravno samo to popusim.
E ja uvek odigram kontra kad je to slucaj ili izbacim taj tip. A slepac nije ni sutnuo u cetvrtoj igrao je do kraja mogao je jos kos da da
Takvi parovi/igrači se uvek izbacuju jbg. Jeste da ćeš posle sebi kleti jer će verovatno doći to što si hteo da igraš, ali bolje i to nego da odigraš jer onda sigurno neće doći xd
Bukvalno svima su granice pomerili. Dzejms na 30.5, kuzma na 16.5 (njega sam hteo minus zbog arminovih drugova sa nbaknights)
A dobro kod lebrona se i nije bas postavljalo pitanje mogao si i na 35,5 da ga igras kad su javili da nema lava al za hauarda sam se ja razmisljao i na 18,5 jbg isla su ga bacanja da nisu bio bi pusikarevic
Hvala, hvala
Bravo i za tebe, Ps, idemo nas dvojica, a je l ti bitno koji je sprat autobusa? :)
Za Kuzmu sam imao dosta sreće, kad sam igrao tiket, javili da je Ingram questionable
The good news is the Lakers announced that Ingram participated in games of 3-on-3 on Tuesday. However, it would be somewhat surprising if L.A. cleared him before he was able to make it through a full-contact practice.
A kasnije javili da igra, pa jebem ti ljude, ne bore se za plejof, svi ostali timovi gledaju da izgube, a oni posle mesec dana neigranja ubacuju svog mladog igrača u prvu bez kompletnog treninga c c c ali koliko su lako došla ova prethodna trojica, i zaslužio sam malo sreće
Pa idemo gore skroz napred kako drugacije mozda se i neke devetnaestogodisnjakinje nabiju tamo pa glumimo da smo zajebani i to
Aj se kladimo da nam kilogram nece dati bonove da iskoristimo? Xd