Кладионица

1. I ja sad vidim pu jebem ti

2. Mada sad ce vrv lebron prebaciti a i tristan ce na centra sto bi trebalo da znaci da ce i hauard. Maka svakako nisam mislio da ce ga lav sacuvati haha ali ono sta znam mozda je to i dobro tesim se

3. LONZO BALL PLUS
    JEFF TEAGUE PLUS
    BATUM PLUS

4. IHHHHHHHHHHH MAJKUUU TI JEBEEEEEMMM!!

5. KEMBA MAJKU TI AJDE IGRAJ NAPRIJED SAMO

6. Poigrajmo braco mila ovu pesmu svi

7. https://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=4473#post_3859528

Hoćemo li u Beč na saher HO ĆE MO

Vučević 24 ✔
    Mccollum 42 ✔
    Towns 56 ✔
    Kuzma 18 ✔

Nurkića nisam odigrao, ali i on bi došao

8. Haha bravo lecki a ne ko oni arminovi kurcevi znalci sa nbaknights 10 ppstova Kuzma minus sam video.

9. Bravo lecki, ajmo ti i ja na saher pusti ove neznalice
    Edit: inace prosao sam sa hauardovim 2+1 na samom kraju trece cetvrtine i to za pola kosa. U cetvrtoj ni poen jebate da je promasio to dodatno i ostao ispod jer u cetvrtoj nije dao nista mislim da bih bas izgoreo solidno

10. Evo braco jedna tuzna prica

Gasol-
    Bjelica+
    KaTowns+
    Vucevic+
    Hauard+
    Gober-
    Mekalum+

I jebeni kuzma otkuca mi ga minus znaci sto posto sam ga odigrao plus a ova mentolka pogresila jaooooo breee isli bi konvojem u bec jebem ti mocart da ti jebem ako udjem vise dal me neko zajebava ovo

11. @Radoje Cincar

Ja uplacujem tiket kaze da li prihvatate promenu gledam Hauard na 19.5 ja kazem prihvatam jbg i naravno samo to popusim.

12. E ja uvek odigram kontra kad je to slucaj ili izbacim taj tip. A slepac nije ni sutnuo u cetvrtoj igrao je do kraja mogao je jos kos da da

13. Takvi parovi/igrači se uvek izbacuju jbg. Jeste da ćeš posle sebi kleti jer će verovatno doći to što si hteo da igraš, ali bolje i to nego da odigraš jer onda sigurno neće doći xd

14. Bukvalno svima su granice pomerili. Dzejms na 30.5, kuzma na 16.5 (njega sam hteo minus zbog arminovih drugova sa nbaknights)

15. A dobro kod lebrona se i nije bas postavljalo pitanje mogao si i na 35,5 da ga igras kad su javili da nema lava al za hauarda sam se ja razmisljao i na 18,5 jbg isla su ga bacanja da nisu bio bi pusikarevic

16. Hvala, hvala

Bravo i za tebe, Ps, idemo nas dvojica, a je l ti bitno koji je sprat autobusa? :)

Za Kuzmu sam imao dosta sreće, kad sam igrao tiket, javili da je Ingram questionable

The good news is the Lakers announced that Ingram participated in games of 3-on-3 on Tuesday. However, it would be somewhat surprising if L.A. cleared him before he was able to make it through a full-contact practice.

A kasnije javili da igra, pa jebem ti ljude, ne bore se za plejof, svi ostali timovi gledaju da izgube, a oni posle mesec dana neigranja ubacuju svog mladog igrača u prvu bez kompletnog treninga c c c ali koliko su lako došla ova prethodna trojica, i zaslužio sam malo sreće

17. Pa idemo gore skroz napred kako drugacije mozda se i neke devetnaestogodisnjakinje nabiju tamo pa glumimo da smo zajebani i to

Aj se kladimo da nam kilogram nece dati bonove da iskoristimo? Xd

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.