Ja imam cska više poena, prelagano sam pao odma. I naravno Nikolasa, doduše prva 4 igrača, ali tu je Hajns, nema brige. Sad odoh dopalim ligu šampiona, možda prepišem ovo Dekijevo, al bez ograničenja za golove, to me deprimira i pre nego što počnu utakmice
Hahahah bio sam ubeđen da ga i ti i arming imate minus nakon ovog koša, a nisam vam ni video tikete xd
Mislim da sam ove sezone pogodio jedan tiket Evrolige a svake nedelje igram
Hahahah tuga, braćo
Ja imam cska više poena, prelagano sam pao odma. I naravno Nikolasa, doduše prva 4 igrača, ali tu je Hajns, nema brige. Sad odoh dopalim ligu šampiona, možda prepišem ovo Dekijevo, al bez ograničenja za golove, to me deprimira i pre nego što počnu utakmice
Ligu Evrope*
Jestetakoje
Koliko me je puta prcao enis majmuncina boze gospode
Kako jebe?
torino 1-1
kjevo gg
Ko je ispratio lajk, ko nije ignore bila kvotica fibonacijasta onako
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:720557-Siguricama-opeljesili-kladionice
Jebem ti bre kad ne odigram na golove trpanje jebeno mrtvo
Vajt 7.5 -
Papapetru 8.5 +
Pangos 11.5 +
Dubljević 10.5 +
Tomas 10.5 +
Dornekamp 6.5 -
Kozer 8.5 +
Rajt 11.5 +
Rubit 8.5 -
Ludogorec u lajvu go go go
Ide iz dvojke, stavljaj sve pare na sledeci gol ludogorec
Znam da ide iz dvojke zato sam i rekao brt evo gola evo i crvenog za cska ajmo luda sumo jos jedan da poigramo
Poigrajmo, nazalost 8km sam daleko od kladionice najblize inace zategao bih ovih 20k sto imam u dzepu
Verovatno je sad jako mala kvota zbog crvenog
Pa sto nisi igrao na poluvremenu kad sam napisao jbg bila je kvota za pozeleti
nazalost bio sam 8km daleko od kladionice najblize inace zategao bih ovih 20k sto imam u dzepu
Sta je ovo pseto sunce mu jebem
A jebote stvarno sta je ovo pa dokle