Кладионица

1. Čekam i ja da se najebem majke Robinsonu, napravio se već solidan red

2. I čini mi se da već poznajem gospođu, kao da smo ovo već radili

Jeste tako vaspitali sina pa udri majku ti jebem udri

3. Jebote, uđem da vidim kao šta je uradio robinson i pogledam dole odmah najpre, pre poena, da vidim faulove, aha 4 okej sve mi je jasno, ista gluperda je ostao, a baš sam ispao iz klađenja na EL pa ne pratim toliko jbg

A koji je vama kurac da se ne opametite kad svi znamo da je gluperda i kad je apsolutno svakog ovde na temi jebao za pare zbog faulova magarac, i opet udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem pa ne može tako uvek

Edit: ostavljam promil za slučaj da je bilo nešto drugačije jer nisam gledao utakmicu jbg, ali baš sumnjam da je moglo biti drugačije

4. Pa jeste tako jbg ja sam se onda u decembru negde otprilike zarekao da robinson nikad više ne ide na tiket, pametujem sad i jedem govna jbg nije vam lako znam ali stoji da smo svi već skontali da je ubedljivo najgluplji crnac u evroligi ove godine i opet neki đavo ne da da se izbegne vidim

5. Udi majku ti jebem
    Udri majku it jebeme

6. Ma znam ja za robinsona odavno i tada smo ga svi cekali mlatoni bacio predlog svi ispostovali nego sada vidim nikolas bacio predlog ja kopi sms pejst rke aj ispostujemo nikolasa nisam ni pratio isli neki auto gledali posle vidim samo slepac sjebao

7. Nanali 9.5+
    Šengelija 13.5+
    Papapetru 8.5+
    Dejvis 9.5+
    Uertas asistencije 3.5+
    Jankunas skokovi 4.5+

8. Veceras majl tarner za sve pare plus

9. I posle neko kaze nisu namesteni poeni igraca...Sengelija burazer 6 minuta nije primio loptu u napadu...Ovaj Bobua celu utakmicu ne uzima sut i ulaz i onda kao iz picke veze 9 poena...Printezis masi ciste zicere sam... To bre nije realno...Papapetru 6 skokova u prvom poluvremenu...:S

10. Brate... Jesu bre, kako nisu, prošle godine čak i u finalu namestili datomea sve im jebem

11. Naravno da jesu...Sve se zna i sve je namesteno...dzaba pratimo i dzaba se nerviramo..

12. Priča se da je milko bjelica oteran iz zvezde jer je odjebao direktivu, nameštali da dođe u tri utakmice u plus u finalnoj seriji, na pišljivoj granici od 6.5, i on iz inata zajebe, eto šta nam rade

13. Ima logike..svidja mi se sto imas dobre izvore...

14. Imaš pvt, Armine

A svi koji su učestvovali u minusiranju Armina i pravljenju te skripte mogu da mi se napuše kurčine

15. Čekaj, što je on sad u - 20, šta je ovo?

Može li na forum sad ili da ga vraćamo lagano?

Arming imam dupli ako treba, neka ti prosledi ps

16. Jeba majku nba sinoc niko u plus

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.