Кладионица

1. Gledaj gubi filadelfija

2. Pa i milan gubi hahaha solidne sigurice sam odigrao

3. Precka, stativa, izbacuje lik sa gol linije, CRVENI ZA BENEVENTO ma jok nema kurca da daju makar jedan za ponad jebem ti nebo

Fun fact: benevento ima jedan bod u gostima za celu sezonu. Jedina dva puta u zivotu kad sam imao benevento na tiketu oni su uzeli bodove hahaha

4. Ludi milan, dva puta im benevento otima bodove haha, prošli put je bio onaj golmanov gol kad ga je dao u 95., ludnica, onda kad je miša23 pao xd

5. Pa i ja sam pao tad ili sam se pomesao sa leskovcaninom

6. Ili su mozda kod kuce igrali kad sam ja pao ne znam, znam samo da cekam redika da da pola kosa evo 15 minuta a umesto njega simons sipa i sad je frka da on ne probije

7. Evo ga redik bravo lepi ajde simonse i embide ne preterajte pls pls pls

8. Ma da simons se pretvorio u lebrona igra 70 minuta i pogadja ko durent

9. Naravno da je cekao zadnji minut da mi utera kurac debil
    https://i.imgur.com/exQrcog.png
    https://i.imgur.com/3eGWNnS.jpg

10. Obori me gol u 96. minutu. Pa jebem te robijo

11. Jebiga, Ps. A i ja sam skoro pao samo na Benevento, Sasuolo kod njih protiv kuće, što ti reče do tad nijedan jebeni bod u gostima nisu uzeli i onda naravno igraju 2-2, između ostalog Đuričić asistira petom voimjaoca

12. Sad jedan drug odigrao "dojavu" neke portugalce iz 2 u 1, kvota 29, ako dođe mogu da se samoubijem

13. Janis 28.5+
    Braun 16.5+
    Tatum 14.5+
    Bledso asist. 4.5+
    Midlton skokovi 5.5+
    Milvoki 1

preljepa kvota 30, mada teško da će doći sva trojica na poene, ali što bi rekao moj veliki prijatelj armin van buren: samo će biti sladje ;)))

14. a ova druga

Tompson 22.5+
    Oldridž 24.5-
    Gasol 8.5-
    Grin asist. 7.5-
    Durent skokovi 7.5+

pa da poigramo

15. Znaš zbog čega, malo slađa malo zorka malo trupci i motorka :DDDDDDD

16. da da može biti zorka, ali iz razloga jer ćemo se do zore sladiti bajaderom, voćem bogataša ;)

17. Nadam se da će u zoru biti para i za bisere i za bajadere a u ponoć za vino i dijamante xd

18. Dobro evo idem sam nema veze razumem...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.