Кладионица

1. Hahahah

Šomika Šomika eh da si harmonika prepisaću nešto probrano od tebe jer i ja hoću sve što ste nabrojali
    https://www.youtube.com/watch?v=lx1OUv1V79E

2. Derozan, dzejms, babo bereta sve plusevi mora vcrs

3. Dzejsm mozda nece igrati

4. Haha lečki al umeš da izabereš jebeno xd

5. Janis još 11 i bledso još 2as cmon cmon go go go

6. hahah ne znam šta da kažem...

7. crni grk usta ga jebem, da bog da dogodine prodavao giros u paraliji

Shomy23
    Janis 28.5+
    Braun 16.5+
    Tatum 14.5+
    Bledso asist. 4.5+
    Midlton skokovi 5.5+
    Milvoki 1

8. Ahahaha strašno, šta, svi ovi koje nisam stavio su odmah došli? Izvini, Šomi, neću više da te malerišem

9. Pa samo Janis prodao za dva poena jbg, nijema veze, samo neka je zdravlja što bi rekli naši mudri preci 0/

10. A onaj drugi tiket je klasičan tanak kurac pun govana :D

11. Ma ćuti, bolje tako nego ovako kako ste vi pali, na Janisa za ta dva poena, ja ću izgleda i na Tompsona
    A da nije postigao ovu dvojku na kraju, verovatno bi izašao u produžetku, al takav nam je horoskop

12. Arming veliki pozdrav o7

13. Desi djoks vide li sinoc lebron 23 poluvreme i staje na granici na kraju na 32 jebate bog

14. ma decko je proleter

15. Brt u pinu je bio 31,5

16. I 1,75 na plus

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.