Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Napravite sebi temu “kladionica za kosarku” pa tamo smrdite do mile volje klosari
Ti drugi ljudi su Coa ciganin i Nikolas.
Kosa mi se digla na glavi kad sam procitao ovo “evroligaski” pisam vam se u kosarku
Maestro majmune koji ti je kurac sa ovim izletima u daunlend?
Od zatezanja na Real 100k fazon do ashikovanja sa Shkudetom jebenim
Dobro je maestro, ne napinji se toliko usraćeš se nenamerno
Sta hocete od mene retardi, na ovoj temi sam pisao vecinom samo “ajmo portugal” “ajmo spanija itd” sta tu kome smeta jebem vas u usta
Burazer iz šapca nekog proziva da je cigan pa ja ne znam evo
Otvorio si bre zasebnu temu mamlaze idi tamo pa se izdrkavaj šta si se navrzao ovde koji kurac
igrao sam i dance GG3+, francuze od 0 do 2 gola i argentince GG 3+
AJD BOŽE POMOZI!
Vristacu od smeha kad puknu svi ovi vasi jadni tiketi bagro, kladionica je sirotinjska spika samo takva
Jedino maestra postujem sa onih 50k svu srecu zelim
Samo da vam se i ja popišam na nba i košarku mrtvu
Popišam se ja tebi u usta majmunska.
Veliki pozdrav evroligaškojenbiej ekipi, ničija nije do zore gorela, ne dajte se braćo.
Na vaše jajarske i smaračke tikete sa igračima e ovaj će ubaciti toliko ovaj ovoliko i onda ne spavaju celu noć čekaju glupe amere hahah koji debili jebeni
Naduvaj mi jaja Šomaro, koliko ti Markanen smazo jagoda ove sezone, reci mi
Ha ha ha imam plastenike bedniče ugini
nisam kladioničar osim za vrijeme mundijala ali bi trebalo malo više da se poštujete košarka i fudbal ko dva oka u glavi ko to može da posvađa?
Jedno je kad Armin okači dojavu na Romu i svi se isprimamo ko majmuni, drugo je kad jebeni teča i gambi daun istovaruju djubar.
Veliki pozdrav za legendu teme, Šomija o/
PU!
Kad me autor shomy23 prozove da sam daun sav se zajapurim i zabrinem
Plaky :(