Prijava

Lepo da se ponašaš i da ne psuješ tako k'o džukela sa ulice. I da se uvek sažališ na sirotinju, a ne da okrećeš glavu od njih zato što nemaju, svinjo bezdušna

Thilmo
Odakle znaš da sam dobio 6800?

A napisao sam da je kvota 2.5 i da sam uplatio 2000din?

Tilmo hiper-senzualna svinja

Eh nedostaje mi 2017.godina i rokanje na Tajlera Hanikata plus skokovi...a sad umrli i tema i Hanikat...

Stratimir se zove predrag, sad vidim da sam ga raskrinkao.

Zdravo Šomi23 kakav j Hiundaji i30?

https://i.postimg.cc/JhnD34Zd/IMG-20201208-163357.jpg

ovo vam je stadion FK Kesla iz Azerbejdzana, malo pre sam fotografisao... u vlasnistvu je ovih mojih. Stoje za sad korektno, ali pare su problem, drzavno finansiranje i mislim da nemaju preterane ambicije. Ubuduce bih se kladio protiv njih,

bombas tips

Lu Dort +
Malik Bizli +
Fred van Vlit +
RJ Beret +

Pozdrav društvo!
Konačno počinje to EP, a zvanično ga otvaraju turski i italijanski reprezentativci.
Moje lično mišljenje je da će možda turci biti najveće iznenađenje na ovogodišnjem prvenstvu, i da mogu da dođu do polufinala, jer posle mnogo godina konačno imaju kvalitet i znanje, a i u odličnoj su formi igrači.
Kompaktnost i zajedništvo je u njihovim rukama i ako su italijani favoriti na papiru i po igračima, ipak po meni ako izvuku nerešeno , nek budu zadovoljni.
Kvalitet im sigurno neće večeras pomoći, već samo sreća i verovatno stare izlizane fore kod italijana, a to su provokacije protivničkih igrača i pritisak na sudije.
Činjenice koje su na strani Turske su:
> Fantastična forma pojedinih igrača, a najviše se očekuje od Yilmaza i Yazicija. Dovoljno je napomenuti da su njih dvojica igrači Lila, ovogodišnjeg prvaka Francuske. Jedan mlad i perspektivan, a drugi iskusan i igrač koji dokazuje da su godine nevažne da se pokaže kvalitet i upornost na terenu.
Calhanoglu je isto imao dobru godinu u Milanu, malo je opala i njemu forma, ali turski reprezentativci ujedaju za svoju reprezentaciju, pa tako da će i on pokazati sve najbolje na terenu u to budite sigurni.
Dugo nisu bili na nekom većom takmičenju, i definitivno će dati sve od sebe da pokažu da nisu bezveze došli na EP.
Italijani ko italijani, imaju i oni pojedince koji rešavaju utakmice i kad im ne ide (Immobile), ali fali im ipak onaj žar koji su imali kad je igrao Pirlo i ostali, a i tada su se mučili debelo sa svojim protivnicima. Naravno da ih ne treba otpisati, ali mislim da će svoje bodove morati da traže na druga dva meča, jer Turska je u ovakvom trenutku jak plen za njih.
Moje mišljenje za igru je:
Turska - Italija 1X 0-3, 1X 2+ ili čist 1.
Pozdrav i srećno ako neko isprati!