Gazimudo, svi ovde znamo da si najbolji, i da se ja ne zajebavam, nego si ti skroman, pa se praviš blesav.
Najbolji si prognozer, analizator, komšija...
Ništa ja nisam slagao, samo ti nećeš da se previše kurčiš, to je to...
Сутра одох да одиграм следеће:
Замбија - Гана 2
Мали - Обала Слоноваче 2
Валенсијен - Лил 2
Милан - Јувентус Х
Ден Хаг - АЗ 2
Барселона - Валенсија Х
Мидлзбро - Сандерленд 2
Армани - Уникс 2
Видећу само како да искомбинујем на пар тикета.
Хофенхајм - Греутер 1 (1.90)
Катанија - Рома 2 (3.10)
Мидлзбро - Сандерленд 2 (2.00)
Барселона - Валенсија 1п2-3 (2.45)
Укупна квота 46.18 у Моцарту.
Хофенфајм је поуздана екипа, Рома у прошлом колу надула Интер 4-0 тако да не верујем да ће да запну код Катаније, Сандерленд игра одлично у задња шест кола их је само Челзи победио (1-0) па могу да напуне и један Мидлзбро у ФА Купу. Једино за Барсу нисам сигуран...
I ja sam ubeđen da Seltik neće dobiti, tj. da će biti x. Stavite i Zvezdu ispod hendikepa, za one baš blesave navijače, probajte i 2. Ja ću da stavim 2 na jednom a ispod hendikepa na 2. Takođe mislim da će Armani kiksati večeras jer ljudi ne mogu da se povežu, a Uniks je dobar, iako mi ortak reče da ih je neko prošlo kolo tuk'o u ruskom prvenstvu 20-ak razlike, tako da će verovatno ući još motivisanije u ovaj duel. Katanija - Roma ću ipak staviti x, iako bih mnogo voleo da Roma dobije. Ne znam zašto, ali mnogo mi se đa ovaj tiket.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-4152412-953
јебему, јуче ме саутемптон упропасти скроз, јеба ме на три тикета (0-2, кец, и на једном 1-1), а сад гана маши пенал, пизда им материна. много ме нешто неће, да л' гађ'о тикет на 50, на 500 ил' на 'иљаду динара. наопако.
Neka, vala, i treba! Samo da me ne sjebu samo oni na ovom jednom tiketu, jebaću im mamu cigansku! Drago mi je što će pući, ali da me sjebe bar još jedna tekma, a verovatno hoće i onda će biti ok. Ma daj bre, ovo je smejurija!
Ау ал сам пуко, малтене све мечеве, и Барсу и Гану и Армани... На Јуве сам играо Х на том тикету али ме извукло што сам у последњем тренутку ипак одиграо сингл на Јуве. Нисам хтео да баксузирам овде јер сви качили кеца на Милан.
MIslim da je vreme da napoli konacno dobije.. Kenjkali su se poslednjih par tekmi uz malo nezgodan raspored.. Sad ce verovatno da se izive na ovima..
Moj tip 2 @ 2.35 ili tim2 3+ @ 6.5
a ako neko voli,posto je kup, nek se oproba u golovima 5+ @7.8
a ako je neko narkoman nek proba tacan rez 2:3, kvota sitnica samo 22
Najbolji si prognozer, analizator, komšija...
Ništa ja nisam slagao, samo ti nećeš da se previše kurčiš, to je to...
Сутра одох да одиграм следеће:
Замбија - Гана 2
Мали - Обала Слоноваче 2
Валенсијен - Лил 2
Милан - Јувентус Х
Ден Хаг - АЗ 2
Барселона - Валенсија Х
Мидлзбро - Сандерленд 2
Армани - Уникс 2
Видећу само како да искомбинујем на пар тикета.
Хофенхајм - Греутер 1 (1.90)
Катанија - Рома 2 (3.10)
Мидлзбро - Сандерленд 2 (2.00)
Барселона - Валенсија 1п2-3 (2.45)
Укупна квота 46.18 у Моцарту.
Хофенфајм је поуздана екипа, Рома у прошлом колу надула Интер 4-0 тако да не верујем да ће да запну код Катаније, Сандерленд игра одлично у задња шест кола их је само Челзи победио (1-0) па могу да напуне и један Мидлзбро у ФА Купу. Једино за Барсу нисам сигуран...
Danas bi Efes i Armani mogli da kiksnu, mada nikad se ne zna...
Seltik x
Uplatih isto ono što sam rekao sinoć:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1473-8347166-953
I ja sam ubeđen da Seltik neće dobiti, tj. da će biti x. Stavite i Zvezdu ispod hendikepa, za one baš blesave navijače, probajte i 2. Ja ću da stavim 2 na jednom a ispod hendikepa na 2. Takođe mislim da će Armani kiksati večeras jer ljudi ne mogu da se povežu, a Uniks je dobar, iako mi ortak reče da ih je neko prošlo kolo tuk'o u ruskom prvenstvu 20-ak razlike, tako da će verovatno ući još motivisanije u ovaj duel. Katanija - Roma ću ipak staviti x, iako bih mnogo voleo da Roma dobije. Ne znam zašto, ali mnogo mi se đa ovaj tiket.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-4152412-953
Jeste lep tiket. Igrajte nhl od 0 do 5 golova. 90% utakmica bude po 3,4 gola
Ovo sam naknadno odigrao, i osećam se nestabilno povodom toga da Hradec i Most daju ijedan pogodak! Pak je čudesan.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7354207-953
јебему, јуче ме саутемптон упропасти скроз, јеба ме на три тикета (0-2, кец, и на једном 1-1), а сад гана маши пенал, пизда им материна. много ме нешто неће, да л' гађ'о тикет на 50, на 500 ил' на 'иљаду динара. наопако.
Loše igram bez ičije pomoći, ali ipak je to tako prokleto blizu!
Ha, pogodio Lion x! Jaoooo, a 'teo danas da stavim 2 na Levadiakos koji je u prošlom kolu tukao Panatinaikos na svom terenu. Kvota bila oko 5, ali nema veze. Eve ih još 2 koja sam malopre odigrao iz zajebancije. HAHAAHHAA ZAMBIJA VODI JEBOTE! Auuuuu!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2465795-953
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8281401-953
Које су јајаре ови Ганци, још ће и да изгубе. Само што сам укључио тв у истој секунди паде гол.
Neka, vala, i treba! Samo da me ne sjebu samo oni na ovom jednom tiketu, jebaću im mamu cigansku! Drago mi je što će pući, ali da me sjebe bar još jedna tekma, a verovatno hoće i onda će biti ok. Ma daj bre, ovo je smejurija!
dajte neki NBA, ODMA!!!!!!!!
Moj drugar igrao da minesota da manje od 91 poen i atalantu 1bez hendikepa i probaj neko nhl 0-5. Mozes anhajm
ma kakav nhl, jebes ti to, dajte nba neke granice nesto!
Ау ал сам пуко, малтене све мечеве, и Барсу и Гану и Армани... На Јуве сам играо Х на том тикету али ме извукло што сам у последњем тренутку ипак одиграо сингл на Јуве. Нисам хтео да баксузирам овде јер сви качили кеца на Милан.
Jebote, na Uniks bilo 82% uplata, naravno da ce da padne :))) a iste kvote bile na 1 i 2...
MIslim da je vreme da napoli konacno dobije.. Kenjkali su se poslednjih par tekmi uz malo nezgodan raspored.. Sad ce verovatno da se izive na ovima..
Moj tip 2 @ 2.35 ili tim2 3+ @ 6.5
a ako neko voli,posto je kup, nek se oproba u golovima 5+ @7.8
a ako je neko narkoman nek proba tacan rez 2:3, kvota sitnica samo 22