Кладионица

1. SIŠITE KURAC DILETANTSKI RUSKI MAJMUNI SA SVE TEODOSIĆEM NA ČELU! M'rš mamu vam jebem retardiranu! Da li je moguće da ljudi ne mogu u 5 napada da daju nijedan koš!? Pa kakva je bre to ekipa koju pičku materinu?! Idite bre koljite se protiv Metalca, jebem li vam mamu diletantsku! 'Nači kako stavim malo veću kintu na 1 tiket, odmah se nešto zasere! Do jaaaaaaaaaaaaja, Ćezena vodi.

2. grifindore, daj neki nba ziv ti ja...

3. Eve vam moji predlozi, čisto bezveze:
    Boston - Lejkersi preko 175.5 k'o iz pičke
    Denver - Golden Stejt ispod 210.5
    Feniks - Hjuston ispod 197.5
    Sakramento - Oklahoma preko 201.5
    Kvota 11.71
    I IMA DA PROĐE OVO JER MENE MRZI DA SE CIMAM DA UPLATIM, a i kasno je mlogo. xD

4. Jel bi mogo Brajant da dodje ispod 27,5 Pirs ce ga cuvati, ima da se pobiju? :))

Ispraticu to

5. Sve bi moglo da dođe, k'o što je večeras Galatasaraj dobio CSKA koji je 2 puta kvalitetnija ekipa, ali jebiga, to se dešava kad ja stavljam više od 200 kinti na tiket. El Loco, PVT.

6. inace moj post je 10000. na ovoj temi, opalaaaaaaaaaa

7. Na kom sajtu gledate ono da igraju nek dva kluba 3 za 3?

8. можеш на betexplorer.com ili na soccerway.com

9. ŽELIM SVIM NAPOLITANCIMA DA JEBEM MATER SIROMAŠNU

10. Jedan lagani singl

Partizan - Siroki H1 +10,5 1.85

11. 'Nači probajte danas da singlirate Selta - Rekreativo x, kvota u Mocartu je 3.45 a od juče je sa 1.50 skočila na 1.70 na keca. Ja, narafski, igr'o keca, tako da ne verujem da mi se dobro piše. Naravno, ako već igrate, gledajte da ne ulažete nešto preterano pa da se posle kajete ako ne dođe.

12. Koji je najbolji domaci sajt sa savetima za kladjenje? Inace, danas sam igrao wolfsburg 1
    Tns-2
    Seltu iz x u 1
    I kotbus -1

13. Partizan - Siroki H1 +10,5 1.85

:)

14. Neka mi se lepo napuši kurčine onaj govnjivi Tvente i jebeni Herakle koji im dominira! Stravično, jebeno stravično!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3546444-954

15. да се потпишем и ја за твенте, детеимјебем.
    још сам ја само кеца играо, најмања квота на тикету. 'ват'о олимпијакос 0-2, трабзон 1-1, апоел 1-1&3+, волфзбург 1 и паднем само на мртви твенте. баш кад ми највише требају паре. брука.
    но, један луђи:
    тотенхем 1-1
    арсенал х-2
    бирмингем х-2
    манчестер Igg
    штутгарт дп1
    каљари х-х
    атлетико 2-2

16. Danas igram golove:
    Lyon D2+
    Levante G1+
    Newcastle G1+
    Roda D2+
    Blackpool 3+

17. Molim se svim bogovima da ovo danas dodje.

Mančester 1-1
    Seltik 1
    Monpelje 1

I odigrao sam Liverpul - Kardif, i sad se vadfakujem vamo i provalim da je datum 26. Februar. Kako sam fejlovao, ju. Nema veze.

18. 1. Jebem i ja Tventetu sve odreda.

2. DŽANKARO IMAM VIŠKA SOMA JURA, NA KOJU UTAKMICU DA IH MEĆEM???

19. Moj tiketic za danas:

Mancester 3+
    Werder X2
    Svansi 2
    Stutgart X
    Betis 2

Zajebace verovatno jedna,al bole me patka!