Кладионица

1. Sad sam odigrao sledeće.
    Santander-Atletiko 2
    Everton-Čelzi 2
    Maritimo-Sporting 2
    Kvota- 10.6

2. Sele, meći sutra na fašiste. Jebem ti ziljavi Liverpul kad ne mogu ni x da izvuku.

3. jebo me celzi u prkno

4. Kako je Ilisiakos iskusno prekinuo niz, bas danas kad sam odigrao :)) Glupi seljani..

5. Kakvi blesavi rezultati, sve me živo obori...

6. Sutrasnji tiket

Varese - Roma 1 1.45
    Zvezda - Helios H1 12,5 1.85
    Olimpijakos - PAO 1 1.70
    Saragosa - Estudijantes H1 7,5 1.85

ulog 500, laganica...

i jedna bomba

Pamesa Valensija - Lagun Aro 2 (3.60)

7. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1043-1380561-954

Осасуна - Барселона 1, квота 11

Добијо!

8. Bravo brate, svaka čast! Džanki, jesi siguran da Pamesa kiksa?

9. Brate...vidis kolka kvota...ovo je vise neki poluosecaj :))..pratih malo lagunu, ubise fuenlabradu 40 razlike i to u gostima :)) stavicu neki lagan ulog na lagunu, 1000...pa da ga jebem...

10. Nantes-Chateuroux 1
    Udineze-Milan 2
    Standard-Anderleht 2
    Blekburn-K.P.R 1
    Sanderlend-Arsenal 2

63.55 kvota
    uplata 200

12.710 dobitak

Zamalo za anderleht da se ispalim, al uvukose ga u 89-om nekako

11. Danas odigrah popravni posto Laguna usrala motku...

Armani - Sasari 2 3.60

lep ulog, lep dobitak

12. veceras glupiranje u vidu dubla

Sevilja 2
    Roma 2

13. Ja stavio x2 duplu šansu na Romu i Sevilju i x na Monako, pa šta bude. A Romu probajte hendikep pobedu, kvota 5.10!

14. Jel zna neko proces dobijanja kartice i registracija u mocartu koliko traje? Da li dobiješ karticu odmah čim predaš popunjen formular ili moraš čekati par dana?
    x puta sam opsovao sam sebe što mi dođe nešto a meni bilo mrsko da idem do kladže da uplatim, ovako pljunem crvenu-dve i igram od kuće ko dingospo...

15. mislim da treba par dana da prodje.. Al proveri, ja sam vadio pre jedno 3,4 godine karticu,ako ne i jace.. mozda su od tad unapredili proces :D

oborise me i roma i sevilja, jebo ih dan zaljubljenih u kevu im se zaljubim!

16. Jel zna neko proces dobijanja kartice i registracija u mocartu koliko traje?

Pazi ovako, ja sam je vadio u petak a lik mi je rekao da dođem prekosutra ali zato što je bio vikend pa je bila gužva. Jako brzo se to vadi, možda ti čak to odradi i na licu mesta jer nikakve podatke ti nemaš na toj kartici, samo onaj broj. U svakom slučaju je brzo.

ja sam vadio pre jedno 3,4 godine karticu,ako ne i jace

ME LOŽIŠ?! :D Iju brate...
    P.S. PUŠI KURAC ROMO I TI SEVILJO ZAJEDNO SA NJOM! A mog'o bi i onaj ziljavi Monako da vam se pridruži. Evo u šta se uzdam večeras:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-3783949-954
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-2893444-954

17. Hvala na info...
    Uhh sad videh, igraju mi moji lepi Englezi večeras. Mogao bih sebi pokloniti neki lep izlazan tiket za dan zaljubljenih :D
    Taman da odradim i tu jebenu karticu da se ne cimam više....

18. Dobri tiketi grifine...

19. Eee, Džankozo, uvek su dobri, a u 95% slučajeva na kraju go kurac, k'o večeras za Romu i Sevilju. A igr'o ih još duplu šansu, majke im ga blesave... Ali ako me izvuče taj NBA, onda sam baš na konju. Miraš, aj daj 2-3 tekme tih Engleza da stavim, ali da su prilično sigurne, hoću da stavim malo više nego standardno, otprilike crvendaća... :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.