Кладионица

1. al sto na kliperse? jeste dalas go kurac, al klipersi su bez bilapsa do kraja sezone :))

2. Е а јел треба за ту моцарт картицу да им дајеш личну карту на увид тј. јел ти узимају податке? И јел може да се игра од куће (претпоставлјам де је зато већина и прави)?

3. Ја сам картицу добио одмах, само попунио оно, нисам сигуран да л' сам им давао и личну... Направиш налог на сајту, укуцаш горе где треба број картице и у клаџи уплатиш да играш онлајн, играо сам ја...

4. Eo ti blejk, probrao sam nešto...

Oxford 1 (ko vrata)
    Šefild - Stivenedž 4+ (moguće i 5-6-7+) :D
    Torki zvani 1:2 u gostima
    Notingem forest 0-2
    Karlajl 1/tim 1 2+

I meni najzanimljivija tekma danas koju neću nikako zaobići sa par tipova Svindon - Kravli.
    Ali prosto ne znam šta bih odigrao, i jedna i druga ekipa su mi krš puta doneli lovu. Svindon je 5. sa 52 boda i 3 utakmice manje od prvog a kravli 3. sa 55 bodova i takođe 3 tekme zaostatka. Svindon zadnjih par tekmi ima 5 pobeda (5 otkidanja) a kravli je u prošlom kolu otkinuo čeltenam koji je 2. na tabeli.
    Prvu tekmu u sezoni je pobedio svindon u gostima 0:3 tako da jbm li ga...opaliću 1/3+ , 1-1/3+, 1-1, gg :D U svakom slučaju par za zaobići...ali ja ne mogu nikako...viša sila.

5. Престао сам да се кладим!
    Ал најлепши добитак ми је био на уживо клађење. Недавно Сандерленд је играо нзм са ким, и углавном ставио сам у 90+ да Сандерленд даје гол, што се и десило, из слободњака. Ковота била 10ак :)

6. ma ja sam tu karticu uzeo cim sam licnu kartu dobio.. 2007 mu to dodje..
    A sot je jos jace, kad sam je ja izvadio nikakve prednosti nisam imao,samo se vodila rang lista ko je najmanje para pukao xD

taj svindon cu da metnem 1gg, kad tako kazes , valjda mogu da uvale po komad u poluvremenima :D

A sto se tice LS i liga evrope obratite paznju na temperature.. npr, olimpijakos gostuje u rusiji gde je -20, dok je u atini 11 stepeni..
    Isto tako treba gledati i ostatak evrope.. Npr barca gostuje u nemackoj, mada koliko sam skapirao, nije toliko jbna zima u svabilendu..
    A sto se danasnjeg dana tice, recimo da valja pokusati lion tacan rez 1:0 0:0

7. Kao sto rekoh Grifine, de ces Kliperse :))

8. Е а јел треба за ту моцарт картицу да им дајеш личну карту на увид тј. јел ти узимају податке? И јел може да се игра од куће (претпоставлјам де је зато већина и прави)?

Pazi, što se tiče lične, ne moraš, samo ih pitaj da ti daju onaj formular. Ali treba da uneseš broj lične karte, tako da ako si je zaboravio, dođeš kasnije ili sutra ili kako 'oćeš. :) A od kuće možeš da igraš ako uplatiš soma ili više na toj kartici.
    Ma neka mi sišu kurac ziljavi Klipersi. 'Naš bre koji oni roster imaju: Grifin, Pol, DeAndre Džordan, Batler, Mo Vilijams, Bilaps (povređeni smarač), Kenion Martin, pa i onaj Redži Evans je dobar. To ti je osam odličnih igrača. Ma boli me uvo. Ja kako odigram da će doći nešto što i nije baš realno, odmah dolazi sve normalno, a kako odigram lupam 1 na Orlando kod kuće protiv Šarlota, Šarlot ih dobije. Ma blesava liga skroz. Zato i uglavnom gađam one poene, ali jebiga, sad nisam imao sreće. Biće bolje drugi put. Fala na predlozima, Miraš, samo mi reci šta ti znači Torki zvani 1:2 u gostima? Šta, dobiće 1:2 ili će izgubiti? xD A moj predlog za večeras, iako nije baš realan, Indijana - Majami 1 jer je Majami jutros igrao protiv Baksa pa su se sigurno istrošili.

9. Pazi, što se tiče lične, ne moraš, samo ih pitaj da ti daju onaj formular. Ali treba da uneseš broj lične karte, tako da ako si je zaboravio, dođeš kasnije ili sutra ili kako 'oćeš. :)

Ма не даје ми се број личне, мрско ми и кад ми пандур тражи а камоли овако где не мора. :)

A od kuće možeš da igraš ako uplatiš soma ili više na toj kartici.

Јел мораш стално да имаш минимум сома на картици или рецимо сад уплатиш па тераш док имаш? А и не знам зашто би неко правио ово а да разлог није играње од куће? Да немају још неке погодности?

10. Ма не даје ми се број личне, мрско ми и кад ми пандур тражи а камоли овако где не мора. :)

Što, da nisi imao problema sa zakonom, ili zakon s tobom olololol? :)
    Pa nego kako nego da imaju. Najbolje da sam se za dž cimao da to odradim. :) Kad padneš na 1 tekmu (što se naravno dešava svima x puta), ako ti je ukupna kvota bez te tekme koju si odigrao preko 29, imaš besplatan tiket u iznosu uplate, a za dobitan tiket, ako ti je kvota preko 49, imaš 2 dana besplatnog klađenja.

Јел мораш стално да имаш минимум сома на картици или рецимо сад уплатиш па тераш док имаш?

Nisam siguran, ali mislim da treba samo za početak da uplatiš soma pa da onda možeš posle i manje, ali za to se raspitaj.

11. Što, da nisi imao problema sa zakonom, ili zakon s tobom olololol? :)

Па не питај, била нека фрка по Лас Палмасу ових дана ал' се некако извукао :)

a za dobitan tiket, ako ti je kvota preko 49, imaš 2 dana besplatnog klađenja.

На који фазон 2 дана бесплатног клађења, мислим колико пара? Контам да не можеш двеста сома да синглираш на Реал :)

12. Ma toliko koliko si uplatio na tom dobitnom tiketu. Moraš da imaš minimum 4 tekme i ne može da bude sistem. To su ti uslovi da ti daju taj "bonus".

Контам да не можеш двеста сома да синглираш на Реал

Joj brate, ne spominji mi ih. Najviše mi je krivo što nisam imao kintu pre početka ove sezone pa da stavim da će fašisti uzeti titulu. Sigurno je bila dobra kvota, ali jebiga, šta ćeš...

13. Gazimudo, a zašto ne: Lion iz keca u kec i tri plus?

14. Neće, Ljakse, taj APOEL je smaračka ekipa koja se samo zabije u odbranu a Lion nije toliko impresivna ekipa poput recimo Reala da ih nakantaju. Verovatno će dobiti 1-0, eventualno 2. Mada, to je moje mišljenje... Ti stavi ako misliš da će da dođe.

15. samo mi reci šta ti znači Torki zvani 1:2 u gostima?

ma torki...bolesna ekipa...uvek igra 1:2 u gostima. Odigrao sam ih gg3+ na jedan slabiji tiket, nisam baš siguran da će dobiti.

EDIT: Što se tiče kartice, samo sam popunio formular, predao, potpisao da preuzimam karticu i odmah je dobio. ololo ne moraš uvek da imaš 1000 dinara na kartici, kakvo je to pitanje? 1000 dinara je minimalna uplata na nju, UVEK. Znači ne moš sad ako ti na njoj ostane npr. 300 dindži da doplatiš još 700 nego moraš opet 1000 ako te to muči :D

16. Ja singlir'o 1:2 tačan rezultat, ali sam pička pa sam stavio samo 200 kinti. xD

17. Mogo bi Westbrook da prebaci 23 veceras, a? :)

18. vratija se džanki i donija friške zlojave :)

19. Džanki, volim što si se vratio, ali nemoj da me zajebavaš!
    Pratio sam tvoje poslednje baskete (otkako si se vratio), ali ništa konkretno: sve nešto - tamo, vamo, levo desno, bre: daj nešto konkretno, bre, pa da se i ja oparim tvojim predviđanjima, a ne samo da ti dobijaš.
    Uustalom, šta ti znači ono: Saragosa - Estudijantes H1, ili Pamesa Valensija - Lagun Aro 2?
    Misliš da nisam ispratio?

20. Добија он курац мој, насадио ме да бачим 15 еура

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.