Кладионица

1. Na kraju sam odigrao ovako :
    Hmm,
    Atalanta - Genoa (TR) 1:1
    Zenit - Benfica 2
    Parma - Juventus X
    Milan - Arsenal 1
    Ukupna kvota 132.962, ulozio 50 dinara dobitak = 6648.1 Din.

2. зенит х-х
    јувентус 2
    ђенова х-х
    псж 2
    милан 1
    фалкирк 2

(овде сам најпре писао само иксеве на зенит и ђенову, и после појачао)

и један "ако-ово-прође-има-да-полижем-себи-муда"

зенит 1-1
    јуве х-2
    милан 1-1&3+
    ђенова 2

3. Moguće je parma juve iz X-2 , juve je dobar al meni je nekako logićnije da če biti X, mada sve je moguče, nista me ne bi ćudilo!

4. Сличан Блејковом само мислим да нисам ставио Њу Џерси:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1365-6416670-955

Овде сам баш пуно натрпао:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1365-4465983-955

Овај ће најпре да прође:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1365-6349553-955

5. a sad dajte predloge za nba ;D

6. Pa evo ti, pogledaj ovo šta sam ja igrao i to stavi, samo sve suprotno. xD Probaj možda 2 na Sakramento jer ti Niksi moraju kad-tad da puknu. Kvota je odlična, 3.30 u Mocartu, tako nešto bi trebalo i da je u drugim kladžama. To probaj ako hoćeš neku malo veću kvotu. Definitivno 1 na Minesotu kod kuće protiv Šarlota i probaj 1 na Finiks protiv raspadnute Atlante. Memfis dobija Netse u gostima. Dalas kečina kod kuće protiv Denvera, kad su Kliperse tukli, tući će i njih sigurno. Hm, sad mi nešto zapade za oko, Klipersi ispod hendikepa. Probaj i s tim. :)

7. ja odigrao 2 tiketa, stavicu slike ujutru...

8. Bio drugar u pravu da če Zenit dobiti Benficu.
    Atalanta - Genoa teo sam X i odigram 1:1
    Barem mi proslo Parma Juve, i Milan Arsenal...

9. inace grifine, dal si trezan stavljao 2 na portland? aldridge se povredio, nece da igra, a kvota se sa 1.70 popela na 3.10 :D

10. Uleteo dubl milan 1, PSG 2, taman da imam za uzinu ovih dana :D

11. Blago tebi Gazimudo :) Lakše mi je kad puknem dve nego jednu, zaređjalo me jedno vreme stalno jednu puknem i poludim tada!

12. aldridge se povredio

Pa da sam to znao, ne bih ni igrao. xD Ali blesava je liga skroz jebote. Ja otkad sam pao na kvotu 1.05 na Orlando, koji je igrao kod kuće, od tad verujem da je apsolutno sve moguče. :D

zaređjalo me jedno vreme stalno jednu puknem i poludim tada!

Velkam tu d klab. :)

13. Jebote, sinoc je sve kontra doslo! Milvoki puko od orleansa koji ima 1 pobedu i 50000 poraza u gostima, oklahoma pukla iako odmarala igrace jebene protiv jute, boston puko od detroita, the fuck?

14. lepo ja kazem da je ta liga samo SHOW i nista vise..

15. Velkam tu d klab. :)

Xa xa hvala, rado bi ga napustio.:)

16. Mene zajebo samo Arsenal GG za 9600. Jos uvek ne verujem kako su lose igrali.

sns ki1Vpp1

Sta ti je ovo? Prvi put to vidim :)

17. lepo ja kazem da je ta liga samo SHOW i nista vise..

Pa naravno.

Jebote, sinoc je sve kontra doslo!

Pa jebeš ga, Džanki, ja kad sam rekao da igraš sve kontra od mene, ti nisi teo. Da si me poslušao, bio bi u ogromnom plusu. :)

Xa xa hvala, rado bi ga napustio.:)

Jebiga, kad se jednom učlaniš to traje ceo život... :)
    'Ajde dajte neke predloge za Ligu Evrope.
    JEBOTE, KOJA KVOTA NA KLIPERSE VEČERAS! Stavite njih i Čikago, kvota 2.50!

18. ko se odavde kladi na WWIN on - line? treba mi pomoć

19. Daj molim te Buri, đe za Krajišnika onlajn kladionica?!Idi do Vilijamsa ko i do sad, skarabudži tiket od 130 maraka za 3 minuta, virni radnici u dekolte i idi u kafanu da pratiš.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.