Кладионица

1. A ja, kao normalan građanin, za razliku od Džankija, lepo ostavim ovde tiket, pa šta mi bog da. A ne tamo trte mrte:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1473-4545786-955

2. au koja propast...zakopan sam totalno.

3. Ne igrajte GG, NG, GG3+ i ostale amaterske igre...

jedan vecernji, lagan ulog

Majami ispod 99,5
    Memfis - Hjuston preko 189,5
    Detroit ispod 89,5
    Portland ispod 104.5
    Oklahoma ispod 107.5

4. Ja kao iskusni pogađač poena i tih kurčeva, mogu da ti kažem da ti je to skroz dobro. :) Mene pocepaše ovi Englezi, a interesantno je da nisam igrao nijednu od ove 2 tekme LŠ, iako sam znao da će Lion jedva da dobije, čak se razmišljao da stavim tačan rezultat 1 ili 2-0, ali sam odustao...

5. Majami ispod 99,5
    Memfis - Hjuston preko 189,5
    Detroit ispod 89,5
    Portland ispod 104.5
    Oklahoma ispod 107.5

Bravo :D

6. Trebalo bi danas odigrati Milan - Arsenal da bude I poluvreme X verovatno, probaću da nafatam nešto na tu foru.

7. a jesam budala.. Znao sam da ce lion da dobje nesto mrtvo, i ne singliram to, nego se patim sa tamo nekim rubinima i olimpijakosima.. :/

Za danas milan kec ko kuca. Arsenal i ovako prima gol od svakoga, s tim sto milan ima prilicno dobru odbranu, tako da nece van persi moci sam da igra.. Kvota je 2.

I jos treba pokusati PSG u gostima. igraju u kupu protiv dizona.
    Znam da je to kup , al posto se dizon bori za opstanak, prolaz dalje u kupu im nece uopste pomoci.. Ovako ce lepo da puste da ih pobedi psg, a i da se ne lazemo, onim seicima ne bi smeli da se jave sa porazom od ovih morona. isto do jaja kvota 1.75

8. Moze se reci da je NBA sinoc jebo kevu, usrao sam motku sa ovim granicama :)))

9. Ac Milan - Arsenal 3+
    Zenit - Benfika X-2
    Parma - Juve GG
    Ferero - Majer 1

10. Ja bih slicno odigrao Groka!

AC Milan - Arsenal 1
    Zenit - Benfica X -2
    Parma Juve GG
    Atalanta - Genoa 1 ili x to ne znam sta za ovo da odigram?

11. 'Nači koliko imam osećaj da će Zenit - Benfika biti onako mrtva tekma i da će biti na kraju 0:0 ili 1:1. Za Milan ne znam, ja sam stavio x, pa šta bude... A Atalanta - Đenova, ja bih igrao x.

12. I ja to mislim, a kaze meni drugar igraj na Zenit, 2.55 je za Zenit kvota!
    Jedino to ne znam sta za Atalantu da li x ili cak gg al je mala kvota na gg, nzm sta :)

13. Brate, ako ne ulpaćuješ puno, a hoćeš opasnu kvotu, probaj tačan rezultat 1:1. :) A za Zenit sumnjam da će dobiti, iako se igra u Sankt Petersburgu. Mada ko zna, sve je moguće...

14. Pa nisam planirao nista puno, hvala na savetu!

15. Jedan singl...

Bajern - Ulm 1 (1.70)

srednji ulog

16. Шта мислите јел може Партизан да добије ове Црноморце? И за Јуве нешто нисам сигуран дал да га играм.
    ЕДИТ: Е да , данас креће други део Јужноафричке лиге, има добрих квота али нисам сигруан како ће да играју јер је тек прво коло после паузе.

17. E, Gazimudo, da te poslušah za Lion, tj. da sam na vreme video (pošto sam ga već ranije odigrao), sada bih bio bogatiji.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.