Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kao član Club-a osvojio(la) si Tiket Plus: 1 dan(a) benefita.
То ти је то, пише добитан због овога, имаш одмах испод тикета то на сајту.
El imate neke predloge za basketicu sutra?
Tandrcak, ne dolivaj benzin na vatru! :D Jebote, sad premotavam po glavi, koga sam ja to ubio pa me ovoliko neće...
Е по колико, слобно могу да кажем пуцате кинте дневно на клаџу? Ја ова два дана одиграо више него за претходна три месеца и отишла два сома у курац. Дајте нешто за сутра бар да покријем минус и да се извучем из врзиног кола :)
Brate, ako si imalo pametan i nisi baš navučen na ovo govno, batali to dok još možeš. Evo, ja posle ovog vikenda sam rešio da to batalim i tačka. Nema tu mnogo proseravanja. Treba ti samo malo jača volja i to je to. Ja sam ranije igrao jer nikako nisam mogao da dođem do neke bolje kinte, a mrzelo me da radim letos a naravno, trebala mi je kinta. Sad sam došao do iste i upao u minus jedno 3 somića. Da se ne bih još gore uvukao u minus, lepo batalim dok imam kintu i ćao. Nema nerviranja, nema bezveznog pucanja kinte. Manje gledam fucu, pogledam samo one tekme koje su mi jako interesantne fazon Barsa - Real i LŠ i grickam semenke i smejem se ljudima koji se i dalje nerviraju i pucaju kintu (ništa lično :D).
Evo moja prognoza za sutra:
Hoffenheim - Mainz X ili 0-2
LKS Lodz - Polonia W. 3+
Mersin - Galatasaray 2
Heerenveen - Breda 1
Inter - Bologna x ili 2x
Е по колико, слобно могу да кажем пуцате кинте дневно на клаџу? Ја ова два дана одиграо више него за претходна три месеца и отишла два сома у курац. Дајте нешто за сутра бар да покријем минус и да се извучем из врзиног кола :)
Можда треба да покушаш са неким ритуалом, можда ти донесе срећу. :Д
Ма ја играм још од негде петог разреда ал не редовно. У основној сам ишао чешће ал све оне клошарске тикете за 50 кинти и квотом 10-15. После понекад, једном у два три месеца, углавном кад је ЛШ. А задњих годину дана сам почео само тенис, али исто ретко и то само кад су гренд слемови и ту једино увек изађем у добар плус. Сад сам имао доста кинте, нигде не излазим у задње време и реко' да увећам паре да се има кад буде требало. Ал' шипак.
Срето ставио сам у омиљене јер ме мрзи сад да читам. Нек се нађе кад будем имао воље :)
buri, ja se kladim na wwinov lajv...kazi sta treba...
inace veceras cu odigrati kliperse u singlu, 2500 ulog...deluje kao sigurna tekma
Kaaaaaraj...
Ja za danas samo jednu tekmu u singlu, na 300 din, pa se valjda skupi za uzinu za sledecu nedelju:
Fiorentina - Napoli tim2 3+ @6.75
A mozda cu da odigram i 5+, 7.15 kvota, ne znam koji im je sa ovolikim kvotama!
Treba 4+ probati na Napoli...
Jaooooo, znači ubiću i sebe i mog smaračkog ortaka koji davi da ne igram NBA! Došli i Klipersi i Čikago. Hteo da uložim 1600, dobitak 4000. Ali kurac! Jeeeeboooteee! Evo ga verovatno poslednji tiket u velikom vremenskom periodu.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7030416-956
Dzankee
buri, ja se kladim na wwinov lajv...kazi sta treba...
inace veceras cu odigrati kliperse u singlu, 2500 ulog...deluje kao sigurna tekma
Kaaaaaraj...
'ајде кеве ти сликај тикет, док ниси подигао паре, лолоол
но, без спрдње, данашњи први:
Цволе ДП1
Дуизбург х-х (т.р.1:1)
Галатасарај х-2
Интер 1-1
Ja cu ipak singlirati Fiorentina - Napoli 5+, posto napoli ima LS u utorak,pa mozda nece igrati sa najjacim sastavom.. A golove ocekujem da prste :D
Ja stavila 3+ i prošla, fina kvota bila. Danke šn Gazimudo :)
Ja za danas samo jednu tekmu u singlu, na 300 din, pa se valjda skupi za uzinu za sledecu nedelju:
Fiorentina - Napoli tim2 3+ @6.75
A mozda cu da odigram i 5+, 7.15 kvota, ne znam koji im je sa ovolikim kvotama!
nista gore nema nego kad covek ne slusa sam sebe. Cim sam video mec javilo mi se da napoli daje 3 gola,al sam onda pitao neke ljude,i oni u fazonu, igra napoli LS bolje probaj 5+, dobar je domacin fiorentina.. Supicku materinu!
LKS Lodz - Polonia W. 3+
Mersin - Galatasaray 2
Heerenveen - Breda 1
Inter - Bologna x ili 2x
Samo ovo 3+ nije došlo... Od sada fino analiziram kući utakmice pa u kladžu. Ovo nisam uplatio, mrsko mi bilo didem do kladionice..
но, без спрдње, данашњи први:
Sad videh ovo nazalost...slikacu sledeci, naravno...koji ce biti verovatno vec veceras
ЏАНКИ, ВРАТИ МИ МОЈИХ 200 ДИНАРА!