Кладионица

1. Kao član Club-a osvojio(la) si Tiket Plus: 1 dan(a) benefita.

То ти је то, пише добитан због овога, имаш одмах испод тикета то на сајту.

2. El imate neke predloge za basketicu sutra?

3. Kao član Club-a osvojio(la) si Tiket Plus: 1 dan(a) benefita.

Tandrcak, ne dolivaj benzin na vatru! :D Jebote, sad premotavam po glavi, koga sam ja to ubio pa me ovoliko neće...

4. Е по колико, слобно могу да кажем пуцате кинте дневно на клаџу? Ја ова два дана одиграо више него за претходна три месеца и отишла два сома у курац. Дајте нешто за сутра бар да покријем минус и да се извучем из врзиног кола :)

5. Brate, ako si imalo pametan i nisi baš navučen na ovo govno, batali to dok još možeš. Evo, ja posle ovog vikenda sam rešio da to batalim i tačka. Nema tu mnogo proseravanja. Treba ti samo malo jača volja i to je to. Ja sam ranije igrao jer nikako nisam mogao da dođem do neke bolje kinte, a mrzelo me da radim letos a naravno, trebala mi je kinta. Sad sam došao do iste i upao u minus jedno 3 somića. Da se ne bih još gore uvukao u minus, lepo batalim dok imam kintu i ćao. Nema nerviranja, nema bezveznog pucanja kinte. Manje gledam fucu, pogledam samo one tekme koje su mi jako interesantne fazon Barsa - Real i LŠ i grickam semenke i smejem se ljudima koji se i dalje nerviraju i pucaju kintu (ništa lično :D).

6. Evo moja prognoza za sutra:
    Hoffenheim - Mainz X ili 0-2
    LKS Lodz - Polonia W. 3+
    Mersin - Galatasaray 2
    Heerenveen - Breda 1
    Inter - Bologna x ili 2x

7. brdac

Е по колико, слобно могу да кажем пуцате кинте дневно на клаџу? Ја ова два дана одиграо више него за претходна три месеца и отишла два сома у курац. Дајте нешто за сутра бар да покријем минус и да се извучем из врзиног кола :)

Можда треба да покушаш са неким ритуалом, можда ти донесе срећу. :Д

8. Ма ја играм још од негде петог разреда ал не редовно. У основној сам ишао чешће ал све оне клошарске тикете за 50 кинти и квотом 10-15. После понекад, једном у два три месеца, углавном кад је ЛШ. А задњих годину дана сам почео само тенис, али исто ретко и то само кад су гренд слемови и ту једино увек изађем у добар плус. Сад сам имао доста кинте, нигде не излазим у задње време и реко' да увећам паре да се има кад буде требало. Ал' шипак.

9. Можда треба да покушаш са неким ритуалом, можда ти донесе срећу. :Д

Срето ставио сам у омиљене јер ме мрзи сад да читам. Нек се нађе кад будем имао воље :)

10. Dzankee

buri, ja se kladim na wwinov lajv...kazi sta treba...

inace veceras cu odigrati kliperse u singlu, 2500 ulog...deluje kao sigurna tekma

Kaaaaaraj...

11. Ja za danas samo jednu tekmu u singlu, na 300 din, pa se valjda skupi za uzinu za sledecu nedelju:

Fiorentina - Napoli tim2 3+ @6.75

A mozda cu da odigram i 5+, 7.15 kvota, ne znam koji im je sa ovolikim kvotama!

12. Treba 4+ probati na Napoli...

13. Jaooooo, znači ubiću i sebe i mog smaračkog ortaka koji davi da ne igram NBA! Došli i Klipersi i Čikago. Hteo da uložim 1600, dobitak 4000. Ali kurac! Jeeeeboooteee! Evo ga verovatno poslednji tiket u velikom vremenskom periodu.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-7030416-956

14. Dzankee
    Dzankee
    buri, ja se kladim na wwinov lajv...kazi sta treba...

inace veceras cu odigrati kliperse u singlu, 2500 ulog...deluje kao sigurna tekma

Kaaaaaraj...

'ајде кеве ти сликај тикет, док ниси подигао паре, лолоол
    но, без спрдње, данашњи први:

Седан 1
    Цволе ДП1
    Дуизбург х-х (т.р.1:1)
    Галатасарај х-2
    Интер 1-1

15. Ja cu ipak singlirati Fiorentina - Napoli 5+, posto napoli ima LS u utorak,pa mozda nece igrati sa najjacim sastavom.. A golove ocekujem da prste :D

16. Ja stavila 3+ i prošla, fina kvota bila. Danke šn Gazimudo :)

17. Gazimudo
    Ja za danas samo jednu tekmu u singlu, na 300 din, pa se valjda skupi za uzinu za sledecu nedelju:

Fiorentina - Napoli tim2 3+ @6.75

A mozda cu da odigram i 5+, 7.15 kvota, ne znam koji im je sa ovolikim kvotama!

nista gore nema nego kad covek ne slusa sam sebe. Cim sam video mec javilo mi se da napoli daje 3 gola,al sam onda pitao neke ljude,i oni u fazonu, igra napoli LS bolje probaj 5+, dobar je domacin fiorentina.. Supicku materinu!

18. Hoffenheim - Mainz X ili 0-2
    LKS Lodz - Polonia W. 3+
    Mersin - Galatasaray 2
    Heerenveen - Breda 1
    Inter - Bologna x ili 2x

Samo ovo 3+ nije došlo... Od sada fino analiziram kući utakmice pa u kladžu. Ovo nisam uplatio, mrsko mi bilo didem do kladionice..

19. ајде кеве ти сликај тикет, док ниси подигао паре, лолоол
    но, без спрдње, данашњи први:

Sad videh ovo nazalost...slikacu sledeci, naravno...koji ce biti verovatno vec veceras

20. ЏАНКИ, ВРАТИ МИ МОЈИХ 200 ДИНАРА!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.