Кладионица

1. uzivo kladjenje, ccc...

2. Jel zna mozda neko, neki sajt na kome moze da se gleda fudbalska statistika, ali me konkretno zanimaju rezultati na poluvremenu. Nasao sam dosta opsirnih, ali ni jedan ne nudi bas to sto trazim.
    P.S. I da l iste culi za SOCCER STATS TRACKER? To je kao neki jako dobar program, ali nigde ne mogu da ga nadjem, osim na zvanicnom sajtu, gde se placa.

3. uzivo kladjenje, ccc...

A i nemam para za to svakako.

Eto ti odgovora pametnjakoviću.

4. Pupetmaster , na ovom imas sve: www.soccerway.com

5. evo tiket zbogom sirotinjo:

Partizan - FMP 2
    Barca - Valencia 2
    HIbernian - Seltik 1
    Stevenage - Totenhem X
    PSG - Monpelje 2

Ko ima pare nek igra u sistemu 2/5

6. Нема шаМсе да то играм.

7. Koliko je minimalna uplata na to u sistemu 2/5?
    EDIT: Nadjoh negde na forumima besiktas 2/1. Ne verujem da ce doci, posto je juce dosao Fenerbahce 2/1. Ali ispostovacu na 200, pa sta bude. Turci su to.

8. http://www.oklade.net/images/tablica_sistema.png

Levo je broj pogodaka, a gore ukupan broj tekmi.
    Za konkretan primer ima 10 kombinacija, a u kladzama se uplata po kombinaciji krece od 3-5din. Znaci od 30-50din ti je minimalna uplata..

9. Jednostavno je. :)
    Hvala.

10. Hannover-Stuttgart 1
    Gornik Z.- Legia 2
    Palermo-Lazio X
    Liverpool-Brighton (TR) 2:0
    Kvota ukupna 102,532
    Uplata 50 Dinara
    Dobitak 5126,6 Dinara.

11. А то је периферијско говедо, узме 14 сома на клаџи, пола изује на чашћење, и умисли да ће одма' да га укења тикет са прелазима. Мада добро, заб'о сам на три тикета по 2 прелаза, друга 2 омашио. И прекинуо сам традицију да клаџи дам макар четвртину добитка. Ево им курац, дао сам им 200 динара! Шупичку материну.
    Но, овај брајтон даде три аутогола. Ретко се виђа.

едит: папитмастеру, свака час' за бешикташ. за сад иде. може да дође врло лако.
    ЕДИТ2: ЈЕБ'О ОТАЦ ОВЕ ТУРКЕЉИНЕ ШТО НАМЕШТАЈУ К'О БОЛЕСНИ!

12. ЕДИТ2: ЈЕБ'О ОТАЦ ОВЕ ТУРКЕЉИНЕ ШТО НАМЕШТАЈУ К'О БОЛЕСНИ!

Si vid'o :)
    Samo mi je krivo sto sam se usro, jer sam do sada X puta pukao na te zlojave, pa sam stavio samo 100 dinara. Bilo mi zao da bacam uzalud pare, kad je u Utorak Liga Sampiona.
    a u Utorak:
    Napoli 1
    Real 2 & T22+
    Uplata: 1000

13. мајку у пичку ја

...onu nenormalnu

Emmen - Den Bosch 4+
    Bursaspor - Buyuksehir 2-1
    Sigma Olomouc - Ceske Budejovice 0-2

14. Bursaspor - Buyuksehir 2-1

Jel to samo pokusaj ili si nacuo nesto?
    Posto su i Besiktas i Fener igrali iz 2 u 1.

15. Pokusaj,posto su i Besiktas i Fener igrali iz 2 u 1. :)

16. Mislim da bi bilo previse za jedno kolo. :)

17. мајку у пичку ја

Емен 1ГГ
    Бурса 1-1
    Гимараеш 1ГГ

18. ја у зинат послушао ово за бурсу, ставио 100 динара, боле га курци. никад није много, много је само кад бију.
    но, каже:

Корона х
    Торино х
    Ден Бош 2
    Бенфика 2
    Сарагоса х

на теслу и два вука - 10 сома.
    едит: сјеб'о сам, ипак је корона пх и још бурса 0-2 на овом тикету, куцао сам из главуџе.

19. Moram jos malo da vas smaram sa tim sistemima, posto nameravam sutra da odigram jedan 4/5.
    I sad me zanima od cega zavisi dobitak. Znam da pise ono MIN i MAX dobitak, ali nzm kako se racuna. Uplatio bih 200 na kvotu 28.