Кладионица

1. Pa što veću kvotu omašiš to je dobitak manji, i obrnuto.

2. Sto se sistema tice, samo ne komplikujte i to je to.
    Sistem 4/5 ima 5 kombinacija.
    Ako uplatis 200din to ti je 40 dinara po kombinaciji.
    Kad udju 4 tekme, pomnozis njihove kvote, pa pomnozis sa 40 i to ti je dobitak za tu kombinaciju.
    A max dobitak ti je naravno da uleti svih 5

3. Šta če te ljudi igrati sutra za Ligu šampiona?

4. 'Nači sutra lepo stavite jednog crvendaća na CSKA - Real 2 i Napoli - Čelsi x. Probajte čak i sa kecom, kako 'oćete, ali ako dođe 2, ima sam sebi da popušim kurac. Ja se za sada uspešno lečim, evo već 3. dan prođe kako ne igram a ne planiram da igram neko duže vreme pa ćemo da vidimo kako će to ići. :) Sutra lepo uzmem pola kile semenki, traje mi 2 dana i bole me kurci šta dolazi od rezultata. :D

5. Ma na Real se sigurno igra ali mala kvota ne znam da li je moguće da dodje 5+ ili 7+ ,a Napoli Chelse nemam blage šta igrati možda 1 mozda x nemam blage.
    Xa xa ma samo se ti opusti i zavali,valja iskulirati malo,sedi grickaj i gledaj prenos :)

6. Tesko brate 5+, 7+. Onaj sneg u Moskvi, jos Cska igra kuci, jos ce da izbunkerisu, ja bih tu igrao od nula do dva, mada sve je moguce, jebem li ga...

7. Znam brate, zato kažem.Iskreno nemam blage šta da se igra...

8. Aaaaaaaa, ne znam da li da jebeno igram! A taaaako me vuče ova kvota 1.50 na Real da to nije u redu bre. :) Ako budem igrao, igraću sigurno 2 na fašiste i 1x na Napoli.

9. Mene sjeba u subotu glupi Totenhem, jebo ga pas i ostadoh bez feninga na wwin-u... PU!

10. Ја бих дркн'о 2-2&3+ вечерас на реал, за неку већу кинту пошто сад могу мало да се разбацујем, ал' још скупљам муда. мислим да ћу да причекам стартне поставе пре меча, па онда да видим да уплатим.

11. Drknuću verovatno jednu sprdačinu vrste CSKA - Real 0:2 i Napoli - Čelsi 1:1. NA REAL HENDIKEP POBEDA 2.25! To je to! M'rš u pičku materinu bre! Kako me vuku ove kvote, to nije zdravo jebote!

12. Ovo je moj skromni doprinos mozzartu
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-2784085-957

A u drugoj kladionici sam odigrao
    Napoli 1-1
    Real x-2

13. Jel ovo Napoli sto igrate iz keca u kec ocete ili tacan rezultat?
    Pitam jer vidi neko je stavio 1:1 a neko 1-1.

14. ja iz keca u kec. Negde sam procitao da neki igraci celzija bojkotuju ovog viljas buljas, pa kontam da znaju da ce ako useru ovaj rezultat on da dobije pedalu :)

15. Ma Boaš retard izjavio kako mu ne treba podrška igrača da bi ostao u klubu nego samo podrška Abramoviča. Ovi bi ih verovatno dobili i bez toga, a sad samo imaju još veće šanse. Igraju kod kuće i odlična su ekipa za razliku od tog Čelsija koji ne može da se sastavi. Malo bolje partije pružaju u LŠ, ali čisto sumnjam da će večeras odigrati i za x. E, da, video sam u Milenijumu kvotu da će fašisti uzeti LŠ - 3.25! Staviću 100% odma' početkom sledećeg meseca, tj. kad se dokopam neke veće kinte, bar 2 crvendaća.

16. Da napoli uzima LS kvota 3.25?
    I ti ces na to da das pare?
    Pa koliko je na barcelonu - 1.1?
    Na real 1.2?

17. Kamikazo prevedi mi tipove

18. CSKA-Real dvojka i real daje 2 gola
    ovo ostalo je valjda jasno

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.