Кладионица

1. Prvo htedoh da se zahvalim svima na cestitkama, a onda da se najebem majke svim timovima sto danas izadjose na fudbalske terene.... Jedva prodjoh tiket. :D

Elem, da podelim sa vama ono sto cuh za nasu ligu... Znaci prica je sledeca, da je OFKa dala bodove Jagodini, da ce Partizan dati plavcima sa Karaburme, a da ce onda valjda Ofka dati Metalcu... Razne Zeke, Bjeke i kurci palci se pominju, zavere, masoni itd, a kako u nasoj zemlji nista nije nemoguce, kad budu bile ove tekme, obratite paznju... Jedino me brine sto je Partizan nenadano izgubio bodove od Slobode i ne verujem da ce pustiti Ofku,jer kad bi im dali bodove u sredu, Zvezda bi za 3 kola sisla sa -10 na -4, sto je vraca u kakvu takvu trku za titulu... Tako da cekam da vidim sta ce biti, ko je jaci, Bjeka ili ostali, jer ako hoce da smeni Djurica, najbolji nacin mu je da Zvezdu vrati u trku za titulu...Politika ispred fudbala i sporta, uvek bila kod nas... Kad mi drugar bude poslao nesto za nasu ligu, stavljam ovde, valjda ce opet biti u pravo..ovog proleca 2/2...

2. partizan igra sa ofkom sledecu...pratim

3. Zanimljivo. Žao mi što ne ispratih Jagodinu. Sledeću ću sigurno.

4. partizan igra sa ofkom sledecu...pratim

Зато и кажем да не верујем да ће пустити, осим ако Бјека није толико јак играч...

5. Мислим да је могуће то, јер постоји и завера да Звезда треба да освоји титулу ове сезоне. :Д Е, ако Партизан изгуби, а Звезда победи, онда су на -3, а не -4. Што ће рећи - на једну текму. Онда Партизан као мало враћа форму и касније испуши у дербију и против Војводине... Мис'им, ко зна.

Можда пропратим дуплу шансу на Офку.

6. Ofka i metalac namestaju, ja sam uhvatio proslu tekmu kao bombu dana, ako se neko seca.

To je namesteno sigurno, a sad za ovo ostalo cemo da vidimo.. I ja mislim da ce taj dogovor propasti zbog ovog kiksa sa sevojnom!

7. Baš smo večeras ja i ortak razgovarali nešto oko tog nameštanja. Kaže mi čovek lepo, to mu je u stvari rekao ćale koji prati fudbal, a tek košarku, 2 puta više od svih nas na sajtu, da Patlidžan ne može da namesti tekmu samo protiv Slobode, Rada i Vojvodine. Tu delimično može da spadne i Zvezda, ali ni to nije sigurno. Znači treba ih hvatati protiv ta 3 kluba, a igrati na njih protiv ostalih, eventualno derbi je koliko-toliko nepredvidiv, mada se pokazalo da nas i tu dobijaju, iako im je kvalitet ekipe, kao i naš, go kurac, da se tako nekurtulno odrazim.

8. Mene samo zanimaju pare, tj. šta će biti na sledeća tri susreta:
    Anži - Spartak M.
    Kluž - Steaua
    Lens - Bastia?

9. da Patlidžan ne može da namesti tekmu samo protiv Slobode, Rada i Vojvodine.

Pa to je opstepoznato, da ko ima vise svojih klubova, on uzima prvenstvo. Partizan ima sada dosta sigurnih bodova, Zvezda je ranije imala i bolju ekipu, i vise svojih klubova, sada kvalitetom nije mogla da izdrzi tu trku sa Partizanom, ali se javljaju klubovi koji ne daju bodove lako. U sadasnjoj ligi, Zvezda ima Rad, Jagodinu, i Vojvodina ce jojdati bodove ako joj zatreba za titulu, dok Partizan ima Borac, Metalac, Smederevo, BSK, Novi Pazar i Hajduk do prosle sezone -, koji je sada niciji. Sto znaci da protiv Slobode, Radnickog, Javora, Ofke i Spartaka mogu da izgube bodove i jedni i drugi... Svi namestaju, svako svakome daje bodove, kad Zvezda bude bila prva, ona ce imati vise svojih klubova, i tako u krug... jbg...

EDIT: Sve ovo ce se pokazati kao tacno sledece sezone, kada ispadne Metalac, i verovatno jos jedan klub, ako ne gurnu Javor nekako, a kada udju Radnicki Nis i Donji Srem, ili neko drugi, gde ce Partizan spasti na 3 kluba gde moze da racuna na bodove, a gde ce Zvezda otici na 4 ili 5...

EDIT 2: Sutra Trabzon-Sivas goleada u najavi, 2+pp,3+pp, 4+, gg prvo, itd...

10. Partizan ima Borac, Metalac, Smederevo, BSK, Novi Pazar i Hajduk

Ал' Партизан је одигр'о нерешено с Новим Пазаром предпрошло коло.

11. Ове сезоне се никада не треба кладити на: Интер, Јувентус, Бајерн (у гостима), Ливерпул (код куће) и Олимпик Лион.

12. Арсенал, Камбур, Ст. Паули. Ја би игро али не смем, чекам викенд :(

13. Ja će sigurno mećem Arsenal, premišljam se za Kambur, a St. Pauli neću, jer uvijek popušim kad igram protiv tima koji je na zadnjem ili predzadnjem mjestu na tabeli.

14. Pa metni onda suprotno, Sele. :) Evo ih moje sprdnje.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6060986-962
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-9472122-962

Ове сезоне се никада не треба кладити на: Интер, Јувентус, Бајерн (у гостима), Ливерпул (код куће) и Олимпик Лион.

Ne brate, apsolutno se treba kladiti, ali protiv njih. :D Doduše, taj šuntavi Inter je prethodnu tekmu dobio, ali nema veze, sjebaće se oni opet. xD Meni je bitno da je Voma dobila i da ludaci završe bar na 4. mestu ove sezone.

15. Je l' se moze igrati srpska liga u Mocartu bez ikakvih uslova?

16. Koliko ja znam, može. Šta 'oćeš da odigraš, podeli s ljudima? :)

17. Ne znam,nisam video koje imaju utakmice.
    Delim ja,jesi video juce? Pogodjeno 8 od 10 tekmi sa kvotama preko 2 :)

18. Za danas:
    Kambur 4+
    Kluz-Steaua X
    Makabi-Hapoel X2
    Lens-Bastia 2

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.