Кладионица

1. Ma video sam, svaka čast. :) Imaš u sredu se sve ove naše igraju. Oca im jebem, 1.40 kvota na Patlidžan. Nadam se samo da neće nešto mnogo da padne.

2. Evo sad gledam utakmice.
    Borac,Hajduk i Radnicki dolaze ko iz picke.
    Vojvodina i Spartak bi mogli da ulete.Na Vojvodinu 2.9 kvota.

3. E da podelim sa vama nesto. Pratim temu kladionica i na jos jednom forumu, nije bitno kom. Tamo sam vec dugo i otprilike kao i ovde znam ekipu koja stalno pika kladzu.

Ima jedan lik koji igra samo LS i premijer ligu. Doduse, on ne igra, on maltretira kladionice.
    poznat je po sinlgovima od 5000 na 7+, i u 7od10 slucajeva vadi pare.
    E sad prica, u subotu je igrao sistemski tiket 3/6 tacne rezultate. uzeo preko 100 hiljada. U nedelju odigra opet sistem 3/ tacne rezultate i opet uzme pare. Lik lud.E sad fora je sledeca.
    Za veceras je odigrao: Arsenal - Njukastl 7+ za 5000din
    I tacan rezultat na istoj tekmi 1:2 za 4000din.

Ok,cinjenica je da se zalece verovanto jer je uletela fina kinta,al ovo nam je najavio jos u petak. Dakle, ja sam sa vama podelio, ko ce sta da radi, ne znam. Ja sam na onom dobetu stavio prvo poluvreme 3+,pa sta bude.

4. kad si vec tu, da te pitam, kako se sa dobeta uzimaju pare?
    iam nekih 30 evra pa da znam da guram dalje il nema od toga nista....

5. пратим ово прво, на 5+ ћу да ставим паре, вероватно 'иљаду, јер сам још добар. ако не дође бар 5 голова, даћеш ми линк тог форума и ник тог лика да га нађем и обесим за јаја. :Д

6. Kazi koji je forum, nemoj da si cava. :) Ako nista drugo, bar posalji privatnu. :)

7. Na dobetu da bi skinuo pare od bonusa moras da doguras do 100e. A posle toga ih posaljes na SKRILL (moneybookers, moze bez problema da se otvori iz srbije).

Sajt je www.manemoj.com. Na njemu ima tema kladionica, pa slobodno se pridruzite.

8. moneybookers, moze bez problema da se otvori iz srbije

a iz crne gore? lolo

9. jbm li ga, verovatno moze :) idi na sajt pa pocni registraciju,ako ima montenegro ponudjeno onda moze :D

10. Hvala Gazimudo, izguglao sam u medjuvremenu. ;)

11. ima.
    zahvaljujem :)

12. Ja ispratio Trabzon kao sto rekoh... gg prvo za 2 hiljade, 2+pp za 2 hiljade i 3+pp za 1000... Juce sam tako onaj Rize ispratio, 0-0 kraj...valjda ce sad da izgrme ovi...

Ал' Партизан је одигр'о нерешено с Новим Пазаром предпрошло коло.

Samo da odgovorim, i da se ne vracam na to, nije tema... Tada je imao -10, Novi Pazar juri opstanak, najlogicnije je da mu Partizan da bod kada ima toliku prednost,a koju ce mu u nekim drugim sezonama Pazar vratiti tako sto ce puci laganih 0-3 dole...

13. Kolka je minimalna uplata na singl?

14. Pregledao sam onaj gazimudov forum,stavicu Bajern,Real i Zvezdu 5+ u sistemu 2/3.

15. Isto pregledah onaj forum i poslusacu lika.

stavicu na real sam 7+

I na arsenal i real 7+

16. pazite ljudi, moze da bude lozana nakon 2 prodjena tiketa sa finim parama,al opet,ako je u naletu,kao ljakse ili ja onomad, greota da se ne iskoristi :D

17. Ma kako god da jeste meni trebaju pare :)

18. Pregledao sam onaj gazimudov forum,stavicu Bajern,Real i Zvezdu 5+ u sistemu 2/3.

To sutra i prekosutra valjda?

19. E da nisam vam se pohvalio.. juce na onom dobetu stavim 5 jevreja Salke - Hamburg 5+, prvo poluvreme 3:1, i sabancinama neko rekao da sam to igrao pa ostane 3:1

20. To sutra i prekosutra valjda?

Da.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.