бо'ме, ако не дође бар 5+, нечија јаја ће да страдају, по свему судећи моја јер сам бацио 'иљаду динара па шта му бог да, а кец се очекује, рек'о ван перси да ће да јуре тотенхем до краја, за директан пласман у ЛШ.
добро је, још само 3! доћи ће ваљда :)
едит: ма курац мој 7 овде, ни ових 5 које ја чекам неће да дође... максимум још један. можда убоде онај тачан резултат 1:2.
Done, imaš 10 jevreja za dž, treba da stigneš do 100 ako hoćeš isplatu, ispod toga ništa. Ljudi moji, hendikep pobeda na Bajern sutra 1.52! Jebem ti život blesavi, koja kvota! A ne da dolazi, nego to nije normalno. Gle'te tiket na koji bih uložio, pa bar jedno sve što imam:
Bajern - Bazel HPB1
Inter - Marsej 1x
Real - CSKA 1-1&3+
Čelsi - Napoli 1x
S tim da je Čelsi tu ubedljivo najnesigurniji. Ali eto, čisto da pojača kvotu. Bacite na ovo ili nešto slično opasnu kintu, ako ne dođe, mis'im stvarno... :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Vredi li staviti 1 i 3+ na Arsenal večeras?
бо'ме, ако не дође бар 5+, нечија јаја ће да страдају, по свему судећи моја јер сам бацио 'иљаду динара па шта му бог да, а кец се очекује, рек'о ван перси да ће да јуре тотенхем до краја, за директан пласман у ЛШ.
pa ako cemo da gledamo kako su do sad igrali, van persi ce da tutne 3 komada, Ba ce da doda 2 za njuastl, to mu dodje minimum 3:2 :)
ne zavaravajte se, svrake ce da ih napune!
Dzanki duhovit si :)
ja to navijacki
Nalupetah nešto, pa šta ispadne:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4635966-962
HAHAH Odmah 2 gola :)
добро је, још само 3! доћи ће ваљда :)
едит: ма курац мој 7 овде, ни ових 5 које ја чекам неће да дође... максимум још један. можда убоде онај тачан резултат 1:2.
Исти лик је рекао Реал 7+ у среду ... видећемо :))
izvuce se cmarsenal...
Jebu, Džankaro, jebu... :D
Aleee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Која сам ја коњина....... Арсенал, Камбур, Ст. Паули ......
Ja prošla Laki, oš ti čekati vikend :D
a ja cekao arsenal prvo 3+ na usranom dobetu. da mi je uslo to i salke juce 5+, sad bih bio na 80evra
Ja na dobet i zaboravila. Da sam singlirala isto što i na wwin-u imala bih finih parica. Al kacam smotana.
јел може неко да ми каже/покаже шта је тај добет? оћу да се коцкам !
едит НАШО
едит2 јел се ту добија као нешто за џ, нека кинта за коцкање?
Done, imaš 10 jevreja za dž, treba da stigneš do 100 ako hoćeš isplatu, ispod toga ništa. Ljudi moji, hendikep pobeda na Bajern sutra 1.52! Jebem ti život blesavi, koja kvota! A ne da dolazi, nego to nije normalno. Gle'te tiket na koji bih uložio, pa bar jedno sve što imam:
Bajern - Bazel HPB1
Inter - Marsej 1x
Real - CSKA 1-1&3+
Čelsi - Napoli 1x
S tim da je Čelsi tu ubedljivo najnesigurniji. Ali eto, čisto da pojača kvotu. Bacite na ovo ili nešto slično opasnu kintu, ako ne dođe, mis'im stvarno... :)
Остао би ти без куће брзо лоло ......... ал оно, ко зна ..
ЕДИТ: Сад кад би Бвдгла улетео са неком дојавом из наше лиге, уф :))
oh