Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ni u Vilijamsu se ne mere igrati prelaz, ali može X. Staviću zeru, pa šta bilo.
DŽANKARO DAJ TIKETE!
Nisam, a hteo sam...pa bas da vidimo sta bih uradio...al ozbiljno razmisljam o tome..
Šta je bilo? Nisi dobio danas za užinu?
Духовито као и увек, изјава коју сам дао горе је максимално озбиљна..кацам пуко 250е на ввин што да не пукнем на французе...
Ajde bre, Džankaro, jebaće te svi i kad mi odemo sa sajta.
ŽEREMI FTNJ!
Šta je bre ovo, se to maže na 'leba? :D Kako je Zenit otkinuo onaj jadni Dinamo, bruka. A kvota bila 2.40. Paz'te sad kad prođe ovo što sam rek'o. Rapid ide iz iksa, Zenit dobio, još ove 2-3 tekme ako prođu, ja mogu slobodno da ozbiljno razmišljam o samoubistvu. :) Opaaa, Zorja vodi! xD
zera-malo,malčice :)
Brate, moji su poreklom izbosne, znam šta je zera, ali ona reče staviću ZERU. Valjda staviću zera. To ne bi trebalo da se menja. :) Nebitno, skapirao sam. :) Takoe bre, Zorja dobila.
Jok bre! Imate li vi padeže, bre? Ja u akuzativu pričam :)
Moj ćale npr. kad ga keva pita koliko ćeš supe da ti sipam kaže sipaj zera a ne zeru. :) Nema veze. Blesavi Rapid i dalje x...
gleda li ko vaterpolo, ovo postaje smesno...
Reći ćaći da nea pojma :D
Ne verujem da će od ovoga ispasti nešto, ali ajde da probam:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4406014-964
За сад само 3 у игри, остало све Х полувреме.
'Alo bre, mojne čaleta mi vredžaš, jasno?! :) Kako sam iskusno promašio skoro sve, još večeras NBA da popadam k'o lud, što je zagarantovano, i upotpunio sam dan skroz. :) Koe kvote za sutra, bruka!
Džanki, pao sam.
Bleče Grifiče :*
Ja odigrala Agov 3+, Benfiku i Frankfurt, a na drugom singlirah one francuze, al samo mećah X, jer ukinuli prelaze, što implicira da sam imala sreće, jer je 82 minut i i dalje je 0:0, pa možda i prođem :)
Aukurac. Vodi Chateauroux 1:0, al dobro, dugo je i trajalo ovo nadanje :)
ljakse, mislio sam na moju ideju da odigram svaku tekmu 2/X, 1/X za 1000 dinara, a dosla je samo jedna....i to je bila kvota 13...znaci imao ih 5 soma manje...