Кладионица

1. Džanki, reci mi tri tekme za sutra. Može tenis, odbojka, basket ili fudbal. Ali nemoj kao prošli put:
    "Izvini, moram u WC, reći ću ti čim se vratim!"
    Vratio si se, znam pouzdano, ali mi nikada nisi poslao te tri utakmice koje sam ti tražio.
    Budi ozbiljan ovaj put, da ne bih poverovao Džimiju kako nas zajebavaš i, što je najčudnije, da si još uvek tinejdžer.
    P.S. Daj te tri tekme. Za 1000.

2. Marveluse, a ja mislio moj tiket lud s kvotom 2400. :) Idi bre u kurac. :D Ovo se crveni k'o šiptarska zastava bez orla.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-6237764-964
    Ljakse, evo ti moji predlozi:
    Kantu - Roma 1
    Auzburg - Majnc x2
    Kaen - PSŽ 2 (x2)
    St. Etjen - Lion x2

3. Sacam uplatila ovo, a sutra ću da razmišljam.
    http://www.dodaj.rs/f/0/PW/2hTIILrS/55.png

4. Blargh.

Селена, јес' то ти? :О

'Де је онај Бдвлга да нам дотури неку дојаву? Сутра се игра ТСЛ, бре!

5. Koja sam ja picketina pa to je strasno. Kad sam sastavljao tiket hteo da stavim na Siroki protiv zagreba,al vidim da je kvota 2.6 pa se zacudim zasto. i onda posto sam mislio da ce da se pice sa ovima odigram da daju vise od 72.5 poena. I oni pizde daju 72! Na kurac ih nabijem, pa onda i sebe! NA SOPSTVENI KURAC!
    EJ pa zar na granicu da mi stanu. i pritom su bili na 60 poena pre pocetka cetvrte cetvrtine i daju naravno samo 12! PU.
    A proslo mi Zalgiris vise poena, prosao hofenhajm 3+, a majami vec vodi 20 razlike.

Supicku materinu i ja i picke i obrazovanje!

6. Sreto, igraj na Napredak.
    Sto posto dobija.
    Sto su rekli pre nekoliko postova, vraca se u 'elitu' .

7. Juče me pokakalo lepo.

Odigrao Vitese i Frankfurt kečeve, i uhvatim Viljareal i Padovu X, samo padnem na Štutgart, igrao 0-2, došlo 3+. Sreća pa sam metnuo sistem 3/5, tako da kontam da mi ipak dolaze neke parice, kakve god.

8. Ljakse...evo ti

Manresa - Valensija 1 1.95
    Trier - Tubingen 1 1.50
    Ilisiakos - Ikaros 1 1.50

Kvota negde oko 5, sve 3 basket, srecno.

9. Виола - Јуве 2
    Парма - Милан 2
    Севиља - Барса х

10. Kako bi se na engleskom reklo 3 za 3 igranje?

Ајде, ја и Џанки чекамо.

11. jel ima neko link za prenos partizana sa ARENE 1?

12. PS: Jebo te partizan.

13. Poslao ti marko bre link.

14. Погледа и мене Бог коначно. Узех нешто мало пара... није још увек 100% сигурно ал' оно, рецимо, 98.7% јесте :)

БСК Борча - Црвена звезда | 2,
    Јавор - Металац | 0-2,
    Смедерево - Раднички 1923 | 2,
    Борац Чачак - Хајдук Кула | 0-2 и
    Партизан - Јагодина | 1.

Сутра још чекам кошарку: Црвена звезда - Партизан 2. Ал' ћу то вероватно бранити (за сваки случај)...

На другом тикету падох само на Sivasspor - Orduspor... игр'о кец.

15. Da li moze neko od vas da mi objasni kako da igram sistem na Mozzartovom sajtu (kladjenje preko interneta)?
    Da pokusam malo i to...