Љаксе, у Шпанској лиги бије ко кога оће и кад оће, тако да оно...мислио сам да ће манреса да их усере, били су код куће и јаче екипе...кад оно грешка...а илисиакос изгуби од ових краљева што имали до пре 5 сата 0-10 у гостима
Auuu Ljakse brate rođeni... A ja mislio da sam se ja zajeb'o kad sam puk'o za 3 soma na 1 tekmu... E jebeš ga. Evo vam neki moji predlozi za sutra:
PSV - Herenven 5+
ADO - Ajax 2-2
Serkl ili kako se već čita - Briž 2
Standard - Heverle 1&2-3
St. Truden - Anderleht x-2
Lil - Valensijen x
Malo se blesavim, ali eto vam ako 'oćete da opizdite neku dobru kvotu. :) Bajdavej, pročitah sad negde, izgleda da je Muamba dobro, tj. da diše, čak neko reče da je stabilno. Jebote, odma' sam se setio one tuge sa Mark Vivijen Foeom... Stravično.
Aj dajte predloge za tekme 3+..
Ja sam nasao jednu zanimljivost. Lacio i Katanija igraju 3 za 3..
Zadnjih godina su igrali 3za3, prethodne dve godine su igrali da jedan tim uzima 4 boda u sezoni.. ove godine su odigrali X u prvoj tekmi,tako da mu to dodje kec ili dvojka sad,ako nastave sa tradicijom.. aj pogledajte pa recite sta mislite..
EDIT: Evo napisao sam kako su igrali:
2006/07, 2007/08, 2008/09 su igrali 3za3
2009/10 katanija uzima 4 boda
2010/11 lacio uzima 4 boda
2011/2012
U prvoj tekmi ove sezone je bio X
Sta mislite da ce biti sad?
Jel moze neko da mi kaze kako to da ovde dobitak ide od 150-1500din , kad bi u slucaju da prodju 2 najmanje kvote, dobitak bio 1900 din (131311.25=1900)
Jel moze neko da mi kaze kako to da ovde dobitak ide od 150-1500din , kad bi u slucaju da prodju 2 najmanje kvote, dobitak bio 1900 din (131311.25=1900)
Nisam mislio da ću se radovati činjenici da ova mančesterska gomna pošteno vode, ali jebeš ga, igr'o sam ih iz dvojke, tako da im svaka čas'. :) Ako još niste nešto odigrali, probajte večeras da 'vatate fašiste x-1, mislim da će se pomučiti malo protiv te Malage. Bar je tako bilo prošli put.
ево катаније. дакле тефтерите негде, зна се да следеће сезоне иду четири бода лацију, вероватно прва икс, па у пролећном делу добијају.
а не верујем да ме јебе интер мртви, нисам знао да још нису отерали ранијерија. пу!
и сијена ме јебе на неком другом... видим да ћу опет у кладионицу, мајку му јебем.
но, вечерас тачан резултат на панатинаикос 1:1, то ћу да метнем у синглу са мање пара, па шта му бог да!
To bre Katanijo u kurac te ljubim! Još Njuka da povede i do jaja... :) PA NEGO KAKO! :) Večeras pratim fašiste da nešto ne zaseru, majke im ga ružne. :) Konačno bre Ljakse. :) Koliko si stavio na taj?
Ljudi, u mozzartu su nacinili uzasnu gresku.
U utorak se igra tekma Barca - Granada. Kvota na barcu je 1.05.
Ali,ako odigrate 1&2+I, kvota je 1.95, a ako odigrate 1-1&2+I kvota je 2.
Ovo sigurno nece biti slucaj u novoj listi,tako da preporucujem da odigrate pre utorka ovaj par.
JEBEM TI MRTVE FAŠISTE U ONU NJIHOVU PIČKU ZILJAVU!!!!111
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1004-1189109-964 Jebeni Santi Kazorla daje jebenu golčinu iz nepotrebnog slobodnjaka u 92. minutu u stilu jebenog Ronaldinja, a prokleti Benzema, jebem li mu seme ono alžirsko, maši jebenu ne stopostotnu nego petstostopostotnu šansu! 'Nači sa 5 jebenih metara promaši, jebeni idiot! PUŠITE KURČINU BRE, GOVNA, GOVNA, GOVNA JEBENA PROKLETA! Dabogda vas jebeni APOEL izbacio! Jaoooo, ako bi mi ikad išta bilo draže nego da to vidim!
у јеботе, помислио би човек након оваквог поста да си омашио квоту 2800, а не 28 :Д
зна ли неко што је прекинута текма пао-олимпијакос? видео сам 0-1, бацио онај сингл на тачан резултат 1:1, и после кад сам погледао, видим да је напуштено. м?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja ubo tiket, i od petka sam u plusu sveukupno 200din xD
danas spao na 400din i iz ocaja odigram
Barca 2
Braga 2
PSG 2 ukupno golova 2+
I prodje.
Zar nije bilo 0:3?
Jeste bilo.. ja sam se izbagovao posot je gadjao 1:3 i 0:3
Љаксе, у Шпанској лиги бије ко кога оће и кад оће, тако да оно...мислио сам да ће манреса да их усере, били су код куће и јаче екипе...кад оно грешка...а илисиакос изгуби од ових краљева што имали до пре 5 сата 0-10 у гостима
Овако, сутра улажем задње паре, бар нешто да узмем, не пуцам високо па бих питао остале за мишљење :
ВБА - Јунајтед 2
Стандард - Хеверле 1
Челси - Лестер 1
АЗ Алкмар - НАК 1
Лил - Валенсиен 1
Реал - Малага 1
Ризичан ми овај Лил ....
Auuu Ljakse brate rođeni... A ja mislio da sam se ja zajeb'o kad sam puk'o za 3 soma na 1 tekmu... E jebeš ga. Evo vam neki moji predlozi za sutra:
PSV - Herenven 5+
ADO - Ajax 2-2
Serkl ili kako se već čita - Briž 2
Standard - Heverle 1&2-3
St. Truden - Anderleht x-2
Lil - Valensijen x
Malo se blesavim, ali eto vam ako 'oćete da opizdite neku dobru kvotu. :) Bajdavej, pročitah sad negde, izgleda da je Muamba dobro, tj. da diše, čak neko reče da je stabilno. Jebote, odma' sam se setio one tuge sa Mark Vivijen Foeom... Stravično.
Aj dajte predloge za tekme 3+..
Ja sam nasao jednu zanimljivost. Lacio i Katanija igraju 3 za 3..
Zadnjih godina su igrali 3za3, prethodne dve godine su igrali da jedan tim uzima 4 boda u sezoni.. ove godine su odigrali X u prvoj tekmi,tako da mu to dodje kec ili dvojka sad,ako nastave sa tradicijom.. aj pogledajte pa recite sta mislite..
EDIT: Evo napisao sam kako su igrali:
2006/07, 2007/08, 2008/09 su igrali 3za3
2009/10 katanija uzima 4 boda
2010/11 lacio uzima 4 boda
2011/2012
U prvoj tekmi ove sezone je bio X
Sta mislite da ce biti sad?
Zasto mi onda pise da je dobitak do 1500?
www.diigo.com/item/image/17t91/pi6y
Zasto mi onda pise da je dobitak do 1500?
www.diigo.com/item/image/17t91/pi6y
Gazimudo, pa koliko vidim ovde piše da je sistem 1 od 8, a ne 2 od 8... tako da ne množe ti se kvote.
da da, zaboravio sam to, hvala!
Nisam mislio da ću se radovati činjenici da ova mančesterska gomna pošteno vode, ali jebeš ga, igr'o sam ih iz dvojke, tako da im svaka čas'. :) Ako još niste nešto odigrali, probajte večeras da 'vatate fašiste x-1, mislim da će se pomučiti malo protiv te Malage. Bar je tako bilo prošli put.
Ja kontam da stavim X2 na Malagu.
Valjda ću ovaj da prođem:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1848031-964
ево катаније. дакле тефтерите негде, зна се да следеће сезоне иду четири бода лацију, вероватно прва икс, па у пролећном делу добијају.
а не верујем да ме јебе интер мртви, нисам знао да још нису отерали ранијерија. пу!
и сијена ме јебе на неком другом... видим да ћу опет у кладионицу, мајку му јебем.
но, вечерас тачан резултат на панатинаикос 1:1, то ћу да метнем у синглу са мање пара, па шта му бог да!
jbg, ja sam igrao na lacio. Al zapamticu za sledecu sezonu.
A za veceras kvota na partizan 1.7 protiv musavaca, a mzoe i sa hendikepom posto je samo 2.5!
Evo Tores uduplao svoj golgeterski ucinak u Celsiju :)
To bre Katanijo u kurac te ljubim! Još Njuka da povede i do jaja... :) PA NEGO KAKO! :) Večeras pratim fašiste da nešto ne zaseru, majke im ga ružne. :) Konačno bre Ljakse. :) Koliko si stavio na taj?
Ljudi, u mozzartu su nacinili uzasnu gresku.
U utorak se igra tekma Barca - Granada. Kvota na barcu je 1.05.
Ali,ako odigrate 1&2+I, kvota je 1.95, a ako odigrate 1-1&2+I kvota je 2.
Ovo sigurno nece biti slucaj u novoj listi,tako da preporucujem da odigrate pre utorka ovaj par.
JEBEM TI MRTVE FAŠISTE U ONU NJIHOVU PIČKU ZILJAVU!!!!111
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1004-1189109-964
Jebeni Santi Kazorla daje jebenu golčinu iz nepotrebnog slobodnjaka u 92. minutu u stilu jebenog Ronaldinja, a prokleti Benzema, jebem li mu seme ono alžirsko, maši jebenu ne stopostotnu nego petstostopostotnu šansu! 'Nači sa 5 jebenih metara promaši, jebeni idiot! PUŠITE KURČINU BRE, GOVNA, GOVNA, GOVNA JEBENA PROKLETA! Dabogda vas jebeni APOEL izbacio! Jaoooo, ako bi mi ikad išta bilo draže nego da to vidim!
у јеботе, помислио би човек након оваквог поста да си омашио квоту 2800, а не 28 :Д
зна ли неко што је прекинута текма пао-олимпијакос? видео сам 0-1, бацио онај сингл на тачан резултат 1:1, и после кад сам погледао, видим да је напуштено. м?
http://www.b92.rs/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=03&dd=18&nav_id=592193
Због овога.